Hotellerbjudande

Bo två nätter, betala för en

Juniorsvit

2för1

Hotellerbjudande

Boka en härlig vistelse hos oss på Vår Gård nära havet. Nu har vi ett fint hotellerbjudande för två personer med boende i våra nya juniorsviter. I paketet ingår två nätter med frukostbuffé och tillgång till bastu & relax. Det bästa är att du bara betalar för en natt.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Juniorsvit för två

Stilren design med avkopplande atmosfär

Nu finns chansen att bo i våra nya rymliga juniorsviter för ett oslagbart pris. Rummet har en skön dubbelsäng och en vardagsrumsdel med soffa, tv och skrivbord. Inredning i stilren skandinavisk design och vackra naturliga material. Perfekt för en avkopplande semester med närhet till hav och natur. Gäller för boende t.o.m. 31 mars 2022.

Information

Erbjudande

Två hotellnätter i juniorsvit
Frukostbuffé
Bastu & Relax

Pris: 2695 kr, (ord. pris 5390 kr)
Gäller för två personer.

Ange kod: JUN2F1 i bokningen.

Gäller t.o.m. 31 mars 2022
Boka

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.