Tid för återhämtning

Vinterbad & bastu i Stockholm

BOKA VINTERBAD OCH BASTU PÅ VÅR GÅRD

Värm upp dig ordentligt i vår härliga bastu och hoppa sedan i havet för ett uppiggande vinterbad. Njut av ruset, energin och totalt avslappnade muskler. Hos oss på Vår Gård kan ni koppla av i vår relaxavdelning, sova i hotellrum med havsutsikt, äta gott och njuta av allt vad vår skärgårdsmiljö har att erbjuda. Boka några harmoniska dagar på hotellet eller besök oss för bastu och dopp.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mitt i naturen

Återfinn energin med dopp i vintermörkret

Med vinterbad och bastu kan du varva ner efter en lång arbetsdag eller mysa till det lite extra på helgen. Under den mörka nordiska vintern är vinterbad och bastu ett perfekt sätt att njuta av naturen. Doppen i det kalla vattnet sätter igång din blodcirkulation och ger dig en ökad känsla av välbefinnande. Ge dig själv lite omtanke med en aktivitet som är både uppiggande och avslappnande.

Avsätt tid att för att ta hand om kroppen och sinnet, boka bastu och vinterbad hos oss idag!

HÄNG I VÅR RELAXAVDELNING

När du bokar ett bastupaket hos oss får du även tillgång till vår relaxavdelning. I vårt paket ingår lån av morgonrock och handduk. Du får även varmt te i vår lounge efter bastun. I relaxavdelningen här på Vår Gård finns det sängar och fåtöljer att vila i, en terrass och toalett och dusch. Hela relaxavdelningen är inredd för att skapa lugn.

TA EN LUNCH I VINCAFÉET

Efter bastun och doppet kan ni ta er in till vårt Vincafé för en god lunch, nybakt från bageriet, eller kanske lite mysigt afterwork med vin och läckert småplock. Här på Vår Gårds Vincafé finns det många olika möjligheter för att festa till det lite.

TA IN PÅ HOTELLET

Bo på vårt hotell under vintern för en skön och uppiggande upplevelse. Sov ut i sköna sängar och njut av utsikten över skärgården. Här på Vår Gård har vi flera olika typer av rum, så att du alltid kan hitta något som passar dig. Vi har trevliga enkelrum, dubbelrum med utsikt över havet, romantiska sviter med egen ångbastu och mycket mer. Våra rum har alltid hög standard och harmonisk design, perfekt för några dagar av glädje och lugn.

HÅLLBARA OCH SMAKFULLA RÄTTER

All vår mat här på Vår Gård är gjord med mycket kärlek och engagemang. Vi lägger stort fokus på att använda oss av råvaror i säsong och lokalproducerat, och vi ser till att minska vårt matsvinn. Att äta hos oss är både hållbart och gott.

Oavsett om du äter en middag i den stora matsalen, lunch på terassen, eller bara tar en liten drink, så får du alltid en upplevelse. Våra kockar är skickliga, passionerade och engagerade i att hela tiden hitta nya smaker. Våra lokaler har alltid en trevlig stämning, härlig atmosfär och härliga sociala ytor, perfekt för små som stora sällskap.

ANDRA AKTIVITETER HOS OSS

Utöver bastu och bad har vi oavsett årstid en mängd olika typer av aktiviteter, vi har pass med yoga och pilates, roliga sällskapsspel, cyklar att hyra, utegym och mycket mer. Du kan även ta dig från eller till Stockholm City på bara 30 minuter med buss eller tåg som ligger en kort promenad från Vår Gård.

BOKA VINTERBAD OCH BASTU I STOCKHOLM

Vinterbada hos oss i vinter. Hos oss finns det gott om möjligheter till dopp, bastu, gott att äta och mycket annat. Upplev naturen på ett harmoniskt sätt hos oss på Vår Gård.

Boka en härlig upplevelse hos oss här i Stockholm!

Information

Pris & Info

Vinterbad & Bastu:

Ingår:
2 timmar Bastu- & Relaxavdelning
Te i loungen
Havsbad från bryggan
Lån av badrock och handduk
Ta med egna tofflor (vi har slutat med engångstofflor som en del i vårt hållbarhetsarbete)

Pris: 295 kr/ person

Tider:
Lördag & Söndag
11 - 17

Bastu & Relaxavdelning

 • Dam & Herromklädningsrum
 • Gemensam bastu & lounge
 • Vilolounge med sängar och fåtöljer
 • Terrass med stolar och sidobord
 • Dusch och toalett med ekologiskt schampo, balsam och duschtvål
 • Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender