Logga Vår Gård

Lediga jobb på vår gård

Vill du jobba inom hotell, restaurang och möten och bli en del av en innovativ verksamhet som präglas av stolt historia, stora hjärtan och stark framtidstro? Vår Gård är mitt i en spännande förändringsresa mot att bli en levande mötesplats för alla.

Vill du jobba inom hotell, restaurang och möten och bli en del av en innovativ verksamhet som präglas av stolt historia, stora hjärtan och stark framtidstro? Vår Gård är mitt i en spännande förändringsresa mot att bli en levande mötesplats för alla.

Vill du bli en del av oss?

Vår vision är att bli Sveriges främsta destination inom hållbara mat- och mötesupplevelser med människor i fokus. Är du redo för en ny utmaning? – då hämtar vi upp dig på vägen.

Historia & Nutid

Vår Gård ligger vackert belägen i Saltsjöbadens kulturhistoriska område och bär på en lång historia. Redan 1924 förvärvades Vår Gård av Kooperativa förbundet och blev kursverksamhet för utbildning av KF:s butikspersonal och chefer. Nya pedagogiska metoder uppstod i lärandet där konst, kultur och estetik kom att berika mötet mellan människor. Att samverka i grupp skapade nya idéer, kreativitet och värdefulla relationer inför framtiden.

Här lades grunden för en stark värdegrund och företagskultur som lever kvar än idag. Vår Gård sätter alltid det mänskliga i fokus och värdesätter ansvarstagande, omtanke och engagemang. Genom ett genuint intresse för gäster, medarbetare och miljö blir upplevelsen på Vår Gård personlig och hållbar genom alla led.

Idag är Vår Gård en modern svanenmärkt, hotell- och konferensanläggning med fokus på möten mellan människor. Både stora som små företag samt privata sällskap återkommer för det varma mottagandet och de vackra miljöerna där kultur, gastronomi och hållbara upplevelser går hand i hand.

Vad kan vi erbjuda dig?

En varm och inkluderande arbetsplats med glada kollegor och härliga gäster. Stora möjligheter till utveckling för dig som vill växa i din yrkesroll, men även som person. En kreativ och inspirerande arbetsmiljö i vackra byggnader och natursköna omgivningar.

Vi värnar om allas lika värde och är lyhörda inför varandras behov och välmående. Vår Gård har en stark ägare i KF koncernen där kollektivavtal, tydliga policys och förmåner bidrar till en trygg och förmånlig anställning.

Vad förväntar vi oss av dig?

Att du har ett genuint intresse för människor och förstår att du är en viktig del av gästupplevelsen. Som medarbetare delar du våra värderingar och vill vara med och driva utvecklingen framåt. Du är nyfiken, ansvarsfull och vågar ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta och är en god kollega som gärna hjälper till när det behövs.

Här hittar du lediga jobb som väntar på nya glada medarbetare. Vi ser fram emot att höra från dig.

Lediga jobb just nu

Här hittar du våra lediga tjänster. Ta chansen att bli en del i vårt härliga team. Ansök nu!

Hittar du ingen tjänst som passar?

Skicka gärna in en intresseanmälan. Vi är alltid öppna för att möta nya talanger!

För arbete i restauranger & bar maila: johan.sergel@vargard.se

För arbete i kök: magnus.karlsson@vargard.se

För arbete i bageri: sanna.lithberg@vargard.se

För arbete på fastighetsavdelningen: peter.anderson@vargard.se

För arbete i reception eller housekeeping: susanne.larsson@vargard.se

Kalendarium

Nyheter