Vår Gård är en oas vid havet i hjärtat av Saltsjöbaden. Här välkomnas hotell, konferens och restauranggäster som vill njuta av vacker miljö, storslagen konst och kulinariska matupplevelser. Vi brinner för att skapa hållbara upplevelser genom att värna om våra gäster, varandra och vår planet. Vår Gård har varit en plats för möten mellan människor i över 100 år och vi står på en stark värdegrund inför framtidens möjligheter.

Ledig tjänst på Vår Gård

Food and beverage manager sökes

Vill du vara med och göra skillnad? Nu söker vi en talangfull Food and Beverage Manager till Vår Gårds hotell & restaurang i Saltsjöbaden. I höst öppnar vi upp i ny skepnad med en ny restaurang och ett nyrenoverat kafé och bageri. Fler spännande koncept väntar och vi behöver nu dig som vill vara med och driva utvecklingen tillsammans med fantastiska kollegor på Stockholms vackraste plats.

Om tjänsten:

Din huvuduppgift är att ansvara för drift, utveckling och resultat av Vår Gårds food & beverage-avdelningar. Här kommer du arbeta i driften med din personal för att säkerställa kvalitet och service enligt Vår Gårds anda. Som Food & Beverage Manager så rapporterar du direkt till hotellets COO och du blir en del av hotellets strategiska ledningsgrupp.
Stor vikt i denna roll läggs på att optimera ett redan framgångsrikt koncept och utveckla en långsiktig strategi för att hitta nya vägar till ökad lönsamhet.
Du är en bra kommunikatör och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

Vi ser att du redan i dag har en liknande tjänst inom hotell & restaurang och besitter en bred kunskap inom F&B, hotelldrift samt försäljning. Tidigare har du erfarenhet från köket som köksmästare eller souschef. Du är en passionerad, kvalitetsmedveten och resultatinriktad ledare och förebild som möter medarbetare och gäster med omtanke och värme. Du är kreativ och ser möjligheter med en långsiktig plan i allt du gör. Du har en naturlig förmåga att sälja, samt att jobba med externa och interna nätverk och drivs av att redovisa affärsmässiga resultat,
likväl mjuka mål, som personal och värdskap.


Ansvarsområden:

• Konferensmatsal
• Konferensförtäring
• Restaurang Skärtofta
• Bageri
• Lobbybar/ Kafé
• Kök
• Event
• Disk
• F&B lager
• Vinbar (projekt 2021)

I tjänsten ingår också:

• Personalansvar för ovanstående avdelningschefer/ funktioner, vilket innebär utbildning och vidareutveckling av personal och rekrytering
• Bruttovinster enligt budget
• Schemaläggning (Caspeco)
• Delaktighet i upprättande av prognos
• Ansvar för rapportering till ekonomi gällande egna avdelningar - det innefattar även budgetarbete
• Ansvar för att en hög service- och kompetensnivå upprätthålls på de egna avdelningarna
• Bemanningsoptimering
• Bordsbokningssystem (Caspeco)
• Tidrapportering/löneredovisning till ekonomiavdelning
• Jourtjänstgöring enligt schema
• Gästnöjdhet
• Att hålla avdelningsmöte enligt mötesstruktur
• Delaktig i driftsmöten för Vår Gård
• Att tillsammans med övriga avdelningschefer ombesörja för att F&B-avdelningarna håller högsta kvalitet
• Upprättande och säkerställande av att alla rutiner och policys finns nedskrivna inom det egna ansvarsområdet
• Övriga uppgifter kan tillkomma via närmaste chef


Tjänsten är på heltid med tillämpad provanställning i 6 månader
Anställningsstart 12 aug 2020.

Skicka din ansökan senast den 28 juni med CV och referenser till:
sofia.hogdal@vargard.se

Kalender
Nyheter

Hybridmöten
träffas på distans

Läs mer

Dagkontor för hemmajobb

Läs mer

Fira vårt första nyår med oss

Läs mer

Extra personal sökes

Läs mer