Frukost, middag och eftermiddagsfika

Seniorpaket på Vår Gård

Din bästa tid är nu

Boka en avkopplande vistelse hos oss på Vår Gård. Här råder ett stilla lugn nära hav och skog för sköna promenader och roliga aktiviteter. I vårt seniorpaket ingår bekvämt boende, härlig frukost, eftermiddagsfika med nybakt från bageriet och en vällagad middag. Låt oss pyssla om dig en stund.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Seniorpaket för en skön vistelse

Konst, kallbad och promenader - dagen är din att upptäcka.

Ett besök hos oss bjuder in till många sköna stunder. Strosa ner till bryggan för ett uppfriskande kallbad och en stunds avkoppling i vår bastu och relaxavdelning. Passa även på att ta en promenad i området och beskåda de pampiga Sjuvillorna från 1800-talets senare hälft. Det finns mycket spännande historia och konst att upptäcka, inte minst hos oss på Vår Gård. Här hittar du en stor konstsamling med många vackra verk genom tiderna från den svenska konstnärseliten.

Stannar du hos oss över en helg kan du boka Casual Tea i Vincaféet. Vår variant av Afternoon Tea med varma scones och goda bakverk från vårt eget bageri. Njut av dagen på ditt sätt.

Information

Ingår i vårt seniorpaket

 • Övernattning & frukost
 • Eftermiddagsfika
 • Tvårättersmiddag (förrätt & varmrätt)
 • Bastu & Relax

  Incheck kl. 15:00
  Utcheck kl. 11:00

  Pris från: 1348 kr per person
 • Lokala smultronställen

  I Saltsjöbaden hittar du flera trevliga lokala restauranger och sevärdheter. Besök några av våra utvalda smultronställen som du hittar i närheten.
  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender