ledarskapsutveckling

Utvecklas vertikalt med Wholly

Vägen till det nya ledarskapet

Utveckla dig, ditt team och organisation mot en ljusare framtid genom vertikal utveckling. Få insikt i hur ökad medvetenhet och inre förståelse möjliggör och frigör en större kapacitet hos dig som som människa och ledare. Boka en föreläsning eller mer djupgående workshop med Wholly och Jessica Löwenhielm under mötet på Vår Gård.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Om Wholly & Jessica Löwenhielm

Utvecklar ledarskap och organisation för framtiden

WHOLLY LEDARUTVECKLING samarbetar nationellt och internationellt med flertalet erfarna professionella coacher och konsulter som gemensamt skapar transformation, vertikala och systematiska workshops, program och processer för personlig-, ledar- , team- & organisationsutveckling.
Läs mer om Wholly

FÖRELÄSARE JESSICA LÖWENHIELM är en erfaren internationell coach, facilitator och tränare samt organisationskonsult inom ”Vertical Systemic Enterprise Evolution”. Jessica utvecklar individer och ledare inifrån och ut för att integrera och expandera helheten i deras potential. Hon är grundaren av Wholly Ledarutveckling och UPLIFT vertikalaledarutvecklingsprogram.

UPPLÄGG:
Wholly erbjuder sina befintliga tjänster i anpassat format för din organisations möte på Vår Gård. Boka in en föreläsning eller workshop som inspirerar och lyfter ert ledarskap och samskapande genom att jobba ihop som grupp under konferensen. Läs mer under teman och innehåll så hittar vi en skräddarsydd lösning för era behov och önskemål.

TEMA & INNEHÅLL

VERTIKAL UTVECKLING

Det mest tongivande inom ledar-, team och organisationsutveckling just nu!

Vertikal utvecklingspsykologi - är läran om hur vi som vuxna människor utvecklas, och vad vi behöver för att utvecklas till vår fulla potential som människa och som ledare. Här erbjuds kartan och kraftfulla metoder och verktyg för att expandera vår utveckling och växa de ledarförmågor som krävs för ett transformerande, synergistiskt ledarskap. Genom att fullt ut förstå och integrera tidigare utvecklingssteg eliminerar vi också de triggers som skapar ett destruktivt eller konventionellt ledarbeteende.

Format:
Inspirationsföreläsning 60-90 min.
2h grund; 2h vidareutveckling i olika aspekter

TRANSFORMERANDE LEDARSKAP

Utveckla dig själv, ditt team och din organisation i systemisk symbios!

Framtidens ledarskap handlar om förmågan att hantera förändring samt skapa mänsklig hållbarhet och verkligt engagemang hos sina medarbetare. Hur skapar vi effektiva organisationer som samtidigt får människor att trivas på arbetsplatsen? Hur leder du dig själv för att bäst leda andra? Framtiden behöver ledare som vågar leda, ta ansvar, vara kreativa och effektiva, och samtidigt må bra. Vi har nu en helt unik möjlighet att väcka ett bättre och mer autentiskt ledarskap.

Format:
1h introduktion; 3h grund; 6 x 2,5h fördjupning

STÄRK DIN LEDNINGSGRUPP - ATT EXCELLERA I FÖRÄNDRING

Lär er hur ni hanterar "det svåra" tidigt och växer i och med det!

Organisationer som är skickliga på att tidigt fånga och lösa organisatoriska och relationella problem, innan de utvecklas till stora problem, växer hållbarare och med bättre engagemang än andra. Vi hjälper er att excellera i tider av förändring genom att vägleda er genom en omsorgsfullt utformad process, sprungen ur några av världens mest validerade ramverk för agil organisering. Ni lär er att använda utmaningar och konflikter som en källa till växande och utveckling.

Format:
4h intro; 8h djup; 2 x 8h integrerad fördjupning

RELATIONSSKAPANDE / COACHANDE DIALOG

"Say less and ask more - and change the way you lead forever!"

Lyssnande är den enskilt viktigaste förmågan för en ledare att kultivera för att förbättra kommunikation och stärka relationer, och på så vis få bättre effekt i sitt ledarskap. Att leda genom kraftfulla frågor är det som skiljer en ledare från mängden. Människor gör generellt inte vad de blir tillsagda, utan vad de själva motiveras av. Genom aktivt lyssnande och kraftfulla frågor leder du genom individens egen kunskap och motivation.
I denna workshop fördjupar vi oss i nyckelaspekten “Skapa kontakt och relation”, kanske den viktigaste färdigheten i ett transformerande ledarskap.

Format:
1h introduktion; 3h grund; 3 x 2h fördjupning

Priser & format

Föreläsning 45-90 minuter: 10.000 kr
Halvdagsworkshop/ coach: 20.000 kr
Heldagsworkshop/ coach: 30.000 kr

Priser gäller för grupper upp till 12 personer
Vid fler än 20, kontakta oss för offert
Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - fredag

Januari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Januari

Yoga & Breathwork

Välkommen på sköna träningspass hos oss på Vår Gård i vår mysiga yogastudio vid havet. Våra erfarna instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt breathwork och meditation. Boka online.

Lördag & Söndag

Januari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!