Långhelg på Vår Gård

Kristi himmelsfärd weekend

30%

Rabatt

Långhelg i skärgården

Passa på att njuta av en skön långhelg under Kristi Himmelsfärd weekend på Vår Gård. Vi har öppet hela helgen och ordnar med blomsterfrossa, Spring Fling, klädbyte och massor med god mat och dryck. Boka gärna vårt unika hotellerbjudande med 30% rabatt på minst två övernattningar och frukost. Välkommen.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Kristi Himmelsfärd weekend

En långhelg med blomsterfrossa, aktiviteter och somriga smakupplevelser.

Under Kristi Himmelsfärd weekend händer det mycket roligt på Vår Gård. Vi ställer till med blomsterfrossa, klädbytardag och sticklingsbyte, en flörtig och hållbar Spring Fling samt ett unikt hotellerbjudande.

BLOMSTERFROSSA & STICKLINGSBYTE TORSDAG - SÖNDAG
Nu är det dags att börja planera inför vårens odlingar i rabatter och pallkragar. Vissa tider finns vår trädgårdsmästare Anders på plats för tips och frågor om trädgård och plantering. Självklart finns det massor av blommor och lökar till försäljning vid entrén. Har du egna sticklingar kan du ta med dig och byta med andra.

KLÄDBYTARDAG LÖRDAG
Vår populära klädbytardag återkommer under Kristi Himmelsfärd. Har du fullt med kläder i garderoben som du tröttnat på eller inte använt på länge? Lämna in dom under veckan och hitta nya fynd att älska. Ett utmärkt sätt att förnya garderoben på utan att bidra till köp-och-släng-trenden. Du får en biljett för varje plagg du lämnar in och kan hämta ut ett nytt. Vi tar endast emot hela och rena kläder, skor och väskor. Max 7 artiklar per person. Inlämning sker från den 15 maj - 20 maj kl. 14:00. De kläder som inte hittar ett nytt hem skänker vi till hjälporganisationen Stadsmissionen

SPRING FLING LÖRDAG & SÖNDAG
Välkommen på Spring Fling under lördag och söndag där vi bjuder in spännande lokala aktörer som Dina Sandberg Keramik, Loose Knot och Sekajïne. Vackra satinklänningar, handgjorda skor i skinn och lekfull keramik ställs ut till försäljning under en tillfällig pop up. Inspireras och hänförs av hållbara och vackra ting under vår Spring Fling där vi flörtar med härliga vårkänslor och längtan efter ljus och värme.

MAT & DRYCK
Under Kristi Himmelsfärd har vi öppet varje dag i vårt Bageri & Vincafé. Här serveras goda måltider med fokus på säsongens bästa råvaror och härligt nybakat från bageriet. Slå dig ner för en fika eller lunch på terrassens uteservering och njut av solen och havet i vårluften. I matsalen serveras en somrig a la carte som vanligt på fredag och lördag kväll och i bar Tant Grön serveras somriga drinkar i Villa Skärtoftas vackra miljö.

BOKA ÖVERNATTNING OCH FÅ 30% RABATT
Passa på att sova över på hotellet under Kristi Himmelsfärd weekend. Vi har ett unikt erbjudande med 30% rabatt när du bokar minst två nätter. Frukostbuffé ingår. Gäller vid ankomst onsdag 17 maj - lördag 20 maj. Ange kod: "SPRING30" i bokningen.

Välkommen på en händelserik Kristi Himmelsfärd Weekend

Kristi himmelsfärd weekend

Öppettider

Kristi Himmelsfärd weekend

Bageri & Vincafe
Torsdag - Lördag 07 - 00
Söndag 07 - 22

Matsalen
Fredag & Lördag från kl. 17
Boka bord

Tant Grön
Torsdag - Lördag 16 - 01


Hotellerbjudande

Rum & Frukost med 30% rabatt

Gäller minst två övernattningar. Frukostbuffé ingår.
Ange kod: "SPRING30" i bokningen så dras rabatten av.

Gäller ankomst onsdag den 17 maj - söndag den 21 maj

Program aktiviteter

Torsdag 18 maj
10 - 17 - Blomsterfrossa & sticklingsbyte

Fredag 19 maj
10 - 17 - Blomsterfrossa & sticklingsbyte

Lördag 20 maj
10 - 17 - Blomsterfrossa & sticklingsbyte
11 - 15 - Klädbytardag
12 - 17 - Spring Fling

Söndag 21 maj
11 - 16 - Blomsterfrossa & sticklingsbyte
12 - 16 - Spring Fling
Boka rum

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender