Logga Vår Gård
Färdiga koncept för alla behov
Färdiga koncept för alla behov

Våra utbud och erbjudanden

Här kan du utforska alla våra hotellpaket, aktuella erbjudanden och olika möteskoncept. Oavsett om du letar efter en avkopplande vistelse för två, en ensamretreat eller en kreativ konferens för hela teamet har vi massor med spännande alternativ.

Här kan du utforska alla våra hotellpaket, aktuella erbjudanden och olika möteskoncept. Oavsett om du letar efter en avkopplande vistelse för två, en ensamretreat eller en kreativ konferens för hela teamet har vi massor med spännande alternativ.

Happy Single

Känner du och dina vänner för en härlig sommarvistelse där ni kan koppla av och njuta av att bo i eget rum? Då är vårt nya hotellerbjudande i enkelrum, Happy Single perfekt för er eller för dig som reser själv!

Från

2295

Sommarfest

Vi erbjuder en fantastisk plats för ditt företags sommarfest! Med ett oslagbart läge vid havet och natursköna omgivningar är Vår Gård idealisk för att skapa minnen tillsammans med kollegorna.

Romantiskt

Bjud med någon du tycker om på en romantisk weekend i vacker skärgårdsmiljö. Här får ni tid för varandra och kan koppla av med god mat och romantisk stämning. Övernattning, frukost och en unik sjurätters avsmakningsmeny i Restaurang Skärtofta ingår.

Villa Skärtofta

Upplev något fullkomligt smakfullt. Ett hotellpaket som omfattar det bästa från Vår Gård. Övernattning i våra skönaste rum och en exklusiv avsmakningsmeny i Villa Skärtofta.

Endast

2295 :-

Helgkonferens

Upplev allt som Vår Gård har att erbjuda under en inspirerande helgkonferens. Vi erbjuder ett oslagbart pris på helpension för alla grupper som bokar in ett möte till helgen.

Exklusiv företagsmiddag

Briljanta idéer och härlig gemenskap uppstår ofta kring matbordet. Nu kan ni som grupp boka en exklusiv företagsmiddag i anrika Villa Skärtofta och njuta av matkonst på högsta nivå.

Midsommarpaket

Packa väskan och flytta in på hotell över midsommar. Vi bjuder på en somrig vistelse nära havet med ett klassiskt firande på innegården med fikabuffé och en smakfull midsommarmeny till kvällen.

Sommardeal

30%

Rabatt

Semesterpaket

Njut av en härlig semester hos oss på Vår Gård i Saltsjöbaden. Här väntar långa sommardagar nära hav och natur med avkoppling, aktiviteter och goda smakupplevelser.

Avkoppling

Njut av stillheten i Saltsjöbaden med en rogivande hotellvistelse vid havet. I vårt avkopplingspaket ingår en hållbar frukost och en vällagad tvårättersmiddag.

Fredag

995

per rum

Happy Friday

På fredagar har vi ett riktigt bra förslag för en festlig start på helgen. Boka vårt fredagserbjudande med övernattning i minidubbelrum och en extra lång sovmorgon.

Hundpaket

Ta med din fyrbenta bästa vän när du besöker oss. I vårt hundpaket får du ett hundvänligt rum där skön säng, matskålar och handduk ingår.

Stora möten

När det är dags att samla hela företaget för en konferens eller ett event behövs en inspirerande plats med rymliga ytor, god mat och bekväma hotellrum. På Vår Gård erbjuder vi vackra moderna lokaler i en naturskön omgivning för stora grupper som vill uppleva en historisk och kreativ miljö.

Ledningsmöten

När det är dags för diskussion och beslutsfattande behövs en lugn avskild miljö som ger plats för effektivitet. För ledningsmöten, styrelsemöten och andra mindre grupper finns flera trevliga rum med modern och tidlös design.

Strategimöten

När det är dags att fatta viktiga strategiska beslut inför framtiden behövs ett möte som skapar rätt förutsättningar. Vi erbjuder en vacker och avskild miljö med stora ytor vid havet där mötesformen lätt kan anpassas efter era behov.

Kickoff i skärgården

Samla teamet och boka in en festlig kick off i skärgården. Perfekt inför en nystart på kommande säsong eller projekt.

Dagkonferens

Behöver ni en inspirerande plats för konferens, men inte har tid eller möjlighet att övernatta? Kom ut till oss i skärgården för en effektiv dagkonferens.

Utbildning

En välmående organisation har medarbetare som känner sig delaktiga i utvecklingen och får en chans att påverka. Med en konferens hos oss börjar resan mot nya visioner.

Planeringsmöten

Kanske är det dags för ett nytt projekt eller en ny säsong. Strategier och idéer skall implementeras och mötet skall ge klarhet och energi för vad som väntar.