Aktivitet under vistelsen

Sällskapsspel för roliga stunder

Spela biljard

Hitta på något roligt när ni besöker oss. Vi har flera olika sällskapsspel på hotellet. Utmana varandra på en omgång biljard eller slå er ner i en mysig hörna för ett parti schack. Det finns mycket kul att göra både ute och inne i våra trevliga miljöer.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Våra sällskapsspel

Vi bjuder på flera roliga spel att sysselsätta sig med både inne och ute.

Att spela spel är ett härligt sätt att umgås på och vi rekommenderar att välja något som utanför den digitala världen en stund. Högst upp i vår vackra sekelskiftesvilla Skärtofta hittar ni vårt biljardrum. En mysig salong med mycket karaktär och historia. Utomhus finns även tillgång till kubb, boule och krocket och för trevliga innekvällar har vi populära sällskapsspel som schack, monopol och Yatzy. Fråga i receptionen så hjälper vi er att hitta något som passar.

Information

EXEMPEL PÅ SPEL

Biljard
Schack
Domino
Backgammon
Alfapet
Monopol
Kubb
Boule
Krocket

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!