Festliga Fredag

På fredagar har vi ett riktigt bra förslag för en festlig start på helgen. Boka vårt fredagserbjudande med övernattning i minidubbel...

På fredagar har vi ett riktigt bra förslag för en festlig start på helgen. Boka vårt fredagserbjudande med övernattning i minidubbelrum, ett glas bubbel och en extra lång sovmorgon. Självklart får du även njuta av vår generösa frukostbuffé.

Sköna Söndag

Söndagar på Vår Gård är lite extra sköna. Checka in extra tidigt och njut av en avkopplande dag nära hav och natur. Vårt söndager...

Söndagar på Vår Gård är lite extra sköna. Checka in extra tidigt och njut av en avkopplande dag nära hav och natur. Vårt söndagerbjudande gäller boende i våra mysiga och nyrenoverade minidubbelrum för endast 995 kr. Självklart ingår vår härliga frukost. Boka Sköna Söndag idag.

Kristi Himmelsfärd weekend

Passa på att njuta av en långhelg under Kristi Himmelsfärd weekend. I vårt hotellpaket ingår övernattning, trerättersmiddag och vå...

Passa på att njuta av en långhelg under Kristi Himmelsfärd weekend. I vårt hotellpaket ingår övernattning, trerättersmiddag och vår generösa frukostbuffé. Boka in en skön minisemester vid havet hos oss på Vår Gård.

Erbjudande

995 :-

per rum

Sköna Söndag

Söndagar på Vår Gård är lite extra sköna. Checka in extra tidigt och njut av en avkopplande dag nära hav och natur. Vårt söndagerbjudande gäller boende och frukost i våra mysiga och nyrenoverade minidubbelrum för endast 995 kr. Boka Skön...

Midsommarpaket

Packa väskan och flytta in på hotell över midsommar. Vi bjuder på en somrig vistelse nära havet med härlig sommarmeny och ett klassiskt firande i närheten. Boka vårt midsommarpaket där övernattning, trerättersmiddag och frukostbuffé ingå...

Kristi Himmelsfärd weekend

Passa på att njuta av en långhelg under Kristi Himmelsfärd weekend. I vårt hotellpaket ingår övernattning, trerättersmiddag och vår generösa frukostbuffé. Boka in en skön minisemester vid havet hos oss på Vår Gård.

After Work i Vincaféet

Nu öppnar vi upp för after work varje fredag i Vincaféet. Låt helgen ta fart med festlig stämning, goda drinkar och skön musik. Beställ något gott från vår spännande AW- meny och mingla med vänner och bekanta.

Semesterpaket

Njut av en härlig semester hos oss i Saltsjöbaden. Här väntar långa sommardagar nära hav och natur med avkoppling, utomhusaktiviteter och goda smakupplevelser. Boka vårt semesterpaket och få 10% rabatt.

Casual Afternoon Tea

Varje lördag och söndag serveras Casual Afternoon Tea i Vincaféet. En avslappnad variant av Afternoon Tea med goda sötsaker och varma scones från bageriet. Helgen är till för att njutas. Boka bord online.

24h avkoppling

Njut av våren i Saltsjöbaden med vårt hotellpaket för dig själv eller med någon du tycker om. Här ingår en hållbar frukost och vällagad middag i vår mysiga restaurang. Bo bekvämt i avskild, idyllisk skärgårdsmiljö.

24h med kompisgänget

Boka en hotellweekend med kompisarna för en skön minisemester vid havet. Hos oss är alla säsonger njutbara. I vårt weekendpaket 24h med kompisgänget ingår ett glas bubbel samt en härlig frukost och middag.

Pris

1695 :-

per rum

Festliga Fredag

På fredagar har vi ett riktigt bra förslag för en festlig start på helgen. Boka vårt fredagserbjudande med övernattning i minidubbelrum, ett glas bubbel och en extra lång sovmorgon. Självklart får du även njuta av vår generösa frukostbuff...

Stora möten & event

Vi har gott om utrymme och kan anpassa möblering för större grupper på ett tryggt säkert sätt. Vår engagerade och duktiga personal hjälper er med planering, bokning och genomförande.

Seniorpaket

Boka en avkopplande vistelse hos oss på Vår Gård. I vårt seniorpaket ingår bekvämt boende, frukost, eftermiddagsfika och en vällagad middag på säsongens bästa råvaror.

Ledningsmöten

När det är dags för diskussion och beslutsfattande behövs en lugn avskild miljö som ger plats för effektivitet. För ledningsmöten, styrelsemöten och andra mindre grupper finns flera trevliga rum med modern och tidlös design.

Strategimöten

När det är dags att fatta viktiga strategiska beslut inför framtiden behövs ett möte som skapar rätt förutsättningar. Vi erbjuder en vacker och avskild miljö med stora ytor vid havet där mötesformen lätt kan anpassas efter era behov.

Datum

29

Maj

Morsdagmeny

Fira mor och med en härlig lunch eller middag på mors dag. Köket serverar en somrig morsdagmeny på säsongens bästa råvaror. Boka bord i vår vackra matsal med utsikt över havet.

Longstay

Boka longstay hos oss när du behöver ett bekvämt långtidsboende med tillgång till hotellets faciliteter. Perfekt för distansjobb, tillfälligt boende eller för projektanställda.

Utomhusmöten

Ibland kan det vara bra att tänka utanför ramarna för att hitta ny inspiration. Med ett utomhusmöte skapar vi ett tryggt och uppfriskande sätt att mötas på. Om himlen öppnar sig har ni fri tillgång till möteslokal inomhus.

Kickoff på Vår Gård

Boka en kickoff med kollegorna när det är dags att starta igång en ny säsong, nytt projekt eller bara öka gemenskapen och ha kul. Vi erbjuder inspirerande miljöer för både och avkoppling och festligheter.

Drop in

200 :-

per timme

Hyr ett dagkontor

För alla er som inte kan befinna er på kontoret så har Vår Gård öppet med möjlighet att hyra ett dagkontor i skön miljö. Vi har gott om plats för avkopplande och inspirerande arbetsro.

Walk and talk

Kom igång med små möten eller medarbetarsamtal på en walk and talk. Ett tryggt och avslappnat sätt att träffas på under en promenad i våra natursköna omgivningar med hav och skog inpå knuten. Korvgrillning och fika ingår.

Månadskontor

Behöver du ett privat kontor på längre sikt så har vi unika dagkontor att hyra per månad. Arbeta ostört i trivsam miljö nära havet. Här har du allt du behöver under ett tak, restaurang, varm service och tillgång till träning och bastu.

Dagkonferens

En dagkonferens hos oss innebär vackra luftiga lokaler med inslag av konst och design. Hållbara vällagade måltider och färskt fikabröd från våra prisbelönta kockar och bagare. Tid för eftertanke och rekreation i naturskönt landskap.

Utbildning

En välmående organisation har medarbetare som känner sig delaktiga i utvecklingen och får en chans att påverka. Med en konferens hos oss börjar resan mot nya visioner.

Planeringsmöte

Kanske är det dags för ett nytt projekt eller en ny säsong. Strategier och idéer skall implementeras och mötet skall ge klarhet och energi för vad som väntar. Boka nästa planeringsmöte hos oss i inspirerande miljö.