Frukost, middag och eftermiddagsfika

Seniorpaket på Vår Gård

Din bästa tid är nu

Boka en avkopplande vistelse hos oss på Vår Gård. Här råder ett stilla lugn nära hav och skog för sköna promenader och roliga aktiviteter. I vårt seniorpaket ingår bekvämt boende, härlig frukost, eftermiddagsfika med nybakt från bageriet och en vällagad middag. Låt oss pyssla om dig en stund.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Seniorpaket för sköna sommardagar

Konst, havsbad och boule - dagen är din att upptäcka.

Ett besök hos oss under vår och sommar bjuder in till många sköna stunder. Strosa ner till bryggan för ett svalkande bad eller spela en omgång boule på gården. Vi har flera sällskapsspel för härligt umgänge både ute och inne. Passa även på att ta en promenad i området och beskåda de pampiga Sjuvillorna från 1800-talets senare hälft. Det finns mycket spännande historia och konst att upptäcka, inte minst hos oss på Vår Gård. Här hittar du en stor konstsamling med många vackra verk genom tiderna från den svenska konstnärseliten.

Det finns mycket att se och upptäcka i vår vackra skärgårdsidyll. Kanske vill du bara slå dig ner i skuggan med en god bok? Njut av dagen på ditt sätt.

Information

Ingår i vårt seniorpaket

 • Logi & frukost
 • Eftermiddagsfika
 • Tvårättersmiddag (förrätt & varmrätt)

  Incheck kl. 15:00
  Utcheck kl. 11:00
 • Lokala smultronställen

  I Saltsjöbaden hittar du flera trevliga lokala restauranger och sevärdheter. Besök några av våra utvalda smultronställen som du hittar i närheten.
  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Fre & lör

  Maj

  Familjemiddag

  16:00

  Välkomna till vår Familjemiddag. Vi dukar upp en ny härlig meny med goda rätter att dela på vid bordet. Umgås och njut med familj och vänner i vår mysiga matsal.

  Lör & sön

  Maj

  Online yoga

  8:15

  Unna dig en stund för dig själ och koppla av med vår online yoga. Vi öppnar upp vår mysiga lokal Marc varje lördag kl. 8:15 & 16:00, samt söndag kl. 8:15. Välkomna på drop in.

  Lör & sön

  Maj

  Korvgrillning

  14-16

  Grilla korv över öppen eld på vår vedeldade utomhusgrill vid vattnet. Beställ i förväg från vår goda korvmeny och njut av en varm choklad i vårluften.

  Tis & lör

  Maj

  Lunchyoga
  med Sabina

  Från kl. 11:00

  Välkomna på lunchyoga med Sabina varje tisdag kl 11:15 och lördag kl. 11:00. Yoga sker på vår natursköna innergård och god lunch serveras i Vincaféet.

  Fre - sön

  Maj

  Pingsthelgen

  21-23 maj

  Vi firar pingst med blomstermarknad, somrig á la carte och lite romantik på pingstafton då vår första drop in vigsel hålls. På lördag öppnar vi även upp för lunch i matsalen.
  Boka bord här.

  Lördag

  22

  Maj

  Drop in Vigsel

  FULLBOKAT

  På Pingstafton finns en unik möjlighet att gifta sig hos oss. Vi arrangerar en smidig drop in vigsel i vacker utomhusmiljö för det lilla sällskapet. Vigselförrättare ingår.

  Söndag

  30

  Maj

  Mors dag

  11:30

  Fira mors dag med en härlig lunch i vår restaurang. Köket serverar en somrig meny med säsongens finaste råvaror. Umgås och njut av den vackra utsikten med nära och kära. Boka bord idag.