Mat & dryck på Vår Gård

Hyllad restaurang i Saltsjöbaden

Vincaféet
Matsalen
Tant Grön
Bageriet
Vincaféet
Matsalen
Tant Grön
Bageriet

Tant Grön Bar & Terrass

Välkommen till vår nya cocktailbar och terrass Tant Grön. En elegant och stilfull bar med anor och inspiration från det glada 20-talet...

Välkommen till vår nya cocktailbar och terrass Tant Grön. En elegant och stilfull bar med anor och inspiration från det glada 20-talet. Njut av välkomponerade drinkar av högsta kvalité och en oslagbar utsikt över havet.

Hotellfrukost

Njut av en härlig hotellfrukost i vacker miljö. Från vårt kök och bageri serveras en generös frukostbuffé med många klassiker. All...

Njut av en härlig hotellfrukost i vacker miljö. Från vårt kök och bageri serveras en generös frukostbuffé med många klassiker. Alltid färskt och nylagat på utvalda råvaror i säsong.

Helgmeny

Välkommen till matsalen som serverar en härlig á la carte med utsikt över Baggensfjärden. Njut av goda och vällagade måltider i vac...

Välkommen till matsalen som serverar en härlig á la carte med utsikt över Baggensfjärden. Njut av goda och vällagade måltider i vacker miljö nära havet. Alltid lagat med omsorg på säsongens bästa råvaror. Endast drop in.

Populärt

Restaurangen på Vår Gård

Kärlek och passion i all sin enkelhet

I köket sjuder det i kastrullerna och middagsförberedelserna är i full gång. Säsongens råvaror hackas och tillagas med stor passion och varsamhet. Kvalitet och hållbarhet är något som ligger våra mästerkockar varmt om hjärtat. Och en nypa humor för stämningen.

"Vi lagar egentligen bara mat och vi älskar det. Vi har extremt roligt på jobbet och det avspeglar sig på maten." Köket

Med fokus på
smakupplevelser

Vi brinner för att laga god mat från grunden och väljer noga ut lokala gårdar och producenter. Stort fokus läggs på det gröna och vi väljer i den mån det går alltid svenska och ekologiska råvaror i säsong för bästa smakupplevelse. Från myllan till tallriken med kärlek.

Kalender