Hotell vid havet

Avkopplingspaket

Rogivande hotellvistelse

Njut av stillheten i Saltsjöbaden med en rogivande hotellvistelse vid havet. I vårt avkopplingspaket ingår en hållbar frukost och en vällagad tvårättersmiddag. Bo bekvämt i avskild, idyllisk skärgårdsmiljö för en naturnära upplevelse. Boka en stunds avkoppling för dig själv eller med någon du tycker om.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Tid för avkoppling

Njut av en stillsam hotellvistelse nära hav och natur. Bo bekvämt och avskilt i något av våra mysiga hotellrum.

ETT AVKOPPLINGPAKET MED FOKUS PÅ LUGN & RO
Ibland behöver man komma bort och bara koppla av. Låta tankar och stress ta en paus och ge kropp och själ en återhämtning. Upplev en natt eller två på vårt hotell i vacker skärgårdsmiljö. Här finns mysiga enkelrum, stilrena dubbelrum och eleganta sviter att välja mellan. Upplev god mat, andas frisk luft och ta en promenad längs vattnet. Ibland är det allt som behövs.

SMAKFULL MIDDAG OCH GENERÖS FRUKOSTBUFFÉ
När du bokar vårt avkopplingspaket ingår en tvårättersmiddag från vår härliga säsongsbaserade á la cartemeny och en generös frukostbuffé med allt du kan önska. Vi serverar dig i vår ombonade matsal med storslagen utsikt över havet. Alla måltider hos oss är lagade från grunden från vårt kök och bageri med fokus på närproducerat och ekologiskt för högsta kvalitet och smakupplevelse.

BASTU & RELAX
Om du verkligen vill koppla av rekommenderar vi att du besöker vår bastu och relaxavdelning vid bryggan. Här finns en tyst och harmonisk vilolounge med sköna sängar för en stunds vila. Läs en god bok eller ta en tupplur. En trappa upp från loungen finner du vår torrbastu och några steg utanför ligger badbryggan för svalkande dopp i det blå.

Boka vårt avkopplingspaket när som helst året runt!

Information

Avkopplingspaket

Ingår:

 • Övernattning & frukost
 • Förrätt & varmrätt
 • Bastu & Relax
 • Badrock & tofflor

  Pris från: 2695 kr

  Incheckning kl. 15:00
  Utcheckning helger kl. 11:00
  Utcheckning vardagar kl. 09:00

 • Tips på saker att göra

  Bastu & Relax
  Cykeltur

  Besök alla våra aktiviteter här.
  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender