Hos oss kan du andas ut

Harmonifylld spadag i Stockholm

BOKA EN SPADAG PÅ VÅR GÅRD

Hos oss får du en spadag utöver det vanliga. Njut av lugna stunder i naturen, koppla av i bastun, ta uppfriskande dopp från bryggan, häng i vår relax avdelning, övernatta i fina hotellrum och upplev nya smakkombinationer från vårt hyllade kök. Här kan ni varva ner och samla ny energi.

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila reception@vargard.se

SPA I VACKER NATUR

Tid för fullständigt avkopplande

Ta in de vackra vyerna och upplev Stockholms skärgård på bästa sätt. Perfekt för kvalitetstid med vänner, familj eller någon du älskar lite extra. Hos oss kan ni ta en paus och fylla en dag eller weekend med saker som ger er ro. Med energigivande naturupplevelser kan ni komma tillbaka till vardagen med ny motivation och glädje.

Boka en spadag i Stockholm idag!

Hyllad restaurang med goda smaker

Efter lite avkoppling i vår bastu och relax avdelning kan ni boka bord till kvällen för en läcker middag. I våra trevliga sociala miljöer kan ni få en mysig stund tillsammans. Ni kan också njuta av en god lunch i Vincaféet, äta en härlig frukost, köpa något nybakt från bageriet, eller runda av kvällen med en drink uppe i tornvillan. Här finns det något för alla tider på dagen.

På Vår Gård är maten en upplevelse i sig. Här är det spännande smaker och ett märkbart matengagemang som gäller. Våra kockar älskar att skapa mat som gör intryck och lämnar gästerna mätta och glada. Rätterna lagas på råvaror i säsong, lokalproducerade grönsaker och kött från lokala gårdar. Hos oss kan ni äta gott med ett gott samvete.

En hotellvistelse vid havet

Koppla av till fullo i en skön säng och vakna upp utvilad till utsikten av skärgården. Boka en romantisk svit med ångbastu, ett mysigt dubbelrum eller ett twin-rum för dig och en vän. Här har vi flera olika fint inredda rum som ni kan välja mellan. Alla rum är snyggt designade för hög komfort och trivsel. Hos oss kan ni känna er som hemma.

Aktiva upplevelser

Det finns mer till Vår Gård än bara bastu och relax. Samla energi på ett mer aktivt sätt genom att paddla kajak eller sup tillsammans genom Stockholms skärgård, använda vårt moderna utegym eller låna en elcykel eller lådcykel och sticka på ett mysigt äventyr. Ni kan också låna sällskapsspel till hotellrummet eller prova något roligt utomhusspel. Här finns det att göra oavsett årstid.

Gör en utflykt till Stockholm City med Saltsjöbanan som ligger en kort promenad från hotellet. Att åka in till centrum tar cirka 30 minuter.

BOKA EN NATURNÄRA SPADAG I STOCKHOLM

En spadag hos oss är fylld av hav och natur, uppfriskande dopp i havet och en varm avkopplande bastu. Här kan du slappna av, njuta av vackra vyer och uppleva en skön hotellvistelse. Ibland är lite lugn och ro precis det vi behöver. Välkommen till oss.

Boka en välbehövd spadag här på Vår Gård idag!

Information

Rum & Frukost

Frukostbuffé ingår i alla hotellbokningar.

Hotellfrukost serveras:

Måndag - fredag 07:00 - 09:00
Lördag & Söndag 08:00 - 10:00

Incheckning kl. 15:00
Utcheckning kl. 11:00

Bastu & Relax

Bastu & Relax ingår i alla hotellbokningar

Läs mer här
Boka rum

För personlig service ring 08-748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.