Konferens, Hotell & Restaurang i Saltsjöbaden, Stockholm

Vår Gård blir din gård

I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor. Oavsett om det är mellan kollegor, vänner eller familj. Vår Gård, på ditt vis.

Trädgårdstips 23 -24 maj

Nu skördar vi de första vårprimörena och börjar förbereda inför försommarens planteringar och gröna gräsmattor. Har man inte gr...

Nu skördar vi de första vårprimörena och börjar förbereda inför försommarens planteringar och gröna gräsmattor. Har man inte gröna fingrar kan det vara bra med lite råd. Vår trädgårdsmästare Anders finns på plats och ger sina bästa trädgårdstips. Det blir en skön och trevlig pratstund i majluften.

Enskilda möten

När vi inte kan mötas som vanligt behöver vi tänka utanför ramarna och vara extra kreativa. Vi bjuder in till att boka enskilda möte...

När vi inte kan mötas som vanligt behöver vi tänka utanför ramarna och vara extra kreativa. Vi bjuder in till att boka enskilda möten eller mindre konferenser där vi skapar trygga och inspirerande sätt att mötas på. Våra luftiga vackra miljöer skapar oanade möjlighteter både ute och inne.

Kristi himmelsfärd

Välkomna till oss under Kristi himmelsfärd och njut av en härlig helg med god mat och trädgårdstips. Vi ses på hemmaplan och har öp...

Välkomna till oss under Kristi himmelsfärd och njut av en härlig helg med god mat och trädgårdstips. Vi ses på hemmaplan och har öppet i kafé, restaurang och bar för alla i närområdet. Självklart har vi gott om plats mellan borden och håller avstånd med kärlek.

Vår Gård din arbetsplats

Vi erbjuder en plats att kunna sitta ned och arbeta eller studera om hemmet inte är den optimala arbetsplatsen just nu. Hos oss på Vår ...

Vi erbjuder en plats att kunna sitta ned och arbeta eller studera om hemmet inte är den optimala arbetsplatsen just nu. Hos oss på Vår Gård finns alltid rum för er som behöver en arbetsplats, vi erbjuder nybryggt kaffe, en harmoniskt miljö och wifi. Allt du kan behöva för en effektiv dag med studier eller arbete. Vi välkomnar både studerande och ni som arbetar utanför kontoret.

Populärt

Fredagsmiddag

Låt oss ta disken

Happy Hour kl. 18-19

Bar & terrass
på Vår Gård

Köp med hem

Vår middags-
kasse

Undvik matsvinn

Rädda mat med
appen Karma

Sommar på Vår Gård

Sommar på Vår Gård

Unika hotellpaket i skärgårdsmiljö, 20 min från slussen

Tid för sol och avkoppling

Ljumma sommarvindar och blått hav så långt ögat når. Sommaren på Vår Gård är här i all sin grönska, blomstring och massor av tid till avkoppling. Ta en uppfriskande promenad längs vattnet eller njut av en god middag på uteserveringen. En sommarvistelse hos oss bjuder på värme, lugn och eftertanke samt färska jordgubbar och sena kvällsdopp.

Unika hotellpaket i skärgårdsmiljö, 20 min från slussen

Unika hotellpaket i skärgårdsmiljö, 20 min från slussen

Boka en hotellvistelse hos oss och njut av den svenska sommaren i vacker skärgårdsmijlö. Vi erbjuder olika hotellpaket för en riktigt skön avkoppling med somriga smaker och närhet till brygga och bad. Ett härligt alternativ för en semester på hemmaplan. Här finns mycket att upptäcka och resan blir inte lång. Välkomna till vårt hotell.

Boka en hotellvistelse hos oss och njut av den svenska sommaren i vacker skärgårdsmijlö. Vi erbjuder olika hotellpaket för en riktigt skön avkoppling med somriga smaker och närhet till brygga och bad. Ett härligt alternativ för en semester på hemmaplan. Här finns mycket att upptäcka och resan blir inte lång. Välkomna till vårt hotell.

Nyheter

Information till våra besökare

Läs mer

Destination Saltsjöbaden

Läs mer

Ny kokbok av
Karin Sundgren

Läs mer

Hemmajobb, eller studier?

Läs mer
Kalender

Långhelg

21-24

Maj

Kristi himmelsfärd

Välkomna till oss på en skön långhelg i samband med Kristi himmelsfärd. Kaféet och baren är öppet hela helgen och Fredagsmiddag serveras i restaurangen.

Fredagar

Varje vecka

Fredagsmiddag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddag hos oss! Vårt nya koncept Fredagsmiddag ger mer tid till familj och vänner. Från 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Lör & sön

23 -24

Maj

Trädgårdstips

14:00 - 16:00

Välkomna till andra delen av Anders trädgårdstips. Nu är det dags att se över sommarens planteringar och gröna gräsmattor. Få smarta tips om trädgården och passa på att köpa med lite blommor hem.

Lör & sön

Varje vecka

Kafé med våffellunch

11:00-17:00

Välkomna till kaféet på lördag och söndag. Vi har öppet 11-17 och serverar bland annat goda soppor och vår fantastiska våffelmeny.

Måndag

25

Maj

Lunchträning

11:15-12:15

Välkomna på vår lunchträning ute i vårsolen. Träna ute i friska luften med vår instruktör Erik. Välj med eller utan lunch. Drop in i receptionen. Vi ses!

Tisdag

26

Maj

Lunchyoga

11:15-12:15

Nu utökar vi vår lunchträning med yoga varje tisdag och torsdag. Låt kroppen få ny energi med hatha yoga och kombinera gärna med en god lunch. Passar alla nivåer.

mån - lör

Varje vecka

Bar & terrass

Från kl. 14:00

Vår lobbybar är nu öppen för mat & dryck mån - lör. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour mån - lör kl. 18-19.

Tidigare gäster

Jag har aldrig under ett event/konferens känt mig så väl bemött och avslappnad någonsin. Allt flöt på hur smidigt som helst och både vi och gästerna är enormt nöjda med helgen som varit.

MONA YADEGARI, GLOBALT EVENTANSVARIG, SEB PRIVATE BANKING

Vi kände oss väl omhändertagna, mycket proffsig och snabb service från alla i personalen hela tiden. Inte alls en självklarhet, så det ska verkligen sägas.

JOSEFIN HÄLLBACK, NORDIC MARKETING COORDINATOR

År efter år har vi varit på Vår Gård där vi anordnar 2 utbildningsdagar för våra kunder. Varje gång är vi otroligt nöjda med miljön, bemötandet och maten.

KRISTINA GUNNARSON, MARKNADSANSVARIG PÅ CYGATE AB.

Instagram