STORA MÖTEN & EVENT

Stora möten, STORA MÖJLIGHETER

Hos oss finns alla möjligheter

På Vår Gård kan vi hjälpa dig med alla typer av stora möten och event. Vanliga typer av event är årsstämmor, kick-off och mässor. Vår engagerade och duktiga personal hjälper er med planering, bokning och genomförande. Hos oss finns alla möjligheter för en lyckad tillställning oavsett syfte.

Vill du ha hjälp att planera ert nästa stora möte eller event, tveka inte att kontakta oss!

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Stora möten & event behöver rymd och flexibilitet

Vi har många stora lokaler, vår största lokal Isaac tar 290 personer i biosittning.

Stora möten & event behöver rymd och flexibilitet och vi på Vår Gård erbjuder många vackra lokaler som anpassas efter era behov. Vackra utställningsytor både inne och ute gör presentationen extra inbjudande. Här passar det även utmärkt med en mingellunch där gästerna kan umgås och reflektera samtidigt som de får njuta av hav och natur. Vår lokal Isaac tar 290 personer i biosittning. Här finns rymd, ljus och karaktär med stora fönster och vackra målningar. Den storslagna utsikten över havet gör Isaac till en unik möteslokal som skapar rum för kreativitet och inspiration. Isac är bara en utav våra större lokaler. Vår Gård erbjuder även miljöer utomhus för mingel, kontakta oss så hjälper vi er att skapa de bästa förutsättningarna för ert stora möte. Ta gärna hjälp av vår Checklista för stora möten.

TEKNIK OCH UTRUSTNING

Anpassningsbart

290 personer i biosittning
Stor scen
Galasittning
Seminarier
Föredrag

Teknik

4 trådlösa headset
2 trådlösa handmikrofoner
3 projektorer
Ljudanläggning
Hörslinga

Tjänster

Planering av event
Bokning av lokaler
Boka underhållning
Övernattning

Mat & Dryck

Galamiddag
Mingel
Större middagar & julbord

Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Onsdag

1

April

Kostnadsfritt webbinarium

10:00 - 10:30

I samarbete med Arbinger Institute bjuder vi in till deras kostnadsfria webbinarium - "Hur vi håller fokus på det mest kritiska utan att bli tunnelseende".
Anmäl dig här.

Lördag

4

April

Trädgårdstips
med Anders

14:00 - 16:00

Träffa vår trädgårdsmästare Anders för tips och råd inför vårens odlingar och bestyr. En härlig dag för alla trädgårdsentusiaster som längtar efter jord under naglarna.

Mån, ons & tors

Varje vecka

Lunchträning

11:15-12:15

Nu startar vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

mån - lör

Varje vecka

Baren

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar kl. 16:00.

Lördag & Söndag

Helger

Helglunch med våffla

11:00-17:00

Nu öppnar vi upp för härliga luncher på helgen! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Inställt

Tillsvidare

48h
skrivarhelg

Nya datum inom kort

Vi återkommer med nya datum. I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Fredag

3

april

Middag
utan svinn

19:00

No waste, Just taste är slutsålt den 3 april. Håll utkik efter nästa middag. Vi återkommer med nytt datum.

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!