Weekendpaket med bubbel, middag och frukost

24h smakupplevelse

Hotellweekend för livsnjutare

Välkomna att checka in hos oss på Vår Gård för en smakfull upplevelse i rogivande skärgårdsmiljö. Med vårt weekendpaket 24h smakupplevelse får ni njuta av en välkomponerad trerättersmeny och en generös frukostbuffé. Som extra guldkant på tillvaron ingår även ett glas bubbel. Boka din smakupplevelse hos oss.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Från myllan till tallriken

Hälsningar från köket

Vi brinner för att laga god hållbar mat från grunden och väljer noga ut lokala gårdar och producenter. Stort fokus läggs på det gröna och vi väljer i den mån det går alltid svenska och ekologiska råvaror efter säsong. Från myllan till tallriken med kärlek. Passa gärna på att äta lunch eller ta en fika i vårt Bageri & Vincafé med uteservering mot havet.

Vill du få ut lite mer av vistelsen går det fint att lämna väskorna hos gästservice innan incheck eller efter utcheck för att ta del av våra faciliteter och aktiviteter.

Information

Ingår i paketet

Ingår i weekendpaketet:

 • Logi & frukostbuffé
 • Ett glas bubbel
 • Trerättersmiddag

  Ankomst fredag & lördag.
  *Förläng gärna din vistelse till 48h

  Incheck kl. 15:00
  Utcheck kl. 11:00
 • Tips på saker att göra

  Boka

  För personlig service ring 08-7487700

  eller maila reception@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Fre & lör

  Maj

  Familjemiddag

  16:00

  Välkomna till vår Familjemiddag. Vi dukar upp en ny härlig meny med goda rätter att dela på vid bordet. Umgås och njut med familj och vänner i vår mysiga matsal.

  Lör & sön

  Maj

  Online yoga

  8:15

  Unna dig en stund för dig själ och koppla av med vår online yoga. Vi öppnar upp vår mysiga lokal Marc varje lördag kl. 8:15 & 16:00, samt söndag kl. 8:15. Välkomna på drop in.

  Lör & sön

  Maj

  Korvgrillning

  14-16

  Grilla korv över öppen eld på vår vedeldade utomhusgrill vid vattnet. Beställ i förväg från vår goda korvmeny och njut av en varm choklad i vårluften.

  Tis & lör

  Maj

  Lunchyoga
  med Sabina

  Från kl. 11:00

  Välkomna på lunchyoga med Sabina varje tisdag kl 11:15 och lördag kl. 11:00. Yoga sker på vår natursköna innergård och god lunch serveras i Vincaféet.

  Fre - sön

  Maj

  Pingsthelgen

  21-23 maj

  Vi firar pingst med blomstermarknad, somrig á la carte och lite romantik på pingstafton då vår första drop in vigsel hålls. På lördag öppnar vi även upp för lunch i matsalen.
  Boka bord här.

  Lördag

  22

  Maj

  Drop in Vigsel

  FULLBOKAT

  På Pingstafton finns en unik möjlighet att gifta sig hos oss. Vi arrangerar en smidig drop in vigsel i vacker utomhusmiljö för det lilla sällskapet. Vigselförrättare ingår.

  Söndag

  30

  Maj

  Mors dag

  11:30

  Fira mors dag med en härlig lunch i vår restaurang. Köket serverar en somrig meny med säsongens finaste råvaror. Umgås och njut av den vackra utsikten med nära och kära. Boka bord idag.