Mat & dryck på Vår Gård

Hyllad restaurang i Saltsjöbaden

Vincaféet
Matsalen
Tant Grön
Bageriet
Vincaféet
Matsalen
Tant Grön
Bageriet

Tårta till studenten

Nu är det tid för student och avslutningar. Bageriet tar emot beställningar av tårtor, bakelser och bröd för alla högtider. Allt bl...

Nu är det tid för student och avslutningar. Bageriet tar emot beställningar av tårtor, bakelser och bröd för alla högtider. Allt blir bättre med nybakat. Kontakta bageriet för beställning.

Midsommar

På midsommarafton dukar vi upp på Villa Skärtofta terrass för en härlig middag med utsikt över havet. Beställ kökets härliga mids...

På midsommarafton dukar vi upp på Villa Skärtofta terrass för en härlig middag med utsikt över havet. Beställ kökets härliga midsommarmeny eller välj något från gott sommarmenyn. Här finns många smakfulla rätter på säsongens finaste råvaror. Boka bord idag.

Helgmeny

Välkommen till matsalen som serverar en härlig á la carte med utsikt över Baggensfjärden. Njut av goda och vällagade måltider i vac...

Välkommen till matsalen som serverar en härlig á la carte med utsikt över Baggensfjärden. Njut av goda och vällagade måltider i vacker miljö nära havet. Alltid lagat med omsorg på säsongens bästa råvaror. Boka bord.

Populärt

Restaurangen på Vår Gård

Kärlek och passion i all sin enkelhet

I köket sjuder det i kastrullerna och middagsförberedelserna är i full gång. Säsongens råvaror hackas och tillagas med stor passion och varsamhet. Kvalitet och hållbarhet är något som ligger våra mästerkockar varmt om hjärtat. Och en nypa humor för stämningen.

"Vi lagar egentligen bara mat och vi älskar det. Vi har extremt roligt på jobbet och det avspeglar sig på maten." Köket

Med fokus på
smakupplevelser

Vi brinner för att laga god mat från grunden och väljer noga ut lokala gårdar och producenter. Stort fokus läggs på det gröna och vi väljer i den mån det går alltid svenska och ekologiska råvaror i säsong för bästa smakupplevelse. Från myllan till tallriken med kärlek.

Kalender