Happy Friday

På fredagar har vi ett riktigt bra förslag för en festlig start på helgen. Boka vårt fredagserbjudande med övernattning i minidubbel...

På fredagar har vi ett riktigt bra förslag för en festlig start på helgen. Boka vårt fredagserbjudande med övernattning i minidubbelrum, valfri drink och en extra lång sovmorgon. Självklart får du även njuta av vår generösa frukostbuffé.

Årets Julklapp

Ge bort en skön hotellweekend i julklapp till någon du tycker om. Välj mellan vårt populära avkopplingspaket eller vinterbadspaket. B...

Ge bort en skön hotellweekend i julklapp till någon du tycker om. Välj mellan vårt populära avkopplingspaket eller vinterbadspaket. Boende, frukost och middag ingår. Finns som presentkort nu.

Sköna Söndag

Söndagar på Vår Gård är lite extra sköna. Checka in tidigt och njut av en avkopplande dag nära hav och natur. Vårt söndagserbjuda...

Söndagar på Vår Gård är lite extra sköna. Checka in tidigt och njut av en avkopplande dag nära hav och natur. Vårt söndagserbjudande gäller boende i våra mysiga och nyrenoverade minidubbelrum för endast 995 kr. Självklart ingår vår härliga frukost. Boka Sköna Söndag idag.

Söndag

20%

rabatt

Vinterbadspaket

Boka in en minisemester i vintrig skärgårdsmiljö. Vi erbjuder ett lite kyligare hotellpaket med vinterbad, bastu och övernattning. Vårt vinterbadspaket innehåller övernattning, tvårättersmiddag, vår generösa frukostbuffé samt badrock och ...

Söndag

20%

rabatt

Avkopplingspaket

Njut av stillheten i Saltsjöbaden med en rogivande hotellvistelse vid havet. I vårt avkopplingspaket ingår en hållbar frukost och en vällagad tvårättersmiddag. Boka en stunds avkoppling för dig själv eller med någon du tycker om.

Kompispaket med bubbel

Boka en kompisresa för en skön minisemester vid havet. I vårt kompispaket ingår ett glas bubbel samt en härlig frukost och middag lagat med omsorg och hållbar vision. Passa på att basta och träna eller ta njut av en promenad i de natursköna ...

Julbord med övernattning

Upplev ett klassiskt julbord med övernattning i vacker vinterskärgård. Årets efterlängtade julbord serveras i vår ombonade matsal för en stämningsfull och välsmakande upplevelse. Boka vårt julbordspaket där julbord och frukost ingår.

Söndag

995 :-

per rum

Sköna Söndag

Söndagar på Vår Gård är lite extra sköna. Checka in extra tidigt och njut av en avkopplande dag nära hav och natur. Vårt söndagerbjudande gäller boende och frukost i våra mysiga och nyrenoverade minidubbelrum för endast 995 kr. Boka Skön...

Fredag

1695 :-

per rum

Happy Friday

På fredagar har vi ett riktigt bra förslag för en festlig start på helgen. Boka vårt fredagserbjudande med övernattning i minidubbelrum, ett glas bubbel och en extra lång sovmorgon. Självklart får du även njuta av vår generösa frukostbuff...

20%

rabatt

Seniorpaket

Boka en avkopplande vistelse hos oss på Vår Gård. I vårt seniorpaket ingår bekvämt boende, frukost, eftermiddagsfika och en vällagad middag på säsongens bästa råvaror.

Stora möten & event

Vi har gott om utrymme och kan anpassa möblering för större grupper på ett tryggt säkert sätt. Vår engagerade och duktiga personal hjälper er med planering, bokning och genomförande.

Ledningsmöten

När det är dags för diskussion och beslutsfattande behövs en lugn avskild miljö som ger plats för effektivitet. För ledningsmöten, styrelsemöten och andra mindre grupper finns flera trevliga rum med modern och tidlös design.

Strategimöten

När det är dags att fatta viktiga strategiska beslut inför framtiden behövs ett möte som skapar rätt förutsättningar. Vi erbjuder en vacker och avskild miljö med stora ytor vid havet där mötesformen lätt kan anpassas efter era behov.

Longstay

Boka longstay hos oss när du behöver ett bekvämt långtidsboende med tillgång till hotellets faciliteter. Perfekt för distansjobb, tillfälligt boende eller för projektanställda.

Utomhusmöten

Ibland kan det vara bra att tänka utanför ramarna för att hitta ny inspiration. Med ett utomhusmöte skapar vi ett tryggt och uppfriskande sätt att mötas på. Om himlen öppnar sig har ni fri tillgång till möteslokal inomhus.

Kickoff på Vår Gård

Boka en kickoff med kollegorna när det är dags att starta igång en ny säsong, nytt projekt eller bara öka gemenskapen och ha kul. Vi erbjuder inspirerande miljöer för både och avkoppling och festligheter.

Walk and talk

Kom igång med små möten eller medarbetarsamtal på en walk and talk. Ett tryggt och avslappnat sätt att träffas på under en promenad i våra natursköna omgivningar med hav och skog inpå knuten. Korvgrillning och fika ingår.

Dagkonferens

En dagkonferens hos oss innebär vackra luftiga lokaler med inslag av konst och design. Hållbara vällagade måltider och färskt fikabröd från våra prisbelönta kockar och bagare. Tid för eftertanke och rekreation i naturskönt landskap.

Utbildning

En välmående organisation har medarbetare som känner sig delaktiga i utvecklingen och får en chans att påverka. Med en konferens hos oss börjar resan mot nya visioner.

Planeringsmöte

Kanske är det dags för ett nytt projekt eller en ny säsong. Strategier och idéer skall implementeras och mötet skall ge klarhet och energi för vad som väntar. Boka nästa planeringsmöte hos oss i inspirerande miljö.