Hotellweekend i Saltsjöbaden nära Nacka och Stockholm

Bo på hotell vid havet

För personlig service ring 08-7487700 eller maila reception@vargard.se

Hotellrum
Mat & Dryck
Weekendpaket
Att göra
Hotellrum
Mat & Dryck
Weekendpaket
Att göra

Årets Julklapp

Ge bort en skön hotellweekend i julklapp till någon du tycker om. Välj mellan vårt populära avkopplingspaket eller vinterbadspaket. B...

Ge bort en skön hotellweekend i julklapp till någon du tycker om. Välj mellan vårt populära avkopplingspaket eller vinterbadspaket. Boende, frukost och middag ingår. Finns som presentkort nu.

Julbord med övernattning

Upplev ett klassiskt julbord med övernattning i vacker vinterskärgård. Årets efterlängtade julbord serveras i vår ombonade matsal f...

Upplev ett klassiskt julbord med övernattning i vacker vinterskärgård. Årets efterlängtade julbord serveras i vår ombonade matsal för en stämningsfull och välsmakande upplevelse. Boka vårt julbordspaket där julbord och frukost ingår.

Vinterbadspaket

Boka in en minisemester i vintrig skärgårdsmiljö. Vi erbjuder ett lite kyligare hotellpaket med vinterbad, bastu och övernattning. Vå...

Boka in en minisemester i vintrig skärgårdsmiljö. Vi erbjuder ett lite kyligare hotellpaket med vinterbad, bastu och övernattning. Vårt vinterbadspaket innehåller övernattning, tvårättersmiddag, vår generösa frukostbuffé samt badrock och tofflor. Välkommen på en uppfriskande weekend.

Populärt

Avkopplande hotellweekend

Sov gott

Att sova är en viktig del av livet. Alla intryck och ansträngningar som dagen gett oss skall bearbetas under natten. Ett hotell med skön säng och fräscha rena lakan kan vara himmelriket. Och tystnaden som låter tankarna långsamt vandra bort.

Modernt och stilfullt boende för medvetna gäster

Upplev en lugn vistelse med hav och natur på vårt hotell i Saltsjöbaden. Vi erbjuder logi med 128 hotellrum och 162 bäddar i vacker skärgårdsmiljö med tillgång till gym och bastu. Välj mellan trevliga enkelrum, dubbelrum eller våra unika sviter och flexibla familjerum. Alla rum har hög kvalitet och är belägna i trevliga hus i de vackra omgivningarna. Njut av en weekend eller längre vistelse på vårt hotell.

Kalender