Konferens Stockholm

Kreativ konferens i skärgården

För personlig service ring 08-7487760 eller maila bokning@vargard.se

Lokaler
Hotellrum
Att göra
Aktiviteter
Lokaler
Hotellrum
Att göra
Aktiviteter

Julfest med julbord

Avsluta året med en härlig julfest i vacker vinterskärgård. Umgås och ha kul tillsammans i vår pampiga lokal Isaac med högt i tak o...

Avsluta året med en härlig julfest i vacker vinterskärgård. Umgås och ha kul tillsammans i vår pampiga lokal Isaac med högt i tak och vacker utsikt. Julbord ingår.

Stora Möten

På Vår Gård kan vi hjälpa dig med alla typer av stora möten och event. Vi har gott om utrymme och kan anpassa möblering för större...

På Vår Gård kan vi hjälpa dig med alla typer av stora möten och event. Vi har gott om utrymme och kan anpassa möblering för större grupper på ett tryggt säkert sätt. Vår engagerade och duktiga personal hjälper er med planering, bokning och genomförande.

Samarbeten

Vilken föreläsning eller workshop vill du boka inför ditt möte eller event? Vi har flera spännande samarbeten för en lyckad konferen...

Vilken föreläsning eller workshop vill du boka inför ditt möte eller event? Vi har flera spännande samarbeten för en lyckad konferens. Lär känna våra föreläsare och inspiratörer och se vad de kan erbjuda och tillföra ert möte.

Populärt

Konferens & event utanför Stockholm

För oss är möten mer än bara teknik och fyra väggar.

Syftet med ett möte kan vara att informera, sammansvetsa ett team eller nå en högre omsättning. Genom att erbjuda ett väl anpassat koncept ser vi till att upplevelsen bidrar till att ni når det önskade målet. Boka en inspirerande konferens utanför Stockholm med närhet till hav och innerstad. Vi vet att människor presterar bäst genom att alla sinnen stimuleras.

Boka mötet direkt online

Vår onlinebokning är ett enkelt och smidigt sätt att boka mötet på. Här följer ni lätt alla steg för att skapa ert perfekta möte. Välj den möblering ni önskar. Lägg till måltider, hotellrum och övriga tillägg som vinpaket till middagen eller en fruktkorg till konferenslokalen. Få bekräftelse direkt och fri avbokning fram tills fyra veckor innan ankomst. Passar för grupper på upp till 50 personer. Varmt välkommen att boka din mötesupplevelse hos oss!

Kalender