Lunchyoga med start den 14 april

Välkomna på lunchyoga med Sabina Huss Stenberg. Låt kroppen fyllas med ny energi på Vår Gårds vackra innergård och kombinera gärna...

Välkomna på lunchyoga med Sabina Huss Stenberg. Låt kroppen fyllas med ny energi på Vår Gårds vackra innergård och kombinera gärna med en god lunch i kaféet.

Påskfirande 10-13 april

Välkomna till oss på ett härligt påskfirande med vårkänslor, våfflor och grillmiddag. Säsongens favoriter står i fokus med grilla...

Välkomna till oss på ett härligt påskfirande med vårkänslor, våfflor och grillmiddag. Säsongens favoriter står i fokus med grillat vårlamm. Vi firar påsken på hemmaplan och öppnar upp kafé, restaurang och bar för alla i närområdet som inte reser bort. Njut av påskens alla färger och smaker i vacker miljö.

Härlig middagskasse

Som alternativ till middag hos oss på Vår Gård så erbjuder vi nu våra populära middagar som take away. Njut hemma tillsammans med n...

Som alternativ till middag hos oss på Vår Gård så erbjuder vi nu våra populära middagar som take away. Njut hemma tillsammans med nära och kära. I vår middagskasse är allt förberett för att ni ska få tid tillsammans.

Vår Gårds skafferi

Visste du att det går att köpa med sig både blommor, godsaker och annat från oss? Starta helgen extra trivsam med vår underbart goda ...

Visste du att det går att köpa med sig både blommor, godsaker och annat från oss? Starta helgen extra trivsam med vår underbart goda skagenröra och baguette från eget bageri. Plocka upp en härlig helgbukett på väg hem, eller lyxa till lördagsfrukosten med nybakat bröd.

Lunch i Vår Gårds kafé

Nytt för i år är att vi på lördagar och söndagar serverar en härlig lunch i vår mysiga lobbybar. På menyn hittar du bland annat v...

Nytt för i år är att vi på lördagar och söndagar serverar en härlig lunch i vår mysiga lobbybar. På menyn hittar du bland annat veckans soppa och magiskt goda våfflor i olika varianter. Varmt välkommen på helglunch, klockan 11-17.

Fredagsmiddag påskspecial

Fredagsmiddag är ett alternativ till middagen hemma. Prisvärt utan att tumma på kvalité av råvaror, tillagning och hållbarhet. Just ...

Fredagsmiddag är ett alternativ till middagen hemma. Prisvärt utan att tumma på kvalité av råvaror, tillagning och hållbarhet. Just nu har vi påskspecial 10 & 11 april. Njut av god och vällagad mat i en skön atmosfär. Finns även som take away.

Vår Gård din arbetsplats

Vi erbjuder en plats att kunna sitta ned och arbeta eller studera om hemmet inte är den optimala arbetsplatsen just nu. Hos oss på Vår ...

Vi erbjuder en plats att kunna sitta ned och arbeta eller studera om hemmet inte är den optimala arbetsplatsen just nu. Hos oss på Vår Gård finns alltid rum för er som behöver en arbetsplats, vi erbjuder nybryggt kaffe, en harmoniskt miljö och wifi. Allt du kan behöva för en effektiv dag med studier eller arbete. Vi välkomnar både studerande och ni som arbetar utanför kontoret.

Lunchyoga med start den
14 april

Välkomna på lunchyoga med Sabina Huss Stenberg. Låt kroppen fyllas med ny energi på Vår Gårds vackra innergård och kombinera gärna med en god lunch i kaféet.

Påskfirande 10-13 april

Välkomna till oss på ett härligt påskfirande med vårkänslor, våfflor och grillmiddag. Säsongens favoriter står i fokus med grillat vårlamm. Vi firar påsken på hemmaplan och öppnar upp kafé, restaurang och bar.

Jobb eller studier på hemmaplan

För er som behöver jobba eller studera hemma erbjuder vi ett alternativ för avskild arbetsro. Vi öppnar upp våra lokaler och grupprum för att kunna ge en trevlig och luftig miljö att arbeta i. Kaféet serverar lunch och fika.

Lunchträning

Välkommen på en uppfriskande lunchträning hos oss på Vår Gård. Det blir ett härligt utomhuspass för hela kroppen. Både styrka och kondition för alla nivåer där du väljer ditt eget tempo.

Datum

31

oktober

Hitta din hälsobalans

Du kan må så mycket bättre. Testa din hälso-IQ med hjälp av hälsoingenjören Ewa Meurk och bli guidad i hormondjungeln av specialistsjuksköterskan Mia Lundin. En härlig och informativ weekend som vägleder dig i kvinnohälsa och välmående.

Fredagsmiddag påskspecial

Vårt nya fredagsmiddag ger er familj och vänner mer tid tillsammans och ni får njuta av god och vällagad mat i en skön atmosfär. Slappna av i helgen och välkomnas av ett dukat bord utan att behöva tänka på handling, matlagning eller disk. ...

24h - Egentid

Ibland behöver man komma bort och bara koppla av. Låt vardagsstressen ta en paus och ge kropp och själ återhämtning. Njut av egentid med en avkopplande weekend på vårt rogivande hotell. Andas frisk luft och ta en promenad längst vattnet.

Framflyttad

Snart nya datum

48h skrivarhelg

I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn i fantastisk skärgårdsmiljö. På Seniorens skrivardagar träffar du inspirerande skrivlärare och författare och deltar i utvecklande samtal.

24h Aktivt Möte

Gör det enkelt och boka vårt paket 24h aktivt möte, där ni som grupp får en bra balans mellan jobb och fysisk aktivitet. En konferens med träning som varvar mötet med olika pass för alla nivåer. Självklart ingår goda hållbara måltider fr...

24h Konst & Möte

Ta del av vår fantastiska konstsamling och historia i samband med mötet och få en riktigt kulturell upplevelse. Ett färdigt konferenspaket där allt ingår. Guidade visningar, måltider och övernattning i historisk miljö står på menyn.

24h Hållbart Möte

Boka en konferens som ger lite bättre magkänsla. Vi fokuserar på klimatsmarta måltider där kvalitet och innovation står på menyn. Ett konferenspaket för medvetna grupper som uppskattar hållbarhet och kulinariska smaker.

Framflyttad

Snart nya datum

24h - Bootcamp

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö. Njut av välkomponerade måltider och övernattning i bekväma hotellrum. Ett weekendpaket för hälsans och njutningens s...

Hållbara helger

Att åka på konferens över en helg ställer högre krav på upplevelsen, men ger också möjligheter till ökat engagemang. Att avsätta tid för egen avkoppling skapar harmoni och ger ett hållbart möte på många sätt. Vi har även flera kostna...

Framflyttad

tillsvidare

David Lundqvist-middag

Framflyttat tills vidare. Succémiddagen signerad årets kock 2018, David Lundqvist. En nytänkande matupplevelse med fokus på det gröna!