Stresshantering

Workshop med Mcog

Ta kontroll över din stress

Dämpa din oro och ta kontroll över din stress. I samarbete med Mcog och Anders Hedin lär vi oss att hantera stress enligt den senaste forskningen och Mcogmetoden. Boka in en workshop eller föreläsning och få insikt i hur din hjärna reagerar på dina tankar och hur du kan styra över din stress för att må lite bättre.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Spännande hjärnforskning

Få insikt i hur din hjärna fungerar med Mcog

MCOG består av coacher och konsulter som är certifierade att använda Mcogmetoden. Metoden baseras på forskningen kring metacognition "medvetenhet och förståelse av de egna tankeprocesserna". Mcogmetoden går ut på att hantera stress genom att skilja på hur du tänker istället för vad du tänker.
Läs mer om Mcog här.

FÖRELÄSARE ANDERS HEDIN, Ph.D. Docent och Biträdande Professor i medicinsk vetenskap. Anders har över 17 års erfarenhet av att jobba med förebyggande stress och prestationsångest. Han jobbade tidigare som cancerforskare, blev sedan chef och arbetar nu som internationell utbildare, föreläsare, författare och mentor. Anders är även ansvarig för att alla underlag och tillämpningar inom Mcog är evidensbaserade och bygger på publicerad forskning.

UPPLÄGG:
Workshopen är uppdelad i två delar. Den första delen består av ett underhållande föredrag om hur din hjärna fungerar och den andra är mer interaktiv med övningar och praktisk träning. Här får du lära dig senaste nytt om hur vi reagerar under stress och vad vi alla kan göra för att dämpa vår oro. För större grupper erbjuds workshopen i föreläsningsformat. Workshops och föreläsningar går att få på både svenska och engelska.

Information

Workshop/ föreläsning

"Dämpa din oro- ta kontroll över din stress"

Workshop eller föreläsning 1-2 timmar

Pris: 16 500 kr (upp till 15 personer)

Är ni fler än 15 personer, kontakta oss för offert.

Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - fredag

Januari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Januari

Yoga & Breathwork

Välkommen på sköna träningspass hos oss på Vår Gård i vår mysiga yogastudio vid havet. Våra erfarna instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt breathwork och meditation. Boka online.

Lördag & Söndag

Januari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!