Logga Vår Gård

Destinationen med människor i fokus sedan 1924

I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor. Oavsett om det är mellan kollegor, vänner eller familj väntar en unik upplevelse.

Aktuellt

Iskallt erbjudande på vinterkonferens

Boka ett vintermöte och ta del av vårt iskalla erbjudande. Under januari och februari har vi ett extra prisvärt vintererbjudande på helpension. Boka senast...

Restaurang Skärtofta

Välkommen till vår nya restaurang i Villa Skärtofta. Njut av en exklusiv femrättersmeny i unik historisk miljö. Boka bord.

Julfest för företag

Avsluta året med en härlig julfest i vacker vinterskärgård. Vi ordnar med en sprakande julfest för hela företaget där vårt omtalade julbord ingår. Kont...

Kalendarium

Populärt

Att göra på Vår Gård

Att göra på Vår Gård

På Vår Gård händer det alltid någonting kul. Välkommen att prova någon av våra aktiviteter under ditt besök!

Se alla aktiviteter

September på Vår Gård

Sensommar med smak av höst

Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och vi passar på att njuta av de sista dagarna av ljusa kvällar och svalkande bad innan mörkret gör sitt intåg sakta men säkert. I huset förbereder vi oss inför höstens alla middagar, möten och sköna hotellvistelser. Det blir en händelserik säsong med många nya och gamla bekantskaper. Välkommen.

Unika hotellpaket i skärgårdsmiljö, 20 min från slussen

Boka en hotellvistelse hos oss och njut av vacker skärgårdsmiljö. Vi erbjuder olika hotellpaket för avkoppling och natursköna aktiviteter. Besök vår restaurang eller Bageri och Vincafé för smakfulla matupplevelser. Här finns allt för en festlig weekend eller en mysig vardag. Varmt välkommen till vårt hotell.

Vår Gårds historia och arv

Vår Gårds historia och arv

Redan 1924 började vår historia när KF köpte Vår Gård för att starta sin utbildningsverksamhet. ” Genom att gå samman, samarbeta och äga tillsammans kan individuella och gemensamma behov lösas.”

Nyheter