Hotellvistelse för tjejgänget

Tjejweekend med bubbel

En weekend tillsammans

Boka en härlig tjejweekend vid havet och få lite kvalitetstid med bästa väninnorna. Bo tillsammans eller var för sig i våra sköna hotellrum. I vårt Tjejweekend-paket ingår ett glas bubbel, valfri varmrätt och tillgång till bastu och relaxavdelning.

För personlig service ring 08 748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Tjejweekend på Vår Gård

Njut av mat och dryck i gott sällskap och utforska alla vackra miljöer i huset.

TID MED TJEJGÄNGET
Ibland behöver man lite kvalitetstid med sina väninnor som känner en bäst. En tjejweekend hos oss är ett perfekt tillfälle att göra just det. Här får ni njuta av en skön atmosfär med möjlighet till både avkoppling och aktiviteter oavsett årstid.

SKÖNA HOTELLRUM
När ni bor över hos oss finns det flera olika hotellrum att välja mellan. Bo i trevliga dubbelrum eller upp till fyra stycken i våra nya stilrena juniorsviter. Vi har även mysiga enkelrum ifall man inte vill dela rum. Alla hotellrum är vackert inredda med sköna sängar och svenska ekologiska dusch och toalettartiklar.

MAT & DRYCK
Att umgås över en god måltid med vänner är en stor del av gemenskapen. I vår tjejweekend ingår ett glas bubbel i vår eleganta cocktailbar Tant Grön, en valfri varmrätt från vår á la cartemeny och en generös frukostbuffé att vakna upp till. Vårt kök och bageri lägger stort fokus på att laga god hållbar mat av hög kvalitet. Här serveras alltid närproducerade råvaror i säsong med mycket kärlek och omsorg på tillagning och uppläggning. Hos oss blir smakupplevelsen extra njutbar.

AKTIVITETER
Under vistelsen har vi flera olika aktiviteter att utforska. Vill ni mest hänga och koppla av är vår bastu och relaxavdelning ett perfekt val. Här ligger bryggan på bekvämt avstånd för uppfriskande havsbad året runt. Vill man träna har vi både utegym och träningsstudio samt ett fantastiskt naturskönt område för promenader och joggingturer. Hela huset är även fullt med konst och vacker inredning så ta en rundtur genom huvudbyggnaden och upp till vår sekelskiftesvilla för häpnadsväckande miljöer.

Boka en Tjejweekend hos oss för en härligt njutbar stund tillsammans.

Information

Pris & info

Ingår i tjejweekend:

 • Övernattning & frukost
 • Ett glas bubbel
 • Valfri varmrätt
 • Bastu & Relax
 • Gym & Utegym

  Incheckning kl. 15:00
  Utcheckning kl. 11:00
 • Tips på aktiviteter

  Tips på tillval

  AFTER DINNER 2500 kr

  Ingår:
 • Lokal med lounge
 • Två flaskor bubbel & snacks
 • TV för streaming och ljudanläggning

  Beskrivning:
  Slå er ner i ert privata vardagsrum med skön soffhörna, storbilds-TV för streaming och ljudanläggning. Här ingår även bubbel och tilltugg för en riktigt mysig tjejkväll.

  Lägg till i bokningen
 • Boka

  För personlig service ring 08 748 77 00

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - Söndag

  Mars

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Onsdagar

  Mars

  Mamma & Baby Pilates

  14:00 - 14:45

  Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

  Fredag

  Mars

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Lördag & Söndag

  Mars

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Söndag

  26

  Mars

  Konstvisning

  12:30

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Söndag

  2

  april

  Klädbytardag

  13:00-17:00

  Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

  7-9

  April

  Påskbuffé

  Från kl. 17:30

  Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

  Söndag

  30

  April

  Brasmiddag

  Från kl. 16:00

  Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.