Logga Vår Gård
Färdiga koncept för alla behov
Färdiga koncept för alla behov

Våra utbud och erbjudanden

Här kan du utforska alla våra hotellpaket, aktuella erbjudanden och olika möteskoncept. Oavsett om du letar efter en avkopplande vistelse för två, en ensamretreat eller en kreativ konferens för hela teamet har vi massor med spännande alternativ.

Här kan du utforska alla våra hotellpaket, aktuella erbjudanden och olika möteskoncept. Oavsett om du letar efter en avkopplande vistelse för två, en ensamretreat eller en kreativ konferens för hela teamet har vi massor med spännande alternativ.

Gourmetweekend

Välkommen på en exklusiv Gourmetweekend med övernattning, frukost och en kulinarisk femrättersmiddag i unik miljö. Köket serverar en välkomponerad meny på förstklassiga råvaror i anrika Restaurang Skärtofta.

Höstweekend

Upplev en förtrollande höstweekend hos oss på Vår Gård. Ett besök som omfattar vackra natursköna omgivningar och en exklusiv femrättersmiddag i Restaurang Skärtofta.

Romantisk weekend

Bjud med någon du tycker om på en romantisk weekend i vacker skärgårdsmiljö. Här får ni tid för varandra och kan koppla av med god mat och romantisk stämning. Övernattning, frukost och en unik femrättersmeny i Restaurang Skärtofta ingår.

Julbord med övernattning

Upplev ett klassiskt julbord med övernattning i vacker vinterskärgård. Årets efterlängtade julbord serveras i vår ombonade matsal för en stämningsfull och välsmakande upplevelse. Ett hållbart och spännande julbord med både gamla och nya favoriter.

Nyårspaket Skärtofta

Fira nyår i stämningsfull sekelskiftesmiljö vid havet. I vårt nyårspaket ingår en unik nyårssupé i Restaurang Skärtofta med skål vid tolvslaget, årets första frukost och en skön sovmorgon.

Deal

2495 :-

p/p

Iskallt erbjudande

Boka ett vintermöte och ta del av vårt iskalla erbjudande. Under januari och februari har vi ett extra prisvärt vintererbjudande på helpension.

Exklusiv Konferensmiddag

Matupplevelsen är en stor del av mötet och gemenskapen. Nu kan ni boka en exklusiv konferensmiddag i anrika Restaurang Skärtofta och njuta av svensk matkonst på högsta nivå.

Tjejweekend

Boka en härlig tjejweekend vid havet och få lite kvalitetstid med bästa väninnorna. Bo tillsammans eller var för sig i våra sköna hotellrum.

Avkopplingspaket

Njut av stillheten i Saltsjöbaden med en rogivande hotellvistelse vid havet. I vårt avkopplingspaket ingår en hållbar frukost och en vällagad tvårättersmiddag.

Söndag

995 :-

per rum

Sköna söndag

Söndagar på Vår Gård är lite extra sköna. Checka in tidigt och njut av en avkopplande dag nära hav och natur.

Fredag

995 :-

per rum

Happy Friday

På fredagar har vi ett riktigt bra förslag för en festlig start på helgen. Boka vårt fredagserbjudande med övernattning i minidubbelrum och en extra lång sovmorgon.

20%

rabatt

Seniorpaket

Boka en avkopplande vistelse hos oss på Vår Gård. Här råder ett stilla lugn nära hav och skog för sköna promenader och roliga aktiviteter.

Hundpaket

Ta med din fyrbenta bästa vän när du besöker oss. I vårt hundpaket får du ett hundvänligt rum där skön säng, matskålar och handduk ingår.

Stora möten

När det är dags att samla hela företaget för en konferens eller ett event behövs en inspirerande plats med rymliga ytor, god mat och bekväma hotellrum. På Vår Gård erbjuder vi vackra moderna lokaler i en naturskön omgivning för stora grupper som vill uppleva en historisk och kreativ miljö.

Ledningsmöten

När det är dags för diskussion och beslutsfattande behövs en lugn avskild miljö som ger plats för effektivitet. För ledningsmöten, styrelsemöten och andra mindre grupper finns flera trevliga rum med modern och tidlös design.

Strategimöten

När det är dags att fatta viktiga strategiska beslut inför framtiden behövs ett möte som skapar rätt förutsättningar. Vi erbjuder en vacker och avskild miljö med stora ytor vid havet där mötesformen lätt kan anpassas efter era behov.

Longstay

Boka longstay hos oss när du behöver ett bekvämt långtidsboende med tillgång till hotellets faciliteter. Perfekt för distansjobb, tillfälligt boende eller för projektanställda.

Utomhusmöten

Ibland kan det vara bra att tänka utanför ramarna för att hitta ny inspiration. Med ett utomhusmöte skapar vi ett tryggt och uppfriskande sätt att mötas på.

Kickoff

Samla teamet och boka in en festlig kick off i skärgården. Perfekt inför en nystart på kommande säsong eller projekt.

Walk and talk

Kom igång med små möten eller medarbetarsamtal på en walk and talk. Ett tryggt och avslappnat sätt att träffas på där medarbetarsamtal eller mindre möten sker under en promenad i våra natursköna omgivningar med hav och skog inpå knuten.

Dagkonferens

Behöver ni en inspirerande plats för konferens, men inte har tid eller möjlighet att övernatta? Kom ut till oss i skärgården för en effektiv dagkonferens.

Utbildning

En välmående organisation har medarbetare som känner sig delaktiga i utvecklingen och får en chans att påverka. Med en konferens hos oss börjar resan mot nya visioner.

Planeringsmöten

Kanske är det dags för ett nytt projekt eller en ny säsong. Strategier och idéer skall implementeras och mötet skall ge klarhet och energi för vad som väntar.