LOBBYMÖTEN

BYT UT KONTORET FÖR EN DAG

Vi arbetar ofta inom kontorets fyra väggar där vi ska vara effektiva och produktiva hela dagen. Ibland behöver man ett miljöombyte för att få nya intryck. I dagens digitala och mobila samhälle har vi möjlighet att flytta med oss kontoret ut. Byt ut väggarna mot en dag i vår lobby. Att sinnen behöver stimuleras för att ge utrymme för kreativitet tror vi starkt på. Vår vackra skärgård med hav och natur blir en uppfriskande kontrast till den hektiska stadsmiljön. Hos oss kan du slå dig ner i en skön fåtölj omgiven av kända konstnärers verk, harmonisk interiör och samtidigt känna doften av nybakt från bageriet.
Ta med datorn och kom förbi på en frukost i soluppgången eller njut av en vällagad lunch i restaurangen. Arbeta i lugn och ro och ge tankarna ny kraft. Glöm inte att ta en paus och stig ut på terrassen för lite havsluft, vågskvalp och en kopp kaffe. Varmt välkommen in.

Tips: Önskas frukost eller lunch är det bra att boka en dag i förväg.

Gratis wifi och fri parkering.

Vid frågor kontakta: reception@vargard.se eller ring 08-748 77 00

Bekväm och inspirerande arbetsmiljö för ökad kreativitet och harmoni. Välkommen till ditt nya kontor i skärgården.

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!

Nyheter

Samarbeten för utveckling

Läs mer

Delikatesser i Skafferiet

Läs mer

Ta med hunden på hotell

Läs mer

Lediga tjänster
på Vår Gård

Läs mer