Fredagserbjudande för två

Festliga Fredag på Vår Gård

Pris

1695 :-

per rum

Ett Festligt erbjudande

På fredagar har vi ett riktigt bra förslag för en festlig start på helgen. Boka vårt fredagserbjudande med övernattning i minidubbelrum, ett glas bubbel och en extra lång sovmorgon. Självklart får du även njuta av vår generösa frukostbuffé. Välkommen till Festliga Fredag på Vår Gård.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

fredagskänsla

Se till att njuta fullt ut. Börja kvällen i Vincaféet med festlig stämning, bubbel och skön musik. Ät en god middag i restaurangen och glöm inte att du har extra tid på morgonen för en lång frukost och lite skön avkoppling.

VINCAFÉET
Kom förbi Vincaféet efter att du lämnat väskan på rummet och njut av härligt mingel med skön musik och vår trevliga barmeny. Här hämtar du även ut ditt glas bubbel som passar utmärkt till våra hemlagade mandelpotatischips och sikromsdipp eller kanske några färska ostron.

MIDDAG
Glöm inte att boka bord till middagen som serveras i restaurangen. Köket komponerar fantastiska rätter med stor passion för hållbar matlagning. Vår á la carte speglar alltid säsongens finaste råvaror med fokus på närproducerat och ekologiskt. Här njuter du även av en storslagen utsikt över havet.

MORGONSTUND
När du vaknat står vår generösa frukostbuffé uppdukad i restaurangen. Njut av nybakade bröd av olika slag och frasiga croissanter direkt från ugnen i bageriet. Från köket serveras vår berömda äggröra med korv och bacon samt goda vegetariska alternativ som ugnsbakade tomter och stekt svamp. Här finns även goda pålägg, färsk frukt, juicer, smoothieshots och mycket mer.

REKREATION
Vår bastu och relaxavdelning är öppen från morgon till kväll för skön avkoppling och nära till svalkande dopp från bryggan. Perfekt för en stunds nedvarvning efter frukost då vårt fredagserbjudande innehåller en extra sen utcheckning.

Fredagserbjudande

Festliga Fredag

Ingår i fredagserbjudande:

 • Övernattning i minidubbelrum
 • Ett glas bubbel per person
 • Extra sen utcheckning till kl. 13:00
 • Bastu & Relax

  Rumspris: 1695 kr

  Incheckning från kl. 15:00
  Frukost kl. 08:00 - 10:00

  Gäller en natt mellan fredag & lördag
 • Festliga tips

  Förbeställ en flaska champagne och något gott till rummet vid ankomst.

  Mingla i Vincaféet och hämta ut ditt glas bubbel ( alkoholfritt alt. finns)

  Boka middag på kvällen i restaurangen för en gastronomisk upplevelse.

  Koppla av i bastu och relaxavdelningen under kvällen eller efter frukost.

  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender