Vår mest underhållande aktivitet

Silent Disco på Vår Gård

Boka Silent Disco på företagsfesten

Släpp loss på ett tyst dansgolv med musik i färgglada LED hörlurar. Under Silent Disco dansar ni tillsammans helt i er egen stil och takt beroende på vilken musikkanal ni valt. Ett extremt roligt och underhållande inslag på ert företagsevent eller fest. Boka nu!

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Dansglädje med Silent disco

Dansa loss i din egen takt och stil eller tillsammans i samma färg. Upplev ren dansglädje på ett tyst dansgolv.

VAD ÄR SILENT DISCO?
Silent Disco är en modern danstillställning som streamar musik i högkvalitativa trådlösa LED-hörlurar i stället för genom stora speakersystem. Det finns tre olika musikkanaler att välja mellan via en knapptryckning på sidan. Varje musikstil är kopplad till en färg så du kan lätt känna igen vem som är på samma dansgolv som dig.

UPPKOMST
Silent Disco uppstod som koncept under 90-talet där aktivister använde hörlurar på utomhusfester och event för att minska störande ljud för djur och natur. Idag är Silent Disco en stor hit i världen, främst i New York, Los Angeles, Berlin och London. Nu senast på Vår Gård.

UPPLEVELSEN
Att dansa med musik hörlurarna ger en mer personlig känsla av att musiken spelas just till dig. Som att ha din egen privata DJ. Beroende på val av musikkanal så visas olika färger och ser du någon som dansar loss till en annan färg kan du enkelt byta till deras kanal och dansa i samma takt. Ofta byts kanal till den som har roligast på dansgolvet och de bildas dansgrupper som stämmer in i samma färg. Detta är ren och skär dansglädje där alla dansar i sin egen takt och stil utan att kritisera varandra.

Till skillnad från en nattklubb kan du när som helst ta av dig lurarna för en pratstund i total tystnad. Att betrakta sina dansande kollegor utanför lurarna är också en väldigt underhållande del av upplevelsen.

Boka Silent Disco i samband med ert företagsevent, kick off eller personalfest.

Information

Prispaket

Våra paket:

25 deltagare
Pris: 9056 kr

50 deltagare
Pris: 11 213 kr

100 deltagare
Pris: 15 525 kr

I priser ingår DJ, hörlurar, sändare och musikspelare. Alla priser är exklusive moms.

Offert

Önskar ni annat upplägg och antal så kontakta oss för offert.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.