Fredagserbjudande för två

Happy Friday på Vår Gård

Fredag

1695 :-

per rum

Boka vårt glada fredagserbjudande

På fredagar har vi ett riktigt bra förslag för en festlig start på helgen. Boka vårt fredagserbjudande med övernattning i minidubbelrum, ett glas bubbel och en extra lång sovmorgon. Självklart får du även njuta av vår generösa frukostbuffé. Välkommen till Happy Friday på Vår Gård.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

fredagskänsla

Se till att njuta fullt ut. Ät en god middag och gör ett besök hos vår nya cocktailbar Tant Grön för en oförglömlig upplevelse. Glöm inte att du har extra tid på morgonen för en lång frukost och lite skön avkoppling.

TANT GRÖN BAR & TERRASS
Kom förbi vår nya cocktailbar Tant Grön i Villa Skärtofta som bjuder på storslagen havsutsikt och elegant design med inspiration från det glada 20-talet. Här råder en varm och inspirerande atmosfär för sena kvällar och trevligt mingel. Hämta ut ditt glas bubbel och slå dig ner i en bekväm fåtölj vid fönstret.

MIDDAG FÖR GOURMANDER
Glöm inte att boka bord till middagen. Köket komponerar fantastiska rätter med stor passion för hållbar matlagning. Vår á la carte speglar alltid säsongens finaste råvaror med fokus på närproducerat och ekologiskt.

MORGONSTUND
När du vaknat står vår generösa frukostbuffé uppdukad i restaurangen. Njut av nybakade bröd av olika slag och frasiga croissanter direkt från ugnen i bageriet. Från köket serveras vår berömda äggröra med korv och bacon samt goda vegetariska alternativ som ugnsbakade tomter och stekt svamp. Här finns även goda pålägg, färsk frukt, juicer, smoothieshots och mycket mer.

REKREATION
Vår bastu och relaxavdelning är öppen från morgon till kväll för skön avkoppling och nära till svalkande dopp från bryggan. Perfekt för en stunds nedvarvning efter frukost då vårt fredagserbjudande innehåller en extra sen utcheckning.

Fredagserbjudande

Happy Friday

Ingår i fredagserbjudande:

 • Övernattning i minidubbelrum
 • Ett glas bubbel per person
 • Extra sen utcheckning till kl. 13:00
 • Bastu & Relax

  Pris: 1695 kr för två personer i minidubbelrum

  Incheckning från kl. 15:00
  Utcheckning kl. 13:00
  Frukost kl. 08:00 - 10:00

  Ankomst fredagar
 • Glada fredagstips

  Förbeställ en flaska champagne och något gott till rummet vid ankomst.

  Besök Tant Grön och hämta ut ditt glas bubbel i baren (alkoholfritt alt. finns)

  Boka middag till kvällen för en gastronomisk upplevelse.

  Koppla av i bastu och relaxavdelningen under kvällen eller efter frukost.

  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - fredag

  Januari

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Måndag - Söndag

  Januari

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på sköna träningspass hos oss på Vår Gård i vår mysiga yogastudio vid havet. Våra erfarna instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt breathwork och meditation. Boka online.

  Lördag & Söndag

  Januari

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Torsdag

  16

  Februari

  Torsdagsdans

  18:00

  Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

  Söndag

  26

  Februari

  Konstvisning

  11:00 - 12:00

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Måndag

  27

  Februari

  Sportlov
  vecka 9

  Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

  Torsdag

  16

  Mars

  Föreläsning

  17:00

  Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!