Hotellrum för hela familjen

Familjerum i skärgården

Ett familjerum med grön känsla

Våra nya fina familjerum är under uppbyggnad och tar snart emot gäster. Vi skapar ett stilfullt hotellrum med inspiration från naturens jordnära färger och hållbara material. Perfekt för familjen eller paret som vill ha det extra rymligt och bekvämt. Frukostbuffé ingår.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Harmoniskt familjerum

Praktiskt och flexibelt

För att göra vistelsen så smidig och bekväm som möjligt har vi skapat ett familjerum för trygg närhet, men även för harmonisk ostördhet. Rummet har en praktisk skjutdörr som delar upp rummet i två om man behöver lite extra avskildhet. Det finns en dubbelsäng och en bäddsoffa samt TV framför vardera sängplats. Det finns också ett litet soffbord som lätt kan flyttas och ett skrivbord med stol för jobb eller pyssel.

Från rummet har ni nära till bryggan för svalkande dopp eller en härlig kajaktur.

Information

Rumsinfo

Queen size säng
Bäddsoffa
Soffbord
Skrivbord
Badrum med dusch
Ekologiska toalettartiklar
Hårtork
Telefon
TV (två stycken)
Gratis Wifi

Bra att veta

Incheck kl. 15:00
Utckeck kl. 11:00

Frukost ingår och serveras:

Vardagar: 07:00 - 09:00
Helger: 08:00 - 11:00
boka rum

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fre & lör

Maj

Familjemiddag

16:00

Välkomna till vår Familjemiddag. Vi dukar upp en ny härlig meny med goda rätter att dela på vid bordet. Umgås och njut med familj och vänner i vår mysiga matsal.

Lör & sön

Maj

Online yoga

8:15

Unna dig en stund för dig själ och koppla av med vår online yoga. Vi öppnar upp vår mysiga lokal Marc varje lördag kl. 8:15 & 16:00, samt söndag kl. 8:15. Välkomna på drop in.

Lör & sön

Maj

Korvgrillning

14-16

Grilla korv över öppen eld på vår vedeldade utomhusgrill vid vattnet. Beställ i förväg från vår goda korvmeny och njut av en varm choklad i vårluften.

Tis & lör

Maj

Lunchyoga
med Sabina

Från kl. 11:00

Välkomna på lunchyoga med Sabina varje tisdag kl 11:15 och lördag kl. 11:00. Yoga sker på vår natursköna innergård och god lunch serveras i Vincaféet.

Fre - sön

Maj

Pingsthelgen

21-23 maj

Vi firar pingst med blomstermarknad, somrig á la carte och lite romantik på pingstafton då vår första drop in vigsel hålls. På lördag öppnar vi även upp för lunch i matsalen.
Boka bord här.

Lördag

22

Maj

Drop in Vigsel

FULLBOKAT

På Pingstafton finns en unik möjlighet att gifta sig hos oss. Vi arrangerar en smidig drop in vigsel i vacker utomhusmiljö för det lilla sällskapet. Vigselförrättare ingår.

Söndag

30

Maj

Mors dag

11:30

Fira mors dag med en härlig lunch i vår restaurang. Köket serverar en somrig meny med säsongens finaste råvaror. Umgås och njut av den vackra utsikten med nära och kära. Boka bord idag.