Boka festlokal vid havet

Festligheter i skärgården

En fest på Vår Gård blir alltid en minnesvärd upplevelse. Bakom vår vackra historiska fasad döljer sig unika festlokaler och utrymmen med olika karaktär och design. Vi arrangerar alla tillställningar som födelsedagar, bröllop och andra speciella högtider. Kanske är det dags för ett 50-årskalas, dop eller bröllopsdag? Här finns alla möjligheter för en lyckad fest.

För personlig service ring 08-7487700 eller maila bokning@vargard.se

Fest & Event
Helgmiddag
Tant Grön
Fest & Event
Helgmiddag
Tant Grön

Midsommarpaket

Boka vårt midsommarpaket och njut av en somrig hotellvistelse vid havet. I närheten finns klassisk firande med dans och musik för hela ...

Boka vårt midsommarpaket och njut av en somrig hotellvistelse vid havet. I närheten finns klassisk firande med dans och musik för hela familjen. Trerättersmiddag, frukostbuffé och tidig incheck ingår.

Hotellsvit Lucky

Boka vår mest populära svit Lucky med hög mysfaktor och egen ångbastu. Här sover du underbart gott i den stora sängen med utsikt öv...

Boka vår mest populära svit Lucky med hög mysfaktor och egen ångbastu. Här sover du underbart gott i den stora sängen med utsikt över vattnet.

Bröllop

Planerar ni att gifta er? Ett bröllop vid havet i historisk miljö blir en vacker och romantisk upplevelse. Boka bröllopsfesten med elle...

Planerar ni att gifta er? Ett bröllop vid havet i historisk miljö blir en vacker och romantisk upplevelse. Boka bröllopsfesten med eller utan vigsel oss. Vi skräddarsyr er speciella dag. Kontakta oss för offert.

Populärt

Det finns alltid ett skäl till fest

Det finns många tillfällen genom livet som förtjänar att uppmärksammas. Det är dessa stunder vi älskar att planera och ser fram emot. Vad är syftet med festen och vad ska man ha på sig? Är det något speciellt tema och skall det innehålla någon rolig aktivitet? Kanske blir det en fartfylld födelsedagsfest med klackarna i taket, en studentavslutning eller en högtidlig middagsbjudning. Oavsett vilken festlighet som väntar hjälper vi till med planering och tips. Det är ju dags för er speciella dag.

Fest på Vinden

Vår nya spektakulära lokal Vinden rymmer många olika tillställningar under taknocken. Med sin charmiga loftkänsla och moderna design är Vinden lätt att förvandla till en festlig danslokal med mingelmeny eller tjusig middagsbjudning med dukade bord. Här finns ett gediget ljudsystem med flera TV skärmar och härlig ljussättning. Bara fantasin sätter gränser.

Nyheter

Skippa tvätten och plantera ett träd

Läs mer

Sov över på midsommar

Läs mer

Glasskiosken är öppen

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer
Kalender