Lunch på Vår Gård

Här skapas god mat
som gör gott

Från

145 :-

/person

Med stort fokus på bra råvaror

Med fokus på bra råvaror från lokala producenter och en ekologisk medvetenhet vill vi göra gott för både människor, djur och natur. Vi utvecklar ständigt vårt sätt att laga och hantera mat på ett hållbart sätt genom att ställa krav på oss själva och vår omgivning. Det ser vi som hållbarhet för både gäst och miljö.

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila bokabord@vargard.se

Närproducerat och säsongsanpassat

I det ständigt sjudande och pulserande köket arbetar våra kockar med en vision och målmedvetenhet om att skapa god mat som gör gott.

Vi strävar alltid efter en ekologisk medvetenhet och arbetar med råvaror som är närproducerade och säsongsanpassade. All mat som serveras i restaurangen är tillagad lagas med omsorg från grunden och på plats. Förutom att det smakar bättre känns det tryggt att ha full koll på innehåll och härkomst. Det blir naturligt att arbeta med närproducerat och råvaror i säsong som då är lättare att få ekologiskt samt får en kortare transportsträcka med mindre miljöpåverkan.

Måndag 27 januari

Förrätt: 65°c ekologiskt ägg från Sanda med rostad pumpa
Varmrätt: Citronbakad kycklinglår med vita rotfrukter och kycklingvelouté

Tisdag 28 januari

Förrätt: Variation på gotländska betor med saltrostade frön
Varmrätt: Wallenbergare på ekologisk kalv med potatispuré och ärtor

Onsdag 29 januari

Förrätt: Citronbakad fänkål med fetaost och linser
Varmrätt: Fänkålskorv med potatissallad, saltgurka och svartpepparmajonnäs

Torsdag 30 januari

Förrätt: Hummus på ekologiska kikärtor med gurka och vattenkrasse
Varmrätt: Jumbosej toppad med ägg, pepparrot och dill samt potatispuré smaksatt med gräddfil

Fredag 31 januari

Förrätt: Potatis- och purjolökssoppa
Varmrätt: Citron- och rosmarinbakad lax med bräserad kronärtskocka, vita bönor och oliver

Priser

Förrätt och varmrätt: 195:-
Endast varmrätt: 145:-

Vegetariskt

Varje dag har vi även en vegetarisk rätt på menyn.
Vi brinner lite extra för det vegetariska köket och för att kunna utveckla det, utmana oss själva och göra det ännu bättre, skriver vi inte ut dagens vegetariska rätt på våra menyer. Det gör att vi kan jobba nära med hela kedjan från odlare genom våra leverantörer till oss själva och på så vis även minska matsvinnet.

Boka bord

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila bokabord@vargard.se

Från

145 :-

/person

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

31

Januari

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Vår mest hållbara succé är tillbaka. Våra kockar serverar en kulinarisk middag lagad på enbart överblivna råvaror.

Fredagar

Varje vecka

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. Vuxna äter för 150 kr/person och barn under 12 år äter gratis.

Fredag

14

Februari

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse skapad av årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fre-lör

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fre-lör

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.

Fre-sön

27-29

mars

48h
skrivarhelg

14:00

I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Fredag

3

april

Middag utan svinn

19:00

No waste, just taste! Extrainsatt datum för vår mest hållbara succé! En middag tillagad på enbart överblivna råvaror. Boka din plats nu, först till kvarn!

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!