Öppet Lördag & Söndag

Kiosken på Vår Gård

Öppnar

14

Januari

Vinterkiosken

Välkomna till vår vinterkiosk som serverar husets hemlagade korvar med goda tillbehör och mycket mer. Grilla själva vid bryggan och njut av den friska luften. Här finns även godsaker från bageriet och varma drycker. En perfekt utflykt för hela familjen. Kiosken ligger alldeles vid vattnet med närhet till bryggan.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Ingen vinter utan korvgrillning

Från munkar i Hudiksvall till korvar i Saltsjöbaden

KORVGRILLNING VID BRYGGAN
Vår lilla glasskiosk blir nu en korvkiosk med korvgrillning över vintern. Vi serverar goda korvar från köket, godsaker från bageriet och varma och kalla drycker. Korven grillar ni själva på vår utomhusgrill vid bryggan. En härlig vinteraktivitet som värmer och smakar gott. Njut våra goda hemlagade korvar för en mysig stund med familj och vänner.

FRÅN MUNKAR TILL KORV
Vår lilla kiosk har färdats hela vägen från Hudiksvall där den byggdes av en händig pappa med en uppfinningsrik dotter som hade en lysande affärsidé. Den lilla rullande kiosken som då sålde munkar i tusental har nu fått ett nytt hem hos oss på Vår Gård. Hittills har den serverat både munkar och glass för att nu bjuda på grillad korv och varm dryck i vinterkylan.

Kiosken är öppen helger mellan 11:30 - 16:30. Om det regnar mycket håller vi stängt och då går det fint att besöka Vincaféet.

meny

Dryck

KAFFE 35 kr
Mörkrostat & ekologiskt

TE 35 kr
Från Johan & Nyström

VARM CHOKLAD 65 kr
Serveras med lätt vispad grädde samt marshmallows

LÄSK 35 kr

FESTIS 20 kr

KOLSYRAT VATTEN 35 kr

ÖL 95 kr

ALKOHOLFRI MARIESTAD 65 kr

Med reservation för ändringar

KORV & SOPPPA

GULASCHSOPPA 95 kr
Serveras med krutonger samt syrad grädde

TRYFFELKORV 75 kr
Serveras med surkål, chiligurka, rostad lök och korvbröd från bageriet

PEPPAR- & OXKORV 75 kr
Serveras med surkål, chiligurka, rostad lök och korvbröd från bageriet

Med reservation för ändringar

Sötsaker

KANELBULLE 33kr

KARDEMUMMABULLE 33kr

SNITTKAKA 20kr

Med reservation för ändringar

Öppettider

Kiosken öppnar igen den 14 januari

Lördag & Söndag 11:30 - 16:30

Vid regn är kiosken stängd.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - Söndag

Mars

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Onsdagar

Mars

Mamma & Baby Pilates

14:00 - 14:45

Är du nybliven mamma och vill komma ingång med träningen? Nu erbjuder vi Mamma & Baby pilates för dig med bebis upp till 7 månader. Premiär 15 februari. Boka online.

Fredag

Mars

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Lördag & Söndag

Mars

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Söndag

26

Mars

Konstvisning

12:30

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Söndag

2

april

Klädbytardag

13:00-17:00

Visste du att svensken köper ca 15 kg kläder och textilier per år där bara 1 kg är återanvänt? Återvinn dina gamla kläder och hämta ut nya så gör du stor nytta för miljön

7-9

April

Påskbuffé

Från kl. 17:30

Välkomna att fira påskhelgen med oss på Vår Gård. Vi serverar en härlig påskbuffé från kök och bageri för hela familjen. Boka bord idag!

Söndag

30

April

Brasmiddag

Från kl. 16:00

Ingen valborg utan Brasmiddag. Fira våren med oss och njut av en trerättersmiddag på matsalens terrass. Grillen är tänd och kockarna redo att servera en utsökt måltid i den friska luften.