Uppstartsmöte

Efter sommaren är det dags att starta upp den nya säsongen med en kickoff. I år blir det på ett annorlunda sätt. I mindre skala och m...

Efter sommaren är det dags att starta upp den nya säsongen med en kickoff. I år blir det på ett annorlunda sätt. I mindre skala och med större avstånd möts vi för att planera och förbereda oss inför höstens utmaningar.

24h Hotellpaket med god smak

Välkomna att övernatta hos oss på Vår Gård för en härlig vistelse i rogivande skrägårdsmiljö. Här kan man komma bort, fast inte...

Välkomna att övernatta hos oss på Vår Gård för en härlig vistelse i rogivande skrägårdsmiljö. Här kan man komma bort, fast inte så långt och njuta av den svenska sommaren. Vi erbjuder hotellövernattning med hållbara smakupplevelser för alla matälskare. Kombinera gärna vår restaurang med besök på ortens lokala restauranger och kaféer. Allt inom skönt promenadavstånd.

24h hotellpaket med avkoppling

Njut av sommaren i Saltsjöbaden med vårt hotellpaket för dig själv eller med någon du tycker om. Här ingår en hållbar frukost och ...

Njut av sommaren i Saltsjöbaden med vårt hotellpaket för dig själv eller med någon du tycker om. Här ingår en hållbar frukost och vällagad middag i vår mysiga restaurang. Bo bekvämt i avskild, idyllisk skärgårdsmiljö där vågskvalp och skriande måsar hälsar dig välkommen. Börja morgonen med en kaffe i solen och ta sedan dagen som den kommer.

24h hotellpaket för aktiva

Upptäck Saltsjöbaden och dess vackra omgivningar under en hotellvistelse på Vår Gård. Här bjuder naturen in till uppfriskande löpru...

Upptäck Saltsjöbaden och dess vackra omgivningar under en hotellvistelse på Vår Gård. Här bjuder naturen in till uppfriskande löprundor, svalkande bad och långa promenader. Boka vårt 24h hotellpaket för en aktiv semester där hållbar frukost och middag ingår. En skön semester med möjlighet till rörelse och aktivitet.

Uppstartsmöte

Efter sommaren är det dags att starta upp den nya säsongen med en kickoff. I år blir det på ett annorlunda sätt. I mindre skala och med större avstånd möts vi för att planera och förbereda oss inför höstens utmaningar.

24h hotellpaket med kompisarna

Ta in på hotell med vännerna för en skön minsemester vid havet. Sommaren hos oss är njutbar på många sätt. Vid bokning av vårt 24h hotellpaket ingår en härlig frukost och middag i vårt kafé med bar och terrass mot havet.

Avskilda möten

När vi inte kan mötas som vanligt behöver vi tänka utanför ramarna och vara extra kreativa. Vi bjuder in till att boka avskilda möten eller mindre konferenser där vi skapar trygga och inspirerande sätt att mötas på.

24h hotellpaket med
goda smaker

Välkomna att övernatta hos oss på Vår Gård för en härlig vistelse i rogivande skrägårdsmiljö. Här kan man komma bort, fast inte så långt och njuta av den svenska sommaren. Kombinera gärna med lokala restauranger.

24h hotellpaket för aktiva gäster

Upptäck Saltsjöbaden och dess vackra omgivningar under en hotellvistelse på Vår Gård. Här bjuder naturen in till uppfriskande löprundor, svalkande bad och långa promenader.

24h hotellpaket för avkoppling

Njut av sommaren i Saltsjöbaden med vårt hotellpaket för dig själv eller med någon du tycker om. Här ingår en hållbar frukost och vällagad middag i vår mysiga restaurang. Bo bekvämt i avskild, idyllisk skärgårdsmiljö.

Jobb eller studier på hemmaplan

För er som behöver jobba eller studera hemma erbjuder vi ett alternativ för avskild arbetsro. Vi öppnar upp våra lokaler och grupprum för att kunna ge en trevlig och luftig miljö att arbeta i. Kaféet serverar lunch och fika.

Datum

31

oktober

Hitta din hälsobalans

Du kan må så mycket bättre. Testa din hälso-IQ med hjälp av hälsoingenjören Ewa Meurk och bli guidad i hormondjungeln av specialistsjuksköterskan Mia Lundin. En härlig och informativ weekend som vägleder dig i kvinnohälsa och välmående.

Fredagsmiddag

Vår sista Fredagsmiddag för sommaren serveras den 26 juni. Njut tillsammans av god och vällagad mat i en skön atmosfär. Välkomnas av ett dukat bord utan att behöva tänka på handling, matlagning eller disk. Även som take away.

48h skrivarhelg

Framflyttad tillsvidare. I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn i fantastisk skärgårdsmiljö. På Seniorens skrivardagar träffar du inspirerande skrivlärare och författare och deltar i utvecklande samtal.

24h Aktivt Möte

Gör det enkelt och boka vårt paket 24h aktivt möte, där ni som grupp får en bra balans mellan jobb och fysisk aktivitet. En konferens med träning som varvar mötet med olika pass för alla nivåer. Självklart ingår goda hållbara måltider fr...

24h Konst & Möte

Ta del av vår fantastiska konstsamling och historia i samband med mötet och få en riktigt kulturell upplevelse. Ett färdigt konferenspaket där allt ingår. Guidade visningar, måltider och övernattning i historisk miljö står på menyn.

24h Hållbart Möte

Boka en konferens som ger lite bättre magkänsla. Vi fokuserar på klimatsmarta måltider där kvalitet och innovation står på menyn. Ett konferenspaket för medvetna grupper som uppskattar hållbarhet och kulinariska smaker.

24h - Bootcamp

Framflyttad tills vidare. Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö. Njut av välkomponerade måltider och övernattning i bekväma hotellrum.

Hållbara helger

Att åka på konferens över en helg ställer högre krav på upplevelsen, men ger också möjligheter till ökat engagemang. Att avsätta tid för egen avkoppling skapar harmoni och ger ett hållbart möte på många sätt. Vi har även flera kostna...

David Lundqvist-middag

Framflyttat tills vidare. Succémiddagen signerad årets kock 2018, David Lundqvist. En nytänkande matupplevelse med fokus på det gröna!