24h avkoppling

Njut av stillheten i Saltsjöbaden för dig själv eller med någon du tycker om. I vårt paket 24h avkoppling ingår en hållbar frukost ...

Njut av stillheten i Saltsjöbaden för dig själv eller med någon du tycker om. I vårt paket 24h avkoppling ingår en hållbar frukost och vällagad middag. Bo bekvämt i avskild, idyllisk skärgårdsmiljö för en naturnära upplevelse. Börja morgonen med en kaffe och ta dagen som den kommer.

24h energi & rörelse

Upptäck Saltsjöbaden och dess vackra omgivningar under en hotellvistelse på Vår Gård. Här bjuder naturen in till uppfriskande löpru...

Upptäck Saltsjöbaden och dess vackra omgivningar under en hotellvistelse på Vår Gård. Här bjuder naturen in till uppfriskande löprundor och långa promenader. Boka vårt hotellpaket för en aktiv semester där hållbar frukost och middag ingår. et.

Weekendpaket No waste

Boka vårt weekendpaket No Waste och följ med på en unik matresa där våra kockar förvandlar överblivna råvaror till en kulinarisk middag. I weekendpaketet ingår övernattning, frukost och middagen No Waste, Just Taste.

Julbordspaket med övernattning

Boka julbord med övernattning i vacker vinterskärgård. Årets efterlängtade julbord serveras i vacker sekelskiftesmiljö för en stämningsfull upplevelse. Möt kryddiga dofter och ljuvliga smaker innanför tröskeln på Restaurang Skärtofta.

Julbord i Skärtofta

Årets efterlängtade julbord bjuder på en stämningsfull upplevelse. Möt kryddiga dofter och ljuvliga smaker innanför tröskeln på Restaurang Skärtofta. Här får du njuta av klassiska och nya smaker bekvämt serverade vid bordet.

24h energi & rörelse

Upptäck Saltsjöbaden och dess vackra omgivningar under en hotellvistelse på Vår Gård. Här bjuder naturen in till uppfriskande löprundor och långa promenader. Boka vårt hotellpaket för en aktiv semester där hållbar frukost och middag ingå...

No Waste, Just Taste

Upplev en ovanligt hållbar avsmakningsmeny där våra kockar förvandlar överblivna råvaror till en kulinarisk middag. Serveras i vacker sekelskiftesmiljö vid havet. Boka bord.

24h avkoppling

Njut av våren i Saltsjöbaden med vårt hotellpaket för dig själv eller med någon du tycker om. Här ingår en hållbar frukost och vällagad middag i vår mysiga restaurang. Bo bekvämt i avskild, idyllisk skärgårdsmiljö.

24h med kompisgänget

Boka en hotellweekend med kompisarna för en skön minisemester vid havet. Hos oss är alla säsonger njutbara. I vårt weekendpaket 24h med kompisgänget ingår ett glas bubbel samt en härlig frukost och middag.

Seniorpaket

Boka en avkopplande vistelse hos oss på Vår Gård. I vårt seniorpaket ingår bekvämt boende, frukost, eftermiddagsfika och en vällagad middag på säsongens bästa råvaror.

24h smakupplevelse

Välkomna att checka in hos oss på Vår Gård för en smakfull upplevelse i rogivande skärgårdsmiljö. Med vårt weekendpaket 24h smakupplevelse ingår en välkomponerad trerättersmeny, bubbel och en generös frukostbuffé.

Walk and talk

Kom igång med små möten eller medarbetarsamtal på en walk and talk. Ett tryggt och avslappnat sätt att träffas på under en promenad i våra natursköna omgivningar med hav och skog inpå knuten. Korvgrillning och fika ingår.

Höstlov på Vår Gård

Under höstlovet bjuder vi in till en skön och mysig vistelse för hela familjen. Bageri & Vincaféet serverar frukost, lunch och fika och till helgen kan ni njuta av säsongens á la carte. Kika även in på Vår Gårds egen loppis som öppnar unde...

Hybridmöte

Få med alla på mötet genom ett smart hybridmöte från vår inspirerande miljö. En förstklassig videokonferens med inkluderande känsla där alla kan synas och höras utan brus. Tillsammans på distans.

Strategimöten

När det är dags att fatta viktiga strategiska beslut inför framtiden behövs ett möte som skapar rätt förutsättningar. Vi erbjuder en vacker och avskild miljö med stora ytor vid havet där mötesformen lätt kan anpassas efter era behov.

Longstay

Boka longstay hos oss när du behöver ett bekvämt långtidsboende med tillgång till hotellets faciliteter. Perfekt för distansjobb, tillfälligt boende eller för projektanställda.

Utomhusmöten

Ibland kan det vara bra att tänka utanför ramarna för att hitta ny inspiration. Med ett utomhusmöte skapar vi ett tryggt och uppfriskande sätt att mötas på. Om himlen öppnar sig har ni fri tillgång till möteslokal inomhus.

Drop in

200 :-

per timme

Hyr ett dagkontor

För alla er som inte kan befinna er på kontoret så har Vår Gård öppet med möjlighet att hyra ett dagkontor i skön miljö. Vi har gott om plats för avkopplande och inspirerande arbetsro.

Månadskontor

Behöver du ett privat kontor på längre sikt så har vi unika dagkontor att hyra per månad. Arbeta ostört i trivsam miljö nära havet. Här har du allt du behöver under ett tak, restaurang, varm service och tillgång till träning och bastu.

Dagkonferens

En dagkonferens hos oss innebär vackra luftiga lokaler med inslag av konst och design. Hållbara vällagade måltider och färskt fikabröd från våra prisbelönta kockar och bagare. Tid för eftertanke och rekreation i naturskönt landskap.

Utbildning

En välmående organisation har medarbetare som känner sig delaktiga i utvecklingen och får en chans att påverka. Med en konferens hos oss börjar resan mot nya visioner.

Planeringsmöte

Kanske är det dags för ett nytt projekt eller en ny säsong. Strategier och idéer skall implementeras och mötet skall ge klarhet och energi för vad som väntar. Boka nästa planeringsmöte hos oss i inspirerande miljö.

Kick off på Vår Gård

En kick off med kollegorna blir en efterlängtad återstart efter lång tid av distansarbete och digitala möten. Vi erbjuder inspirerande och vackra miljöer både ute och inne för både och avkoppling och festligheter.

Ledningsmöten

När det är dags för diskussion och beslutsfattande behövs en lugn avskild miljö som ger plats för effektivitet. För ledningsmöten, styrelsemöten och andra mindre grupper finns flera trevliga rum med modern och tidlös design.

Stora möten & event

Vi har gott om utrymme och kan anpassa möblering för större grupper på ett tryggt säkert sätt. Vår engagerade och duktiga personal hjälper er med planering, bokning och genomförande.