Återföreningen

Kick off på Vår Gård

Tryggt, festligt och efterlängtat

En kick off med kollegorna blir en efterlängtad återstart efter lång tid av distansarbete och digitala möten. Vi erbjuder inspirerande och vackra miljöer både ute och inne där rekreation och avkoppling möter festligheter och kreativa aktiviteter. Hitta tillbaka till varandra och boka er kick off hos oss.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Kick off med Garden Party

Vi skapar en skön festivalstämning i det gröna

Höjdpunkten på en kick off är ju festen! Nu under sommar och höst finns en unik möjlighet att ha ett Garden Party på vår vackra innergård. Om ni önskar så förvandlar vi innergården till ett mysigt festivalområde med god mat, roliga utomhusspel och skön musik. Låt trädgården bli er festlokal i stället. Här kan ni njuta av att umgås och lära känna varandra igen.

Glöm inte att utnyttja agendan på ett välbalanserat sätt. Inget slår det fysiska mötet när det gäller att känna gemenskap eller att få bolla spontana idéer. Vår unika miljö passar utmärkt för roliga aktiviteter både ute och inne. Skapa tid för både team-building och avkopplande umgänge på egen hand. Ge er ut på en skön paddlingstur med kajak eller testa er kreativitet med isskulptering - javisst det går fint även i värmen. Vid bryggan väntar sköna havsbad och en varm bastu för dagens reflektering.

Vi hjälper er att få till en speciell och efterlängtad kick off. Skicka oss gärna en förfrågan och skriv ner er önskelista så återkommer vi med ett skräddarsytt förslag.

Information

Vi erbjuder

MAT & DRYCK

Frukost - en doft av nybakat från bageriet
Lunch - för hållbar energi under dagen
Fika - goda och nyttiga pauser från bageriet
Middag- säsongens bästa råvaror lagat med omsorg
Take away - ett svinnsmart val för tidsoptimisten
Skafferi med delikatesser - köp med en smak av Vår Gård

* Vi ordnar med sittande, stående eller minglande måltider. Ute eller inne, i restaurang eller i lokal. Valmöjligheterna är många och vi anpassar efter önskemål i mån av plats.

HOTELLRUM

Enkelrum
Twinrum
Minidubbelrum med havsutsikt
Dubbelrum
Sviter med havsutsikt
Juniorsvit (kommer i sommar)

FACILITETER & AKTIVTETER

Bastu & Relax
Grillplats vid bryggan
Stor konstsamling
Utegym
Träningsstudio (öppnar till sommaren)
Spel och sällskapsspel (både ute och inne)
Yoga (online i lokal)
Cyklar & Elcyklar att hyra
Kajak & SUP att hyra
Presentshop
Fri parkering
Wifi

Vad innebär ett möte hos oss?

Vi erbjuder många flexibla och kreativa miljöer, både ute och inne för alla typer av möten och ett rofyllt boende med flera rumskategorier. Våra natursköna omgivningar med skog och hav bjuder in till kreativa gruppaktiviteter och skön avkoppling på egen hand. Ta del av faciliteter som bastu, relaxavdelning, utomhusgrill och träningsmöjligheter. Allt är möjligt och vi är med er hela vägen från planerande till genomförande. Varmt välkomna till Vår Gård.

Tips på konferensaktiviteter

Bokningsförfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender