Fredagserbjudande för två

Happy Friday på Vår Gård

Fredag

995 :-

per rum

Boka vårt glada fredagserbjudande

På fredagar har vi ett riktigt bra förslag för en festlig start på helgen. Boka vårt fredagserbjudande med övernattning i minidubbelrum och en extra lång sovmorgon. Självklart får du även njuta av vår generösa frukostbuffé. Välkommen till Happy Friday på Vår Gård.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

fredagskänsla

Se till att njuta fullt ut. Ät en god middag och gör ett besök hos vår nya cocktailbar Tant Grön för en oförglömlig upplevelse. Glöm inte att du har extra tid på morgonen för en lång frukost och lite skön avkoppling.

TANT GRÖN BAR & TERRASS
Kom förbi vår nya cocktailbar Tant Grön i Villa Skärtofta som bjuder på storslagen havsutsikt och elegant design med inspiration från det glada 20-talet. Här råder en varm och inspirerande atmosfär för sena kvällar och trevligt mingel. Hämta ut ditt glas bubbel och slå dig ner i en bekväm fåtölj vid fönstret.

MIDDAG FÖR GOURMANDER
Glöm inte att boka bord till middagen. Köket komponerar fantastiska rätter med stor passion för hållbar matlagning. Vår á la carte speglar alltid säsongens finaste råvaror med fokus på närproducerat och ekologiskt.

MORGONSTUND
När du vaknat står vår generösa frukostbuffé uppdukad i restaurangen. Njut av nybakade bröd av olika slag och frasiga croissanter direkt från ugnen i bageriet. Från köket serveras vår berömda äggröra med korv och bacon samt goda vegetariska alternativ som ugnsbakade tomter och stekt svamp. Här finns även goda pålägg, färsk frukt, juicer, smoothieshots och mycket mer.

REKREATION
Vår bastu och relaxavdelning är öppen från morgon till kväll för skön avkoppling och nära till svalkande dopp från bryggan. Perfekt för en stunds nedvarvning efter frukost då vårt fredagserbjudande innehåller en extra sen utcheckning.

Fredagserbjudande

Happy Friday

Ingår i fredagserbjudande:

 • Övernattning i minidubbelrum
 • Extra sen utcheckning till kl. 13:00
 • Bastu & Relax

  Pris: 995 kr för två personer i minidubbelrum

  Incheckning från kl. 15:00
  Utcheckning kl. 13:00
  Frukost kl. 08:00 - 10:00

  Ankomst fredagar
 • Glada fredagstips

  Förbeställ en flaska champagne och något gott till rummet vid ankomst.

  Besök Tant Grön och njut av god cocktail i elegant miljö med anor från 20-talet.

  Boka middag till kvällen för en gastronomisk upplevelse.

  Koppla av i bastu och relaxavdelningen under kvällen eller efter frukost.

  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender