Logga Vår Gård
26 aug 2020

Välkomna till en ny säsong och framtid

Nu är det dags. Nu öppnar vi upp efter sommarens ledighet och blickar framåt mot en spännande och ny säsong. Den tuffa och osäkra våren förde med sig många utmaningar, men också många möjligheter. En stor omställning gjordes i hård motvind och vore det inte för våra härliga gäster och outtröttligt beslutsamma medarbetare kanske vi inte kunnat ta oss fram. Och framåt ska vi trots virvelvindar och flygande virke.

På tal om flygande virke så befinner vi oss just nu i en pågående ombyggnation och renovering för att göra plats för ett nytt bageri och vincafé vid entrén. Vi längtar efter att få välkomna alla gäster igen och öppnar upp dörrarna lite i förväg redan på måndag den 31 augusti. Då går det fint att tjuvkika lite och hälsa på personalen eller kanske slå sig ner och jobba i den uppdaterade konferensloungen en trappa upp. Bageri och Vincafé står klart den 11 september och då serveras även den första Familjemiddagen för säsongen. Håll utkik efter nya menyer och uppdateringar på hemsidan och rolig inspiration i våra sociala medier.

Hösten bjuder på mängder av nyheter och överraskningar och vi känner oss väldigt taggade och inspirerade. Ni kommer att få möta både gamla bekanta och nya ansikten i huset. Bland annat har vi en ny Food & Beverage Manager i Liam Ginnane som med lång erfarenhet och stjärnkrog i ryggen kommer bjuda på spännande matupplevelser framöver. Vi kommer även få sötbegäret stillat av vår nya bageriansvariga Josefine Baumman som tillsammans med vårt starka bagarteam skall lyfta bageriet till nya moderna höjder. När alla dessa nya smakupplevelser väntar är det ju tur att vi ska bygga ett utegym. Även kropp och hälsa behöver få sig en omgång, inte bara själen.
Ja vi är väldigt förväntansfulla på det som ligger framför oss och hoppas få dela resan med alla våra fantastiska gäster och medarbetare. Vi håller Vår Gård levande tillsammans.