Flexibel yta för event och möten

Mötesrum Vinden

Ett rymligt rum med loftkänsla

Tre trappor upp i den charmiga huvudbyggnaden finner du en unik mötesyta under taknocken. Här strålar solljuset in genom de tretton takfönstren och skapar en inbjudande atmosfär med massor av rymd och stilren design som får fantasin att flöda. Välkomna till mötesrum Vinden.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Oanade möjligheter

Vinden passar alla typer av tillställningar

Har du en idé så har vi platsen som förverkligar den. Vinden är möjligheternas lokal och här kan vi mötas på ett tryggt och säkert sätt med goda avstånd. Exempel på tillställningar kan vara födelsedagar, bröllopsfester, kreativa möten eller kickoffer. Det är även en utmärkt yta för co-working som finns tillgänglig om den inte är bokad. Här finns all modern teknik för utmärkt uppkoppling med flera tv skärmar och en ljudanläggning med högsta kvalitet. Varför inte boka ett hybridmöte eller videokonferens i den stilrena miljön. Endast fantasin sätter gränser.

Information

Utrustning

TV: 4 st skärmar 75
Ljudanläggning med senaste teknik och högtalare för exakt ljudåtergivning och bra spridning oavsett var i lokal du befinner dig.
Ljusanläggning för anpassat och riktat ljus.
Apple TV
Whiteboard
Pennor & block
Vatten & karameller

Yta & Antal

Yta: 268 kvm
Max antal: 100 personer

Möjligheter

Event
Fester
Mässor
Digitala möten
Webinars
Konferenser
Aktiviteter

Coworking

När Vinden inte är bokad öppnar vi upp lokalen för coworking. Här finns gott om plats för distansarbete och studier. Fråga gästservice vid ankomst om du vill sitta på Vinden.
Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender