Stora möten, stora möjligheter

När det är dagas att samla den stora gruppen för en större konferens eller ett event behövs en inspirerande miljö som skapar stora m...

När det är dagas att samla den stora gruppen för en större konferens eller ett event behövs en inspirerande miljö som skapar stora möjligheter. Boka nästa stora möte hos oss.

Strategimöten

När det är dags att fatta viktiga strategiska beslut inför framtiden behövs ett möte som skapar rätt förutsättningar. Vi erbjuder ...

När det är dags att fatta viktiga strategiska beslut inför framtiden behövs ett möte som skapar rätt förutsättningar. Vi erbjuder en vacker och avskild miljö med stora ytor vid havet där mötesformen lätt kan anpassas efter era behov.

Festlig Kickoff

Boka en kickoff med kollegorna när det är dags att starta igång en ny säsong, nytt projekt eller bara öka gemenskapen och ha kul. Vi ...

Boka en kickoff med kollegorna när det är dags att starta igång en ny säsong, nytt projekt eller bara öka gemenskapen och ha kul. Vi erbjuder inspirerande miljöer för både och avkoppling och festligheter.

Growing Together

Skapa utrymme för mental och emotionell hälsa på arbetsplatsen som leder till bättre samarbeten och högre lönsamhet. Häng med och utforska den livskunskap som vi alla borde ha fått i skolan – boka en föreläsning eller en workshop med Growing Together i samband med er konferens.

Mcog

I samarbete med Mcog och Anders Hedin lär vi oss att hantera stress enligt den senaste forskningen och Mcogmetoden. Boka in en workshop eller föreläsning och få insikt i hur din hjärna reagerar på dina tankar och hur du kan styra över din stress för att må lite bättre.

Arbinger Institute

I samarbete med Vår Gård hjälper Arbinger Institute verksamheter att uppnå bättre resultat och arbetstillfredsställelse genom att utveckla en vi-orienterad inställning i sin arbetskultur. Boka ett föredrag eller workshop med Ritva Karlström i samband med er konferens.

Alénius & Partners

Merja Niemi från Alénius & Partners håller en inspirerande föreläsning och workshop om hur vårt sätt att kommunicera kan skapa motivation, engagemang och bättre resultat. Boka Merja under er konferens hos oss.

Winners Club

Utveckla en riktig vinnarmentalitet i teamet med fokus på sälj och kundupplevelse. Följ med på en inspirerande föreläsning eller workshop med Magnus Tummalid från Winners Club och få med er massor av pepp, konkreta verktyg och humor.

Närvarande Mental Träning

Få insikt i hur du kan använda stresspåslag som en tillgång för att få energin att räcka längre. Boka in föreläsningen Närvarande Mental Träning med Kristina Persson under mötet på Vår Gård.

Modig kommunikation

Att lära sig kommunicera bättre med sig själv och andra stärker både gemenskapen och företagskulturen. Boka in en föreläsning med Modig Kommunikation i samband med konferensen på Vår Gård.

Wholly

Utveckla dig, ditt team och organisation mot en ljusare framtid genom vertikal utveckling. Boka en föreläsning eller mer djupgående workshop med Wholly och Jessica Löwenhielm.

Rangemaker

Få hjälp med att hitta nya vägar till samskapande och problemlösning genom sinnrika former, smarta processer och lättanvända verktyg. Boka ett föredrag eller workshop med Rangemaker i samband med er konferens.

Margaretha Öström

Få en riktig ledarskapsboost genom konkreta tips på hur du blir mer hållbar som ledare. Boka organisationskonsulten Margaretha Öström från Leading Insight i samband med er konferens på Vår Gård.

Cassiani Fotinos

Hitta balansen mellan yrkesliv och privatliv för en mer hållbar tillvaro. Lika viktigt för individen som organisationen. Beteendevetaren och coachen Cassiani Fotinos föreläser och håller workshop om Work-Life wellbeing under er konferens på Vår Gård. Boka i samband med mötet.