Boka julfest på Vår Gård

Julfest i skärgården

Dukat för julfest

Avsluta året med en härlig julfest i vacker vinterskärgård. Umgås och ha kul tillsammans i vår pampiga lokal Isaac med högt i tak och vacker utsikt. Vi ordnar med en sprakande julfest för hela företaget där privat festlokal och vårt hållbara julbord med klassiska favoriter ingår. Kontakta oss för offert.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Välkomna till Isaac

En julfest med högt i tak

ÅRETS JULFEST
Inför er julfest förvandlar vi vår största och pampigaste lokal Isaac till en stämningsfull festlokal med mycket julkänsla och högt i tak. Här får ni njuta av en festlig kväll som säkert bjuder upp till dans och glada samtal. I lokalen serveras även vårt fantastiska julbord med massor av godsaker från kök och bageri.

HÅLLBART JULBORD
Vi dukar upp ett klassiskt julbord med utvalda gamla och nya favoriter. Vi fokuserar på traditionella rätter med besök av flera spännande och gröna alternativ. Mycket kärlek läggs på lokala råvaror. Alltid omsorgsfullt tillagat från grunden för högsta kvalitét och hållbarhet. Från sill och potatis till bageriets dessert och gottebord blir julen på Vår Gård en smakupplevelse att minnas.

Vi ordnar även med allt från underhållning och dekorationer till övernattning och transport. Kontakta oss så hjälper vi till att planera för en riktigt lyckad julfest.

Information

Julfest

Ingår vid bokning:

 • Festlokal Isaac
 • Julbord i lokalen
 • Minst antal 70 personer

  Pris från: 1295 kr/ pers
 • Tips på tillval

  Övernattning och frukost
  Dekorationer och blommor
  Aktiviteter
  Underhållning
  Transport
  Förfrågan

  För personlig service ring 08-7487760

  eller maila bokning@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Fredag

  Februari

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Måndag - Söndag

  Februari

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Lördag & Söndag

  Februari

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Torsdag

  16

  Februari

  Torsdagsdans

  18:00

  Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

  Söndag

  26

  Februari

  Konstvisning

  11:00 - 12:00

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Måndag

  27

  Februari

  Sportlov
  vecka 9

  Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

  Torsdag

  16

  Mars

  Föreläsning

  17:00

  Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!