MÖTEN & EVENT

Stora möten i skärgården

Stora möten, stora möjligheter

När det är dags att samla hela företaget för en konferens eller ett event behövs en inspirerande plats med rymliga ytor, god mat och bekväma hotellrum. På Vår Gård erbjuder vi vackra moderna lokaler i en naturskön omgivning för stora grupper som vill uppleva en historisk och kreativ miljö. Vi hjälper er med bokning, planering och genomförande. Här finns alla möjligheter för ett lyckat möte.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Stora möten & event behöver rymd och flexibilitet

Vår stora lokaler har gott om plats för kreativitet

En stor konferensgrupp behöver mycket rymd och flexibilitet. Vår Gård erbjuder många unika lokaler som kan anpassas efter era behov. Vackra utställningsytor både inne och ute gör upplevelsen extra inbjudande. Här kan gästerna umgås och reflektera, samtidigt som de får njuta av hav och natur. Vår största lokal Isaac är luftig och rymlig. Här finns ljus och karaktär med stora fönster och vackra målningar. Den storslagna utsikten över havet gör Isaac till en unik möteslokal som skapar rum för kreativitet och inspiration.

Vår nykomling Vinden är en karismatisk lokal med loftkänsla och plats för upp till 120 personer. Här finns stor frihet för möblering och dekoration beroende på vilket event ni vill ha. Vinden har även den senaste tekniken för ljud och ljus och passar utmärkt för festligheter.

Hos börjar ett möte med en första kontakt. Tveka inte att be om en offert.

Information

Helpension

 • Förmiddagsfika med kaffe och nybakat från bageriet
 • Lunch med bröd, mineralvatten och kaffe
 • Eftermiddagsfika med kaffe och godsaker från bageriet
 • Trerättersmiddag lagad med omsorg på säsongens råvaror
 • Logi i enkelrum med generös frukost

 • Vad innebär ett möte hos oss?

  Många flexibla och kreativa miljöer för alla typer av möten.
  Ett rofyllt boende med flera rumskategorier.
  Unika smakupplevelser från kök och eget bageri.
  Hållbar vistelse för dig och miljön. (svanenmärkt hotell)
  Natursköna omgivningar med skog och hav.
  Spännande konst och historia.
  Plats för kreativa gruppaktiviteter.
  Faciliteter som bastu, relaxavdelning och brygga för avkopplande egentid. Träningsmöjligheter både ute och inne.
  Omhändertagande service genom hela resan.

  Våra lokaler

  Besök vår största lokal ISAAC med plats för upp till 290 personer. Här finns massor med rymd, vacker konst och oslagbar utsikt över havet.

  Längst upp under taknocken ligger vår moderna lokal VINDENmed skön loftkänsla och flexibilitet för allt från fest till hyrbridmöten. Här finns husets bästa ljud och teknikanläggning.

  Aktiviteter

  Kika gärna in på våra AKTIVITETER. Här finns både gruppaktiviteter för teambuilding och kostnadsfria aktiviteter för gästerna.
  Bokningsförfrågan

  För personlig service ring 08-7487760

  eller maila bokning@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Fredag

  Februari

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Måndag - Söndag

  Februari

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Lördag & Söndag

  Februari

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Torsdag

  16

  Februari

  Torsdagsdans

  18:00

  Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

  Söndag

  26

  Februari

  Konstvisning

  11:00 - 12:00

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Måndag

  27

  Februari

  Sportlov
  vecka 9

  Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

  Torsdag

  16

  Mars

  Föreläsning

  17:00

  Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!