I nästan ett sekel har Vår Gård verkat för att vara en mötesplats där alla känner sig lika välkomna. I kulturhistoriska byggnader omgivna av stillsam natur, råder en personlig stämning, som präglar det vi gör bäst – möten mellan människor.

personal sökes

Bli en del av
vårt gäng

Vill du jobba på en arbetsplats där allas insats lika betydelsefull? Vi ser vår organisation som ett ekosystem där varje del är lika viktig för att kunna leverera en hög servicenivå som att värna om varandra. Med en stark vision om att skapa hållbara upplevelser genom omtanke och engagemang har vi tillsammans genererat en levande arbetsplats som välkomnar nya tankar och idéer. Att ta vara på varandras olikheter och talanger gör oss unika och starka tillsammans.

Just nu är vi inne i en spännande och expansiv fas där vi utvecklar våra restaurang och hotellkoncept. En ny fin restaurant för á la carte öppnar snart och vi bygger om och förnyar hotellbyggnaden med större familjerum. För våra privata gäster kommer även en naturnära rekreationsdel öppna upp inför sommaren med bastu, havsbad och vilolounge för avkopplande semestrar. Det är mycket som händer och vi behöver dig som vill vara med och utveckla Vår Gård inför framtiden.


Nu finns följande tjänster att söka:

Kock
Kallskänka
Servis
Nattvärd extra vid behov

Kalender

Fre & lör

Maj

Familjemiddag

16:00

Välkomna till vår Familjemiddag. Vi dukar upp en ny härlig meny med goda rätter att dela på vid bordet. Umgås och njut med familj och vänner i vår mysiga matsal.

Lör & sön

Maj

Online yoga

8:15

Unna dig en stund för dig själ och koppla av med vår online yoga. Vi öppnar upp vår mysiga lokal Marc varje lördag kl. 8:15 & 16:00, samt söndag kl. 8:15. Välkomna på drop in.

Lör & sön

Maj

Korvgrillning

14-16

Grilla korv över öppen eld på vår vedeldade utomhusgrill vid vattnet. Beställ i förväg från vår goda korvmeny och njut av en varm choklad i vårluften.

Tis & lör

Maj

Lunchyoga
med Sabina

Från kl. 11:00

Välkomna på lunchyoga med Sabina varje tisdag kl 11:15 och lördag kl. 11:00. Yoga sker på vår natursköna innergård och god lunch serveras i Vincaféet.

Fre - sön

Maj

Pingsthelgen

21-23 maj

Vi firar pingst med blomstermarknad, somrig á la carte och lite romantik på pingstafton då vår första drop in vigsel hålls. På lördag öppnar vi även upp för lunch i matsalen.
Boka bord här.

Lördag

22

Maj

Drop in Vigsel

FULLBOKAT

På Pingstafton finns en unik möjlighet att gifta sig hos oss. Vi arrangerar en smidig drop in vigsel i vacker utomhusmiljö för det lilla sällskapet. Vigselförrättare ingår.

Söndag

30

Maj

Mors dag

11:30

Fira mors dag med en härlig lunch i vår restaurang. Köket serverar en somrig meny med säsongens finaste råvaror. Umgås och njut av den vackra utsikten med nära och kära. Boka bord idag.

Nyheter

Svinnsmarta helgkassen

Läs mer

Personal sökes - jobba med oss

Läs mer

Hotellpaket för senioren

Läs mer

Hotellpaket för golfaren

Läs mer