Hundvänligt hotell

Hundpaket på Vår Gård

Besök oss med hund

Ta med din fyrbenta bästa vän när du besöker oss. I vårt hundpaket får du ett hundvänligt rum där skön säng, matskålar och handduk ingår. Självklart sover du gott bredvid i bekväm säng och kan njuta av vår härliga frukostbuffé. Boka nästa vistelse med din hund.

För personlig service ring 08 7487700

eller maila reception@vargard.se

Semester med hunden

Bekvämt och hundvänligt med utsökta promenadstråk och strandbad.

HUNDVÄNLIGT HOTELLRUM & OMRÅDE
När du checkar in med din bästa vän hos oss ser vi till att göra det så bekvämt som möjligt. På rummet finns en skön hundsäng, mat och vattenskål samt en handduk för lortiga tassar. Omgivningarna bjuder på natursköna lånpromenader i skog och mark och önskas bad ligger strand och brygga några meter från rummet. På hotellet är hunden välkommen in till vår reception och lobby samt Vincafé för trevliga måltider tillsammans.

BRA ATT VETA
Under frukostbuffén som serveras i restaurangen får hunden tillbringa lite egentid på rummet. Här kan vi tyvärr inte ta emot våra pälsklädda vänner. Blir saknaden allt för stor serverar vi gärna en enklare frukostbricka i Vincaféet där hunden får följa med. Det går också fint att ta med den till rummet. Kontakta receptionen i förväg om du önskar en frukostbricka.

Varmt välkommen att besöka oss med din hund.

Information

Hundpaket

Ingår:

Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé
Hundsäng
Mat- och vattenskål
Handduk till hunden

Incheckning kl.15:00
Utcheckning kl. 11:00
Boka

För personlig service ring 08 7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender