Bokning

, :-

Vad vill du boka?

Konferens

Be om en offert eller boka din konferens direkt om ni är färre än 50st deltagare. Är ni fler än 50st så återkommer vi gärna med en offert.

Bokningsförfrågan
Övriga event

Ej tillgängligt valda datum

Tyvärr verkar det vara fullbokat under valda datum. Sök gärna på ett annat datum eller fyll i ditt telefonnummer nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Din bokning

Välj om du vill hålla din konferens under dagtid eller med övernattning. Sök sedan efter lediga datum och välj möblering, måltider och tillval . Du ser direkt vad kostnaden blir för din konferens och får därefter en bekräftelse på det du bokat per e-post. Att boka online innebär inga extra avgifter för dig som kund och skulle du ångra dig kan du avboka helt kostnadsfritt inom 24 timmar från den tidpunkt du gjorde bokningen.

Boka

Välj konferens

Konferensdeltagare

Datum

Möteslokal

Möteslokal

I lokalen finns projektor, whiteboard, blädderblock, anteckningsblock, pennor och isvatten.

Möblering

Måltider

Frukostbuffé ingår vid övernattning

Tillägg

Boende

Rumstyp

Övernattning

Faktureringsuppgifter

Faktureringsuppgifter

Villkor test

När du bokar en konferens hos Vår Gård Saltsjöbaden AB sparar vi de uppgifter som du lämnar om dig själv. De sparas och behandlas i vårt kundregister. Dina uppgifter sparas i syfte att kunna ge dig en bättre kundupplevelse samt för att kunna ge dig information och erbjudanden. De uppgifter som kommer att behandlas är namn, företag, organisationsnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Genom att klicka på knappen “boka” samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter. Du har rätt att få information om vilka personuppgifter som vi har registrerat om dig samt hur dessa används. Du har även rätt att begära att vi rättar eller tar bort felaktiga uppgifter samt att återkalla ditt samtycke helt eller delvis. Du har även en rätt att få uppgifterna raderade samt rätt att få uppgifterna överförda till annan (så kallad dataportabilitet). Vid eventuella frågor angående behandlingen av personuppgifter, återkallelse av samtycke eller begäran om rättelse är du varmt välkommen att kontakta oss på bokning@vargard.se Du har även rätt att klaga över behandlingen av dina personuppgifter hos tillsynsmyndigheten, datainspektionen@datainspektionen.se.

Boka Möteslokal Måltider Boende Summering Uppgifter

Tack!

Tack för att ni bokat er konferens hos oss! Ni kommer inom kort att få en summering samt en bekräftelse via e-post.
För att vi ska kunna ge er den bästa upplevelsen ber vi er att fylla i detaljer kring er bokning via länken i bekräftelsemailet.

Vi ser fram emot er vistelse hos oss!

Till förstasidan