PLANERINGSMÖTEN 2020

KICKSTARTA DET NYA ÅRET hos oss

Planera för 2020

Nytt år innebär ofta en hel del som ska planeras. Nya strategier och idéer skall implementeras och mötet skall ge klarhet och energi för vad som väntar. Varför inte passa på att byta miljö och starta 2020 tillsammans med stark gemenskap och driv, på en plats som gjord för att ge inspiration och nya idéer.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Vi erbjuder allt ni kan behöva

Starta det nya året med fokus och en tydlig målbild hos oss på Vår Gård. Vi erbjuder allt ni kan behöva för ett effektivt möte.

På Vår Gård erbjuder vi flera olika lokaler och grupprum som passar just ert behov. Vi anpassar rummen utifrån ert möte både i teknik och möblering. För grupper upp till 50 personer väljer ni enkelt själva i vår onlinebokning för att skapa bästa förutsättningar för just er. Ni håller ert möte i vacker skärgårdsmiljö där miljön inbjuder till pauser ute i de vackra omgivningarna. I våra paket ingår alltid vällagad lunch i vår resturang med panoramavy över Baggensfjärden och när energin tryter erbjuds fika från vårt egna bageri. Ni avslutar dagen i lobbybaren med något gott att dricka och sover i sköna sängar för att vakna utvilade och redo att starta ett nytt år.

Paket Planeringsmöte

Helpension

Förmiddagsfika
Tvårätterslunch
Eftermiddagsfika
Vatten/lättöl
Generös Frukostbuffé

Tillval

Aktiviteter
Fördrink
Vinpaket
Fruktkorg
med mera

Övernattning

Logi i Enkelrum

Boka

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender