Träna på hotellet

Gym i Saltsjöbaden

Träning är glädje

Att kunna träna och röra på sig även när man är på konferens eller semester ser vi som en självklarhet. Vårt gym ligger i en separat byggnad på gården och ingår för alla hotellgäster.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

LITET MEN PRAKTISKT

Vårt gym är inte så stort, men har allt som behövs för en ordentlig workout.

Vill man inte trängas på ett stort gym med massor av folk kan vårt lilla gym vara ett trevligt alternativ. Här finns allt som behövs för ett komplett träningspass. För konditionsträning och uppvärmning finns både löpband, träningscykel samt roddmaskin. För styrketräning och rörelse hittar du bland annat skivstänger, bänkar, fria vikter och mattor. Då det är högt i tak finns praktiska järnbalkar för pull ups och upphängning av gummiband. Vi har även ett utomhusgym på gården för en uppfriskande träning med härlig utsikt i naturskön omgivning. Perfekt för träning året runt.

Varmt välkommen till ett skönt träningspass på Vår Gård.

Information

Info & öppettider

Gymmet ingår för övernattande gäster

Öppet alla dagar
07:00 - 22:00

Koppla sedan av i bastu & relaxavdelningen.

Träningsredskap

 • löpband
 • träningscykel
 • roddmaskin
 • smithmaskin
 • multigym
 • hantlar
 • kettle bells
 • gummiband
 • gymboll
 • mattor
 • För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - Söndag

  Mars

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Onsdagar

  Mars

  Mamma & Baby Pilates

  14:00 - 14:45

  Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

  Fredag

  Mars

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Lördag & Söndag

  Mars

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Söndag

  26

  Mars

  Konstvisning

  12:30

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Söndag

  2

  april

  Klädbytardag

  13:00-17:00

  Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

  7-9

  April

  Påskbuffé

  Från kl. 17:30

  Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

  Söndag

  30

  April

  Brasmiddag

  Från kl. 16:00

  Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.