Frunch på Vår Gård

Frunch - uppdaterad
frukostbuffé

Pris

195 :-

/person

Hållbara smaker

Hållbarhet är ett ord som hörs överallt och i flera sammanhang. Det handlar om vårt klimat, vårt levnadssätt och även vår hälsa. Vi blir mer medvetna om hur vi påverkar vår miljö och omgivning. Det vi gör idag är det vi får imorgon. Som en del i vårt hållbarhetstänk på Vår Gård har vi uppdaterat vår härliga frukostbuffé som serveras varje morgon. Här läggs fokus på att erbjuda de finaste närproducerade råvaror som går att hitta. Vi har döpt vår frukost till Frunch, som ett mellanting mellan frukost och brunch helt enkelt. Här ska man sitta länge och njuta!

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila bokabord@vargard.se

Vi siktar på att hålla länge

Det sägs att frukost är det viktigaste målet på dagen. Det håller vi med om. En bra frukost ska hålla hela dagen. Vi siktar på att hålla länge.

En härlig blandning av ekologiska produkter, goda veganska alternativ samt nybakade bröd från vårt eget bageri står på menyn. Oavsett om man älskar korv, är allergisk mot gluten/ laktos eller vill frossa i frukt så finns det något för alla. För att höja upplevelsen ytterligare har vår restaurang designat vårt nya vackra porslin. Det ska vara en fest för ögat också.

Lite av vad som serveras

Hemmagjord äggröra och ekologiska kokta ägg från Sandagården i Haninge

Lagrad ekologisk ost från gårdar runtom Boxholm

Olika ekologiska ostar från våra glada bönder genom Arla

Svenska charkuterier från bla. Ingelsta och Rocklunda gård

Underbara hemmagjorda marmelader, musli och granola

Nybakat bröd och godsaker från vårat egna bageri

Information

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i menyerna beroende på tillgång av råvaror.

Frunchen serveras mellan 07:00 - 09:00 på vardagar och 08.00-11.00 på lördagar.

Kostnadsfritt för alla våra gäster vid hotellövernattning, men det går självklart bra att boka bord även utan övernattning. Varmt välkommen på vår härliga frunch!

Vuxen: 195 kr
Barn upp till 12 år: 95 kr
Barn 0-3 år äter gratis

Boka bord

För personlig service ring 08-748 77 33

eller maila bokabord@vargard.se

Pris

195 :-

/person

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fre-lör

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Fredagar

Varje vecka

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. 150 kr/person och gratis för barn under 12 år.

Fre-lör

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.

Lördagar

Hela vintern

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med goda tillbehör.

Fre-sön

27-29

mars

48h
skrivarhelg

14:00

I samarbete med tidningen Senioren välkomnar vi till några inspirerande dygn! Träffa inspirerande skrivlärare och författare och lär dig skriva.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fredag

3

april

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Extrainsatt datum för vår mest hållbara succé! En middag tillagad på enbart överblivna råvaror. Boka din plats nu, först till kvarn!

Fredag

5

juni

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse signerad årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!