Logga Vår Gård
Hitta något kul att göra
Hitta något kul att göra

Aktiviteter

Vår Gård erbjuder en mångfald av aktiviteter som kommer att förgylla din vistelse, oavsett om du är en privatgäst som letar efter avkoppling eller en företagsgrupp som söker en meningsfull gruppaktivitet för hela teamet.

Vår Gård erbjuder en mångfald av aktiviteter som kommer att förgylla din vistelse, oavsett om du är en privatgäst som letar efter avkoppling eller en företagsgrupp som söker en meningsfull gruppaktivitet för hela teamet.

Checkpoint 59

Checkpoint 59 är en rolig, klurig och kreativ aktivitet som passar utmärkt som teambuilding under konferensen. Här sätts samarbete och kommunikation i fokus.

Klangmeditation

Upptäck den ultimata harmonin och inre frid genom klangmeditation på Vår Gård - en oas för själen och kroppen. Välkommen till en oförglömlig resa in i ljudens värld, där du kommer att uppleva total avslappning och en sinnesro som är svår att hitta någon annanstans.

Kallbad och Bastu

Välkommen på ett uppfriskande bad från bryggan med tillgång till bastu och relaxavdelning. En skön aktivitet för hela kroppen.

Konstvisning & vernissage

I år fyller Vår Gård 100 år. Vi är stolta över att få fira ett sekel av konstnärligt arv och kreativitet.

Yogaklasser

Boka in en yogaklass i vår mysiga yogastudio belägen i vår relaxavdelning vid bryggan. En skön stund för kropp och själ i en harmonisk och stillsam miljö.

Silent Disco

Släpp loss på ett tyst dansgolv med musik i färgglada LED hörlurar. Under Silent Disco dansar ni tillsammans helt i er egen stil och takt beroende på vilken musikkanal ni valt.

Garden Party

Utmana kollegorna på en flerkamp i samband med ert möte eller företagsevent. Vi ordnar med ett roligt Garden Party på innergården där ni kan välja mellan flera traditionella engelska grenar och några nya favoriter.

Skogsbad

Ett skogsbad är inte att bada i en tjärn eller sjö utan är en stunds vistelse i naturen. Begreppet kommer från japanska Shinrin-Yoku och betyder "Att bada med alla sinnen i skogens atmosfär".

Mountainbike

Följ med på en guidad tur på mountainbike och få en fartfylld friluftsupplevelse. En perfekt gruppaktivitet i samband med konferensen där ni får uppleva Saltsjöbadens vackra omgivningar, unika platser och naturreservat.

Utegym

Nu står vårt nya utegym redo för att ta emot gäster som älskar att röra på sig och samtidigt få frisk luft. Gymmet har tre stationer på gården med olika typer av ställningar för en bra allsidig träning.

Bastu och relax

Välkommen till vår bastu och relaxavdelning. Här väntar en stunds avkoppling för både kropp och själ med bastu, havsbad och vilolounge.

Gym

Att kunna träna och röra på sig även när man är på konferens eller semester ser vi som en självklarhet. Vårt gym ligger i en separat byggnad på gården och ingår för alla hotellgäster.

Sällskapsspel

Hitta på något roligt när ni besöker oss. Vi har flera olika sällskapsspel på hotellet.

Promenad eller löprunda

Njut av frisk luft och ta en promenad eller löprunda i Saltsjöbadens vackra omgivningar. Med appen Runkeeper följer du lätt någon av våra olika förplanerade rutter runt området.

Yoga

Kombinera er konferens med ett yogapass och ge kroppen ny energi. Yoga fokuserar på andning och en smidig och stark kropp med enkla fysiska övningar.

Isskulptering

Ett isblock. Ett stämjärn.

Med penseln i handen

Hav och natur har inspirerat konstnärer i alla tider. Med penseln i handen är en kreativ och rolig gruppaktivitet där ni tillsammans målar tavlor av den vackra omgivningen som sedan avslutas med en vernissage.

Klassisk konstvisning

Upplev den stora konstsamlingen och dess historia som finns i huset. Följ med på en spännande konstvisning genom tid, rum och korridorer.