Boende och golfrunda

Golfpaket i Saltsjöbaden

Njut av en unik golfupplevelse

Förbered dig på en härlig golfsommar med det bästa av två världar. En golfrunda på Saltsjöbadens golfklubb och unikt boende med måltider hos oss på Vår Gård. Njut av att spela på en av landets äldsta golfklubbar i vacker skärgårdsmiljö för högsta kvalité och spelglädje. Boka vårt golfpaket för sommarens bästa golfupplevelse.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Golfpaket med utmaning

Golfbana med design och kvalité på toppnivå

Saltsjöbadens golfklubb har två utmanande golfbanor, en 9-hålsbana och en 18-hålsbana. Båda har park och skogskaraktär som inspirerats av de klassiska brittiska hedlandsbanorna. En design som ger en unik identitet bland svenska banor. I golfpaketet ingår en speltid på 18-hålsbanan, men vill du ha extra spelglädje kan du lägga till greenfee på 9-hålsbanan.

Information

Golfpaketet

Ingår i golfpaketet:
 • Logi & frukost
 • Tvårättersmiddag (förrätt och varmrätt)
 • Greenfee 18-hålsbana (en speltid ingår)

  Tillval:
  Lägg till Greenfee på 9-hålsbanan
  för 300 kr/ person


  Incheck kl. 15:00
  Utcheck kl. 11:00

 • Golfbanan

  Saltsjöbadens golfklubb välkomnar er till en vacker golfrunda omgiven av naturskön skog. Här finns både 18-hålsbana och 9-hålsbana för alla golfentusiaster.

  Från Vår Gård till golfbanan tar det ca 9 minuter med bil.

  Läs mer om Saltsjöbadens Golfklubb
  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Fre & lör

  Maj

  Familjemiddag

  16:00

  Välkomna till vår Familjemiddag. Vi dukar upp en ny härlig meny med goda rätter att dela på vid bordet. Umgås och njut med familj och vänner i vår mysiga matsal.

  Lör & sön

  Maj

  Online yoga

  8:15

  Unna dig en stund för dig själ och koppla av med vår online yoga. Vi öppnar upp vår mysiga lokal Marc varje lördag kl. 8:15 & 16:00, samt söndag kl. 8:15. Välkomna på drop in.

  Lör & sön

  Maj

  Korvgrillning

  14-16

  Grilla korv över öppen eld på vår vedeldade utomhusgrill vid vattnet. Beställ i förväg från vår goda korvmeny och njut av en varm choklad i vårluften.

  Tis & lör

  Maj

  Lunchyoga
  med Sabina

  Från kl. 11:00

  Välkomna på lunchyoga med Sabina varje tisdag kl 11:15 och lördag kl. 11:00. Yoga sker på vår natursköna innergård och god lunch serveras i Vincaféet.

  Fre - sön

  Maj

  Pingsthelgen

  21-23 maj

  Vi firar pingst med blomstermarknad, somrig á la carte och lite romantik på pingstafton då vår första drop in vigsel hålls. På lördag öppnar vi även upp för lunch i matsalen.
  Boka bord här.

  Lördag

  22

  Maj

  Drop in Vigsel

  FULLBOKAT

  På Pingstafton finns en unik möjlighet att gifta sig hos oss. Vi arrangerar en smidig drop in vigsel i vacker utomhusmiljö för det lilla sällskapet. Vigselförrättare ingår.

  Söndag

  30

  Maj

  Mors dag

  11:30

  Fira mors dag med en härlig lunch i vår restaurang. Köket serverar en somrig meny med säsongens finaste råvaror. Umgås och njut av den vackra utsikten med nära och kära. Boka bord idag.