Ledig tjänst i restaurangen

Servispersonal sökes

Är du vår nästa servicestjärna? Nu söker vi servispersonal med erfarenhet från á la carte som gillar att skapa fantastiska gästuppleveser och trivs med att jobba i team. På Vår Gård i Saltsjöbaden möts gäster för att uppleva god mat, vackra miljöer och ett varmt välkomnande.
Just nu är vi inne i en spännande och expansiv fas där vi öppnar upp ytterligare en ny restaurang och bar under 2021, Restaurang Skärtofta. Här kommer det bjudas på fin á la carte i vacker sekelskiftesmiljö med fokus på vällagad och hälsosam mat. Redan i somras öppnade vi upp vårt nya Bageri & Vincafé som fått en stilren och modern atmosfär för avslappnat umgänge. Vi har även en stor matsal med vidunderlig utsikt över Baggensfjärden där våra konferensgäster njuter av sina måltider. Vår matfilosofi är ganska enkel och lägger stort fokus på lokala råvaror i säsong för högsta kvalité och hållbarhet.

Kvalifikationer och egenskaper:
Som servispersonal på Vår Gård är din största styrka att skapa en personlig och varm upplevelse för gästen. Du har även ett stort intresse av mat och dryck och ett öga för detaljer. Tillsammans med dina kollegor utgör ni en stor del av gästupplevelsen och ställer upp för varandra när det behövs. Du bör ha 3–4 års erfarenhet av á la carte servering, god vana av bordsservering och matsalsarbete. Har du tidigare jobbat i kassasystem liknande Trivec och bokningssystemet Hotsoft kommer du känna dig som hemma.

Arbetsuppgifter:
Servering i Restaurang Skärtofta samt i Bageri & Vincaféet
Servering vid konferensmåltider
Servering på events

Villkor
Tjänsten är på 50%, 80% eller 100% heltid med tillämpad provanställning
Du arbetar på rullande schema, dagar, kvällar och helger.

*Vi söker även extra personal för enstaka dagar med anställning främst fredagar och lördagar som kan kombineras med studier.

Skicka din ansökan med CV och referenser till:

Liam Ginnane, Food & Beverage Manger
liam.ginnane@vargard.se

Kalender

Fre & lör

Maj

Familjemiddag

16:00

Välkomna till vår Familjemiddag. Vi dukar upp en ny härlig meny med goda rätter att dela på vid bordet. Umgås och njut med familj och vänner i vår mysiga matsal.

Lör & sön

Maj

Online yoga

8:15

Unna dig en stund för dig själ och koppla av med vår online yoga. Vi öppnar upp vår mysiga lokal Marc varje lördag kl. 8:15 & 16:00, samt söndag kl. 8:15. Välkomna på drop in.

Lör & sön

Maj

Korvgrillning

14-16

Grilla korv över öppen eld på vår vedeldade utomhusgrill vid vattnet. Beställ i förväg från vår goda korvmeny och njut av en varm choklad i vårluften.

Tis & lör

Maj

Lunchyoga
med Sabina

Från kl. 11:00

Välkomna på lunchyoga med Sabina varje tisdag kl 11:15 och lördag kl. 11:00. Yoga sker på vår natursköna innergård och god lunch serveras i Vincaféet.

Fre - sön

Maj

Pingsthelgen

21-23 maj

Vi firar pingst med blomstermarknad, somrig á la carte och lite romantik på pingstafton då vår första drop in vigsel hålls. På lördag öppnar vi även upp för lunch i matsalen.
Boka bord här.

Lördag

22

Maj

Drop in Vigsel

FULLBOKAT

På Pingstafton finns en unik möjlighet att gifta sig hos oss. Vi arrangerar en smidig drop in vigsel i vacker utomhusmiljö för det lilla sällskapet. Vigselförrättare ingår.

Söndag

30

Maj

Mors dag

11:30

Fira mors dag med en härlig lunch i vår restaurang. Köket serverar en somrig meny med säsongens finaste råvaror. Umgås och njut av den vackra utsikten med nära och kära. Boka bord idag.

Nyheter

Svinnsmarta helgkassen

Läs mer

Personal sökes - jobba med oss

Läs mer

Hotellpaket för senioren

Läs mer

Hotellpaket för golfaren

Läs mer