STORA MÖTEN & EVENT

Stora möten, STORA MÖJLIGHETER

Hos oss finns alla möjligheter

På Vår Gård kan vi hjälpa dig med alla typer av stora möten och event. Vanliga typer av event är årsstämmor, kick-off och mässor. Vår engagerade och duktiga personal hjälper er med planering, bokning och genomförande. Hos oss finns alla möjligheter för en lyckad tillställning oavsett syfte.

Vill du ha hjälp att planera ert nästa stora möte eller event, tveka inte att kontakta oss!

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Stora möten & event behöver rymd och flexibilitet

Vi har många stora lokaler, vår största lokal Isaac tar 290 personer i biosittning.

Stora möten & event behöver rymd och flexibilitet och vi på Vår Gård erbjuder många vackra lokaler som anpassas efter era behov. Vackra utställningsytor både inne och ute gör presentationen extra inbjudande. Här passar det även utmärkt med en mingellunch där gästerna kan umgås och reflektera samtidigt som de får njuta av hav och natur. Vår lokal Isaac tar 290 personer i biosittning. Här finns rymd, ljus och karaktär med stora fönster och vackra målningar. Den storslagna utsikten över havet gör Isaac till en unik möteslokal som skapar rum för kreativitet och inspiration. Isac är bara en utav våra större lokaler. Vår Gård erbjuder även miljöer utomhus för mingel, kontakta oss så hjälper vi er att skapa de bästa förutsättningarna för ert stora möte. Ta gärna hjälp av vår Checklista för stora möten.

TEKNIK OCH UTRUSTNING

Anpassningsbart

290 personer i biosittning
Stor scen
Galasittning
Seminarier
Föredrag

Teknik

4 trådlösa headset
2 trådlösa handmikrofoner
3 projektorer
Ljudanläggning
Hörslinga

Tjänster

Planering av event
Bokning av lokaler
Boka underhållning
Övernattning

Mat & Dryck

Galamiddag
Mingel
Större middagar & julbord

Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

mån - lör

Varje vecka

Bar & terrass

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour mån - lör kl. 18-19.

Onsdag

3

Juni

Lunchträning

11:15-12:15

Välkomna på vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

Torsdag

4

Juni

Lunchyoga

11:15-12:15

Nu utökar vi vår lunchträning med yoga varje tisdag och torsdag. Låt kroppen få ny energi med hatha yoga och kombinera gärna med en god lunch. Passar alla nivåer.

Torsdag

4

Juni

Drop in bastu

16:00 - 20:00

Välkomna till vår bastu. Nu har vi drop in på torsdagar och lördagar för alla bastuälskare. Kombinera gärna med öl och chips för en extra trevlig eftermiddag.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Lördag

6

Juni

Kafé med våffellunch

11:00-17:00

Välkomna till kaféet på lördag den 6 juni. Vi har öppet 11-17 och serverar bland annat goda soppor och vår fantastiska våffelmeny. Söndag den 7 juni är det stängt.

Fredag

19

Juni

Midsommar

Fira midsommar med oss på Vår Gård. Vi bjuder in till en klassisk sillunch i matsalen och avslutar med en somrig grillmiddag på innergården. Begränsade platser för bästa trygghet och njutning.