Bokning

, :-

Stora Möten & Event

Stora möten, stora möjligheter

För stora möten & event behövs det rymd, flexibilitet och en inspirerande miljö. Hos oss finns alla möjligheter för en lyckad tillställning oavsett syfte. Vanliga typer av event är årsstämmor, kick-off och mässor. Vackra utställningsytor både inne och ute gör presentationen extra inbjudande. Här passar det även utmärkt med en mingellunch där gästerna kan umgås och reflektera samtidigt som de får njuta av hav och grönska. För större kick-offer med galamiddag och underhållning finns ljusa luftiga lokaler med scen och modern teknik.

Isaac den store

Vår största och pampigaste lokal Isaac tar 290 personer i biosittning. Här finns rymd, ljus och karaktär med stora fönster och vackra målningar. Den storslagna utsikten över havet gör Isaac till en unik möteslokal som skapar rum för kreativitet och inspiration.

Minst antal

100

Teknik och utrustning

Isaac har inga begränsningar och förvandlas lätt från olika möbleringar till en galamiddag med underhållning på scen. Självklart finns all modern teknik på plats för en total upplevelse. Isaac är vår stolthet och vårt flaggskepp.

 • Stor scen
 • 4 trådlösa headset
 • 2 trådlösa handmikrofoner
 • 3 projektorer
 • Ljudanläggning
 • Hörslinga

 • Bilder

  Rymd och ljus

  Galamiddag i Isaac

  Utsikt på mötet

  Biosittning i Isaac

  Skål för framtiden

  Mingel i Vårgårdshallen

  Närhet till bryggan

  Ett rum med utsikt

  Erbjudanden

  Från

  695:-

  /pers

  Sommarfest

  Sol, vind och vatten på festen

  Köket flyttar ut

  Grillunch i solen

  Klassisk konstvisning

  Upplev konsten på mötet

  Restaurangen

  Smaka på olika drycker

  Kalender

  Mån-Fre

  21-31

  Maj

  Grillunch

  11.00 - 13.00

  Nu flyttar vi ut köket på innergården och serverar en somrig grillunch alla vardagar fram till den 29 juni. Välkomna ut och njut!

  Tor

  24

  Maj

  Vintorsdag

  18.00-23.00

  Varmt välkomna på Vintorsdag i vår lobbybar. Vi har ett brett urval av viner och serverar även ost och chark samt vår fantastiska hamburgare. Njut med vänner och kollegor i skön atmosfär.

  Fre

  25

  Maj

  Gruppträning

  07:00-08:00

  Varje fredagsmorgon startar vi dagen med en uppiggande gruppträning utomhus. Detta är kostnadsfritt för våra gäster och hålls av instruktörer från Vårstudio4. Drop-in i receptionen.

  Nyheter

  Vinnare i Nacka 2018

  Läs mer

  Låna en miljösmart elcykel

  Läs mer

  Livet på Vår Gård, vår egen tidning

  Läs mer