Långfredag, påskafton & påskdagen

Påskbuffé i Matsalen

Boka bord till vårens Påskbuffé

Under påskhelgen serverar vi en härlig påskbuffé i Matsalen med klassiska rätter på vårens primörer. Njut av god mat och dryck tillsammans med familj och vänner i vacker miljö. Fira påsken hos oss och boka bord idag.

För personlig service ring 08-7487733

eller maila hovmastare@vargard.se

Påskbuffé för hela familjen

Välkomna på en smakrik påskhelg i matsalen.

PÅSKBUFFÉ I MATSALEN
Påskhelgen bjuder på härliga smaker från kök och bageri. Vi dukar upp årets påskbuffé i Matsalen med sillbuffé, lax och kallskuret till förrätt följt av påskinspirerade varmrätter att välja mellan. Som avslutning bjuder bageriet på ett oemotståndligt dessterbord för alla sötsugna.

VÄLFYLLT SKAFFERI & ÄGGJAKT
Under påskhelgen fyller vi även skafferiet med husets sill och delikatesser att köpa med hem. Missa heller inte vår populära äggjakt som går av stapeln kl. 9:00 på påskafton med chans att vinna fina priser. En spännande aktivitet för stora och små.

Glad påsk!

Meny påskbuffé 2023

Sill & Potatis

Senapssill, Ört & vitlökssill, Drottningmargareta sill, Matjessill, Rödlök, Gräslök, Gräddfil, Västerbottenost, Nobisdressing, Nykokt potatis

KALLSKURET, LAX & ÄGG

Gravad lax, Varmrökt lax, Rökt makrill, Ägghalvor med dillmajonnäs, Skagen , Lammfiol, Älgsalami, Lufttorkad svensk karré, Svensk chorizo

GRÖNT

Grönsallad, Grillad grön sparris med parmesankräm och rucola, Tomatsallad med persilja och syrad lök, Rostade rotsaker med getost, Picklad rotsaker, Inlagd svamp, Rostad broccoli med frön och spenat

DESSERT

Dessertglass serverad med kokos och ananas, Passionsfrukttårta toppad med mandel, Mörk chokladkaka med tryffel, Budapeststubbe med citronsmak, Godis, Choklad och Marsipan



VARMRÄTTER (välj mellan)

BAKAD FJÄLLRÖDING
Bakad fjällröding med lättrökt smörsås med smak av dill serveras med sotade vårprimörer och mandelpotatispuré

SVENSKT LAMM
Svenskt lamm med stekt vit sparris, ramslök, tomat, kronärtskocka och bondbönor serveras med hollandaisesås på brynt smör

BLOMKÅL
Variation på blomkål med 63-gradit eko-ägg, salviabrynt smör, ramslök, vit sparris och linser från Gotland

Pris & info

När: Långfredag den 7 april - Påskafton den 8 april
Tid: från kl. 17:30
Plats: Matsalen

Pris: 845 kr
Pris barn 3-12 år: 395 kr
Pris barn 0-3 år: gratis
Boka bord

För personlig service ring 08-7487733

eller maila hovmastare@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender