Hotell vid havet

Avkopplingspaket

Söndag

20%

rabatt

Rogivande hotellvistelse

Njut av stillheten i Saltsjöbaden med en rogivande hotellvistelse vid havet. I vårt avkopplingspaket ingår en hållbar frukost och en vällagad tvårättersmiddag. Bo bekvämt i avskild, idyllisk skärgårdsmiljö för en naturnära upplevelse. Boka en stunds avkoppling för dig själv eller med någon du tycker om.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Tid för avkoppling

Njut av en stillsam hotellvistelse nära hav och natur. Bo bekvämt och avskilt i något av våra mysiga hotellrum.

ETT AVKOPPLINGPAKET MED FOKUS PÅ LUGN & RO
Ibland behöver man komma bort och bara koppla av. Låta tankar och stress ta en paus och ge kropp och själ en återhämtning. Upplev en natt eller två på vårt hotell i vacker skärgårdsmiljö. Här finns mysiga enkelrum, stilrena dubbelrum och eleganta sviter att välja mellan. Upplev god mat, andas frisk luft och ta en promenad längs vattnet. Ibland är det allt som behövs.

SMAKFULL MIDDAG OCH GENERÖS FRUKOSTBUFFÉ
När du bokar vårt avkopplingspaket ingår en tvårättersmiddag från vår härliga säsongsbaserade á la cartemeny och en generös frukostbuffé med allt du kan önska. Alla måltider hos oss är lagade från grunden från vårt kök och bageri med fokus på närproducerat och ekologiskt för högsta kvalitet och smakupplevelse.

BASTU & RELAX
Om du verkligen vill koppla av rekommenderar vi att du besöker vår bastu och relaxavdelning vid bryggan. Här finns en tyst och harmonisk vilolounge med sköna sängar för en stunds vila. Läs en god bok eller ta en tupplur. En trappa upp från loungen finner du vår torrbastu och några steg utanför ligger badbryggan för svalkande dopp i det blå.

Boka vårt avkopplingspaket året runt!

Information

Avkopplingspaket

Ingår:

 • Övernattning & frukost
 • Förrätt & varmrätt
 • Bastu & Relax
 • Badrock & tofflor

  20% rabatt på söndagar

  Incheckning kl. 15:00
  Utcheckning kl. 11:00

 • Tips på saker att göra

  Bastu & Relax

  Gratis Gym

  Sällskapsspel

  Besök alla våra aktiviteter här.
  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - fredag

  Januari

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Måndag - Söndag

  Januari

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på sköna träningspass hos oss på Vår Gård i vår mysiga yogastudio vid havet. Våra erfarna instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt breathwork och meditation. Boka online.

  Lördag & Söndag

  Januari

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Torsdag

  16

  Februari

  Torsdagsdans

  18:00

  Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

  Söndag

  26

  Februari

  Konstvisning

  11:00 - 12:00

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Måndag

  27

  Februari

  Sportlov
  vecka 9

  Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

  Torsdag

  16

  Mars

  Föreläsning

  17:00

  Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!