Ett vackert farväl

Minnesstund på Vår Gård

Samlas kring minnen

När det är dags att ta farväl av en älskad familjemedlem eller vän behöver vi samlas för att dela minnen och sorg. Vi erbjuder en vacker minnesstund i rogivande miljö med historiska vingslag. För sällskapet ingår en vällagad meny som serveras i avskild miljö. Vi hjälper till att skapa ett vackert farväl.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

En minnesstund för livet

Umgås i avslappnad miljö vid havet

Under begravningsceremonin är ofta sorgen som störst och känslorna som skörast. Att sedan få samlas och umgås i en mer avslappnad atmosfär för att få dela minnen och tankar är en viktig del av sorgearbetet. Under minnesstunden får ni tid att samtala efter en ofta lång ceremoni i tystnad. Nu hyllar vi livet som varit och gläds åt våra upplevelser och minnen. Det är dags att få röra på sig och njuta av god mat.

Vi dukar upp en härlig meny med vällagad mat och godsaker från bageriet. Vår vackra historiska miljö skapar en finstämd atmosfär för ett vördnadsfullt avsked och vi lägger lite extra kärlek på dekorationer och dukning. Kontakta oss så hjälper vi till att skapa er speciella minnesstund.

Information

Ingår vid minnesstund

Lunch
Avskild lokal
Vacker dukning
Servering

Pris: 395 kr/ personMENY

Välj mellan:

DAGENS LUNCH
Serveras med nybakt bröd

RÄKSMÖRGÅS

Tillval

MOUSSERANDE VIN 110 kr/ glas

PRINSESSTÅRTA 110 kr/ bit

CHOKLADTÅRTA 110 kr/ bit

KAFFEGODIS 55 kr

Tips på saker att tänka på

 • Skicka inbjudan med OSA för att lättare planera inför antal och bordsplacering
 • Program. Gör gärna ett program som underlättar för värden och att inget glöms bort.
 • Värd för minnesstunden är bra att ha för att guida genom tal, sånger och program.
 • Minnesbord. Gör minnesstunden mer personlig genom att ställa fram fotografier, ljus och andra minnessaker. Lägg gärna fram en gästbok där gästerna kan skriva en hälsning.

 • Förfrågan

  För personlig service ring 08-7487760

  eller maila bokning@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - Söndag

  Mars

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

  Onsdagar

  Mars

  Mamma & Baby Pilates

  14:00 - 14:45

  Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

  Fredag

  Mars

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Lördag & Söndag

  Mars

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Söndag

  26

  Mars

  Konstvisning

  12:30

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Söndag

  2

  april

  Klädbytardag

  13:00-17:00

  Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

  7-9

  April

  Påskbuffé

  Från kl. 17:30

  Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

  Söndag

  30

  April

  Brasmiddag

  Från kl. 16:00

  Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.