Frukost, middag och eftermiddagsfika

Seniorpaket på Vår Gård

20%

rabatt

Din bästa tid är nu

Boka en avkopplande vistelse hos oss på Vår Gård. Här råder ett stilla lugn nära hav och skog för sköna promenader och roliga aktiviteter. I vårt seniorpaket ingår bekvämt boende, härlig frukost, eftermiddagsfika med nybakt från bageriet och en vällagad middag i Vincaféet.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Seniorpaket för en skön vistelse

Konst, havsbad och promenader - dagen är din att upptäcka.

Ett besök hos oss bjuder in till många sköna stunder. Strosa ner till bryggan för ett svalkande bad och en stunds avkoppling i vår bastu och relaxavdelning. Passa även på att ta en promenad i området och beskåda de pampiga Sjuvillorna från 1800-talets senare hälft. Det finns mycket spännande historia och konst att upptäcka, inte minst hos oss på Vår Gård. Här hittar du en stor konstsamling med många vackra verk genom tiderna från den svenska konstnärseliten.

Boka seniorpaket på Vår Gård.

Information

Ingår i vårt seniorpaket

 • Övernattning & frukost
 • Eftermiddagsfika
 • Tvårättersmiddag i Vincaféet (förrätt & varmrätt)
 • Bastu & Relax

  Incheckning kl. 15:00
  Utcheckning kl. 11:00

  Boka och få 20% rabatt på ordinarie pris
 • Lokala smultronställen

  I Saltsjöbaden hittar du flera trevliga lokala restauranger och sevärdheter. Besök några av våra utvalda smultronställen som du hittar i närheten.
  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Fredag

  Februari

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Måndag - Söndag

  Februari

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Lördag & Söndag

  Februari

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Torsdag

  16

  Februari

  Torsdagsdans

  18:00

  Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

  Söndag

  26

  Februari

  Konstvisning

  11:00 - 12:00

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Måndag

  27

  Februari

  Sportlov
  vecka 9

  Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

  Torsdag

  16

  Mars

  Föreläsning

  17:00

  Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!