Logga Vår Gård
För både fest, konferens och event
För både fest, konferens och event

Platser & lokaler

Vare sig du planerar en fest, kickoff, födelsedag, konferens, bröllop eller vilket event som helst så har vi en plats eller lokal som passar. Från den lummiga trädgården till den mysiga vindsvåningen.

Vare sig du planerar en fest, kickoff, födelsedag, konferens, bröllop eller vilket event som helst så har vi en plats eller lokal som passar. Från den lummiga trädgården till den mysiga vindsvåningen.

Prisuppgift

Konferens

Rum

Antal
Start
Slut

Isaac

197 / KVM

Med högt i tak och strålande havsutsikt passar vår största konferenslokal Isaac perfekt för både möten och fest. Lokalen har en trevlig 50-tals charm med vackra målningar av Isaac Grünewald.

Restaurangen

135 / KVM

Välkommen till Restaurangen, vår trevliga festvåning när du skall fira födelsedagar, högtider eller andra privata tillställningar. Med vacker inredning och utsikt över havet blir festen en minnesvärd upplevelse.

Vinden

175 / KVM

Tre trappor upp i den charmiga huvudbyggnaden finner du en unik mötesyta under taknocken. Här strålar solljuset in genom de tretton takfönstren och skapar en inbjudande atmosfär med massor av rymd och stilren design som får fantasin att flöda.

Marc

80 / KVM

Konferenslokalen Marc är en av våra mest populära mötesrum. Med stora fönster från golv till tak har man utsikt över våra vackra omgivningar.

Albin

75 / KVM

Albin har extra högt i tak och stora fönster som släpper in mycket dagsljus. Rummet ligger i huvudbyggnaden och har nära till egen utgång för korta pauser och minglande kollegor.

Axel

80 / KVM

Axel är ett av våra mest uthyrda mötesrum. Lokalen ligger centralt i huvudbyggnaden och har stora fönster mot trädgården.

Edvin

80 / KVM

Centralt i huvudbyggnaden ligger vår mycket omtyckta konferenslokal Edvin. Här finns stora fönster mot trädgården för härligt ljusinsläpp och all modern utrustning för flödande kreativitet.

Carl

63 / KVM

Vår Konferenslokal Carl ligger på andra våningen i huvudbyggnaden. Rummet har en mysig foajé med egen terrass som även passar bra som grupprum.

Olle

57 / KVM

Konferensrum Olle är döpt efter Olle Baertling (1911-1981). Den öppna formen kan sägas utgöra signum för Olle Baertlings konst.

Claes

47 / KVM

Två trappor upp hittar ni vår konferenslokal Claes som bjuder på en fantastisk utsikt över hav och trädgård. Rummet är ljust och har härligt stora fönster med närhet till flera grupprum.

Stig

43 / KVM

Med egen utgång till vår vackra innergård har konferenslokal Stig allt som behövs för mötet. Rummet är nyrenoverat med modern inredning och har en ljus luftig miljö.

Ebba

37 / KVM

Högst upp i tornet på vår Sekelskiftesvilla ligger trevliga konferenslokalen Ebba. Njut av den hänförande havsutsikten från balkongen som löper längs hela rummet.

Hertha

45 / KVM

Sitt som riddarna kring runda bordet i vår konferenslokal Hertha. Rummet har anor från sekelskiftet och en häpnadsväckande utsikt över havet från balkongen. Önskas avskildhet kan man boka en egen matsal för lunch och middag.

Einar

31 / KVM

Välkommen till ett omtyckt lite mindre konferensrum som passar bra för mindre möten såsom styrelsesittning. Beläget i huvudbyggnaden med alla bekvämligheter för att ni ska kunna få ut det mesta av ert möte.

Nils

32 / KVM

För ett avslappnat möte i sköna soffor finns vår konferenslokal Nils. Rummet har hög mysfaktor och ligger i huvudbyggnaden.

X:et

27 / KVM

Vår konferenslokal X:et ligger på andra våningen i huvudbyggnaden med vacker utsikt över innergården och vattnet. Rummet är trevligt ombonat och har en personlig karaktär.

Maja

16 / KVM

Högst upp i tornet ligger mysiga konferenslokal Maja. Ett mycket trevligt och omtyckt rum för lednings- och styrelsemöten.

Harald

25 / KVM

Ett unikt litet mötesrum med studiokänsla för inkluderande samtal och mingel. Här har vi skapat en hemtrevlig miljö med fokus på harmoni genom avskalad modern design i gedigna naturmaterial.

Grupprum

10 / KVM

Våra mindre grupprum är placerade i huvudbyggnaden nära receptionen och Vincaféet. Här kan man i avskild miljö arbeta ostört.

Oskar

16 / KVM

Två trappor upp ligger konferenslokal Oskar som erbjuder ett nära möte för den mindre gruppen. Interiören ger en exklusiv känsla och utsikten mot gården och havet skapar en trevlig arbetsmiljö.

Agda

16 / KVM

Agda är en av våra mindre lokaler för lednings- och styrelsemöten. Rummet är beläget i ett av tornen i vackra Villa Skärtofta från sekelskiftet.

Björn

16 / KVM

Vår konferenslokal Björn ligger längst upp i Huvudbyggnaden och har en mysig karaktär. En liten och modernt inredd lokal med stor TV och ett trevligt runt bord för nära möten.

Länken är kopierad!