Yogastudio vid havet

Yogaklass & Breathwork

Från

200 :-

Välkommen till vår yogastudio

Boka in en yogaklass eller breathwork med kallbad i vår nya yogastudio vid bryggan. En skön stund för kropp och själ i en harmonisk och stillsam miljö. Vi erbjuder både Yin Yoga, Hatha Yoga och meditation. Alla nivåer är välkomna.
Start den 14 januari.

För personlig service ring 08-748 7700

eller maila reception@vargard.se

Yogaklass och Breathwork

Träning för sinne, kropp och själ.

YOGAKLASS
Under en yogaklass ligger fokus på att vara närvarande i nuet och koppla samman både sinne, kropp och själ att bli ett med omvärlden. Våra erfarna instruktörer anpassar klassen efter nivå och behov där hela kroppen får en genomgång av både mental och fysisk träning. Passar utmärkt när man behöver koppla bort ett stressat sinne och mjuka upp spända muskler.

BREATHWORK OCH KALLBAD
Välkommen på Breathwork och kallbad på med erfarna instruktör Axel Boethius. Klassen är baserad på Wim Hofmetoden som har påvisade hälsoeffekter så som minskad stress, förbättrad matsmältning och förstärkt immunförsvar.
Efter andningsövningar badar vi från bryggan direkt utanför yogasalen för att sedan avsluta med en gemensam avslappning i bastun. Kom till klassen med badkläder under träningskläderna. Handduk ingår och vi rekommenderar att ta med badtofflor, badrock, mössa och vantar för en optimal upplevelse.

YOGASTUDIO MED KOPPLING TILL NATUREN
Vår nya yogastudio ligger i vår relaxavdelning med närhet till bryggan. En stillsam och harmonisk plats i varma jordnära toner och mycket rymd. Utanför salen ligger terrassen med utsikt över vattnet och ger en fantastisk möjlighet till utomhusyoga om önskemål finns och vädret tillåter. Passa gärna på att ta ett dopp i havet efter yogaklassen. En uppfriskande avslutning året runt.

Boka yogaklass och breathwork online på Vår Gård. Pris från 200 kr.

Information

Schema

Måndag:
17:45 - 19:00 - Yin Yoga med Anuschka Hallander
19:15 - 20:30 - Hatha Flow med Sabina Stenberg

Tisdag:
18:30 - 19:45 - Yin Yoga med Alexandra Frank

Onsdag:
09:00 - 10:15 - Hatha med Anuschka Hallander
10:30 - 11:45 - Yin Yoga med Anuschka Hallander

Torsdag:
07:15 - 08:00 - Meditation med Anuschka Hallander

Lördag (endast jämna veckor):
14:00 - 15:30 - Breathwork & Kallbad med Axel Boethius.

Söndag:
16:45 - 18:00 - Vinyasa Flow med Anna Trane och Ma Steinsvik

Pris och info

Pris från: 200 kr/ klass

Klippkort yoga 10 gånger 1800 kr*
(gäller vårterminen 2023, ej Breathwork).

*Vid köp av klippkort får du en personlig kod att boka klasser med.


Bokas och betalas här

Ingång via terrassen i relaxavdelningen.
Mattor, yogabolster, filtar och klossar ingår.

Yogaklasser & Breathwork

Yin Yoga - en mer passiv och stillsam yogaform som fokuserar på att bearbeta kroppens bindväv istället för muskler. Positioner hålls längre för att stretcha kroppen försiktigt och få mer tid till fokus. Yin symboliserar passivitet och stillhet och kommer från kinesisk filosofi om Yin & Yang, där Yang är motsatsen och betyder rörlighet och aktivitet.

Hatha Yoga - den mer klassiska formen av yoga som består av olika fysiska positioner i kombination med andningsövningar. Hatha betyder "ansträngning" eller "kraft"

Meditation - förklaras enklast genom att stanna upp och var närvarande i nuet. Att acceptera det som är för stunden och släppa andra tankar. Hur man utöver meditation och mindfullness kan vara högst individuellt.

Vinyasa Flow - här följer andning och rörelse dynamiskt genom olika positioner. Vinyasa betyder andningssynkroniserad rörelse där man utövar yogan i ett flöde eller sekvens.

Breathwork & Kallbad - breathwork är ett samlingsnamn för flera olika sorters andningsmeditationer med fokus på en djupare andning. En kombination av yogisk tradition, tekniker från fridykning och idrotten ger direkta fysiska resultat och skapar samtidigt en lugn meditativ upplevelse.
Kallbad stimulerar cirkulationen i kroppen och i samband med bastubad har det påvisats att energinivån och humöret ökar.

Boka klass

För personlig service ring 08-748 7700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!