Hotellvistelse för tjejgänget

Tjejweekend med bubbel

En weekend med tjejerna

Boka en härlig tjejweekend vid havet och få lite kvalitetstid med bästa väninnorna. Bo tillsammans eller var för sig i något av våra sköna hotellrum. I vårt Tjejweekend-paket ingår ett glas bubbel, valfri varmrätt och tillgång till bastu och relaxavdelning.

För personlig service ring 08 748 77 00

eller maila reception@vargard.se

Tjejweekend på Vår Gård

Njut av mat och dryck i gott sällskap och utforska alla vackra miljöer i huset.

TID MED TJEJGÄNGET
Ibland behöver man lite kvalitetstid med sina väninnor som känner en bäst. En tjejweekend hos oss är ett perfekt tillfälle att göra just det. Här får ni njuta av en skön atmosfär med möjlighet till både avkoppling och aktiviteter oavsett årstid.

SKÖNA HOTELLRUM
När ni bor över hos oss finns det flera olika hotellrum att välja mellan. Bo i trevliga dubbelrum eller upp till fyra stycken i våra nya stilrena juniorsviter. Vi har även mysiga enkelrum ifall man inte vill dela rum. Alla hotellrum är vackert inredda med sköna sängar och svenska ekologiska dusch och toalettartiklar.

MAT & DRYCK
Att umgås över en god måltid med vänner är en stor del av gemenskapen. I vår tjejweekend ingår ett glas bubbel, en valfri varmrätt från vår á la cartemeny och en generös frukostbuffé att vakna upp till. Vårt kök och bageri lägger stort fokus på att laga god hållbar mat av hög kvalitet. Här serveras alltid närproducerade råvaror i säsong med mycket kärlek och omsorg på tillagning och uppläggning. Hos oss blir smakupplevelsen extra njutbar. Varva gärna ner på kvällen i Vincaféet för lite barhäng och trevligt sällskap.

AKTIVITETER
Under vistelsen har vi flera olika aktiviteter att utforska. Vill ni mest hänga och koppla av är vår bastu och relaxavdelning ett perfekt val. Här ligger bryggan på bekvämt avstånd för uppfriskande havsbad året runt. Vill man träna har vi både utegym och träningsstudio samt ett fantastiskt naturskönt område för promenader och joggingturer. Hela huset är även fullt med konst och vacker inredning så ta en rundtur genom huvudbyggnaden och upp till vår sekelskiftesvilla för häpnadsväckande miljöer.

Boka en Tjejweekend hos oss för en härligt njutbar stund tillsammans.

Information

Pris & info

Ingår i tjejweekend:

 • Övernattning & frukost
 • Ett glas bubbel
 • Valfri varmrätt
 • Bastu & Relax
 • Gym & Utegym

  Pris från: 2395 kr

  Incheckning kl. 15:00
  Utcheckning kl. 11:00
 • Tips på aktiviteter

  Tips på tillval

  AFTER DINNER 2500 kr

  Ingår:
 • Lokal med lounge
 • Två flaskor bubbel & snacks
 • TV för streaming och ljudanläggning

  Beskrivning:
  Slå er ner i ert privata vardagsrum med skön soffhörna, storbilds-TV för streaming och ljudanläggning. Här ingår även bubbel och tilltugg för en riktigt mysig tjejkväll.

  Lägg till i bokningen
 • För personlig service ring 08 748 77 00

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender