Hotellweekend i Saltsjöbaden nära Nacka och Stockholm

Bo på hotell vid havet

För personlig service ring 08-7487700 eller maila reception@vargard.se

Hotellrum
Mat & Dryck
Weekendpaket
Att göra
Hotellrum
Mat & Dryck
Weekendpaket
Att göra

Midsommarpaket

Packa väskan och flytta in på hotell över midsommar. Vi bjuder på en somrig vistelse nära havet med härlig sommarmeny och ett klassi...

Packa väskan och flytta in på hotell över midsommar. Vi bjuder på en somrig vistelse nära havet med härlig sommarmeny och ett klassiskt firande i närheten. Boka vårt midsommarpaket där övernattning, trerättersmiddag och frukostbuffé ingår.

Semesterpaket

Njut av en härlig semester hos oss på Vår Gård i Saltsjöbaden. Här väntar långa sommardagar nära hav och natur med avkoppling, ak...

Njut av en härlig semester hos oss på Vår Gård i Saltsjöbaden. Här väntar långa sommardagar nära hav och natur med avkoppling, aktiviteter och goda smakupplevelser. Utforska närområdet eller ta en tur till Stockholm City. Boka vårt semesterpaket med minst tre övernattningar och få 30% rabatt. Frukostbuffé ingår.

Romantisk weekend

Boka in en romantisk weekend i vacker skärgårdsmiljö. Perfekt inför alla hjärtans dag. I paketet ingår övernattning, frukost och en...

Boka in en romantisk weekend i vacker skärgårdsmiljö. Perfekt inför alla hjärtans dag. I paketet ingår övernattning, frukost och en trerättersmiddag samt champagne och praliner på rummet.

Populärt

Avkopplande hotellweekend

Sov gott

Att sova är en viktig del av livet. Alla intryck och ansträngningar som dagen gett oss skall bearbetas under natten. Ett hotell med skön säng och fräscha rena lakan kan vara himmelriket. Och tystnaden som låter tankarna långsamt vandra bort.

Modernt och stilfullt boende för medvetna gäster

Upplev en lugn vistelse med hav och natur på vårt hotell i Saltsjöbaden. Vi erbjuder logi med 128 hotellrum och 162 bäddar i vacker skärgårdsmiljö med tillgång till gym och bastu. Välj mellan trevliga enkelrum, dubbelrum eller våra unika sviter och flexibla familjerum. Alla rum har hög kvalitet och är belägna i trevliga hus i de vackra omgivningarna. Njut av en weekend eller längre vistelse på vårt hotell.

Kalender