PLANERINGSMÖTEN 2020

KICKSTARTA DET NYA ÅRET hos oss

Planera för 2020

Nytt år innebär ofta en hel del som ska planeras. Nya strategier och idéer skall implementeras och mötet skall ge klarhet och energi för vad som väntar. Varför inte passa på att byta miljö och starta 2020 tillsammans med stark gemenskap och driv, på en plats som gjord för att ge inspiration och nya idéer.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Vi erbjuder allt ni kan behöva

Starta det nya året med fokus och en tydlig målbild hos oss på Vår Gård. Vi erbjuder allt ni kan behöva för ett effektivt möte.

På Vår Gård erbjuder vi flera olika lokaler och grupprum som passar just ert behov. Vi anpassar rummen utifrån ert möte både i teknik och möblering. För grupper upp till 50 personer väljer ni enkelt själva i vår onlinebokning för att skapa bästa förutsättningar för just er. Ni håller ert möte i vacker skärgårdsmiljö där miljön inbjuder till pauser ute i de vackra omgivningarna. I våra paket ingår alltid vällagad lunch i vår resturang med panoramavy över Baggensfjärden och när energin tryter erbjuds fika från vårt egna bageri. Ni avslutar dagen i lobbybaren med något gott att dricka och sover i sköna sängar för att vakna utvilade och redo att starta ett nytt år.

Paket Planeringsmöte

Helpension

Förmiddagsfika
Tvårätterslunch
Eftermiddagsfika
Vatten/lättöl
Generös Frukostbuffé

Tillval

Aktiviteter
Fördrink
Vinpaket
Fruktkorg
med mera

Övernattning

Logi i Enkelrum

Boka

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

31

Januari

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Vår mest hållbara succé är tillbaka. Våra kockar serverar en kulinarisk middag lagad på enbart överblivna råvaror.

Fredagar

Varje vecka

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. Vuxna äter för 150 kr/person och barn under 12 år äter gratis.

Fredag

14

Februari

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse skapad av årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fre-lör

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fre-lör

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.

Fre-sön

27-29

mars

48h
skrivarhelg

14:00

I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Fredag

3

april

Middag utan svinn

19:00

No waste, just taste! Extrainsatt datum för vår mest hållbara succé! En middag tillagad på enbart överblivna råvaror. Boka din plats nu, först till kvarn!

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!