Drop in bastu

Bastu med havsbad

Uppfriskande höstdopp

Välkomna på drop in i vår bastu och njut av ett uppfriskande dopp i havet. En perfekt aktivitet för lite trevligt häng och skön avkoppling. Starta med lite tilltugg i bastun och avsluta kvällen med god mat och dryck i Vincaféet.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Avkoppling

Bastun ligger på bekvämt promenadavstånd till bryggan. Köp gärna en bastuhink och bastubricka med godsaker.

Att ta ett havsbad är en uppfriskande känsla och var du inte pigg innan så blir du det nu. Att bada och basta gör vi gärna året om. Boka gärna vår bastuhink och bastubricka med dryck och tilltugg för skönt häng och trevliga samtal.

Information

Pris och information

Pris: 150 kr/ person
Bastun är öppen från kl. 07:00 - 22:00
Dam & Herrbastu (mixbastu på helger)
Omklädningsrum med dusch och toalett
Lounge med sittgrupp
Dusch & toalettartiklar
Handdukar
Badrock finns att låna

*Bastun är kostnadsfri för våra övernattande gäster och går även att abonnera för slutna sällskap.

Tillval

Bastuhink: 150 kr/pers (2 öl vardera)
Bastubricka: 150 kr/pers (chark med tilltugg)

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Tisdag

27

Oktober

Ungdomsyoga

14:00 - 15:00

Välkomna på yoga för ungdomar med Sabina. På höstlovet finns möjlighet att ha kul med kompisarna och samtidigt få ett skönt yogapass tillsammans. Drop in från 12 år på tisdag och torsdag.

Onsdag

28

Oktober

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev vår konst och historia på en guidad konstvisning genom huset. Spännande och rolig aktivitet under höstlovet som tar er med på en resa i tiden.

Onsdag

28

Oktober

Boot camp

14:00 - 16:00

Utmana dig själv på höstlovet och häng med på vårt Boot Camp. Rolig och pulshöjande utomhusträning med Emelie Fogelberg. Passar alla nivåer från 12 år och uppåt.

Torsdag

29

Oktober

Bakskola
för barn

15:00 - 16:00

Endast fåtal platser kvar på torsdag. Bageriet lär ut hur man bakar chokladbollar för alla barn från 6 år. En kladdigt god aktivitet under höstlovet. Välkomna att boka.

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!

Söndag

8

November

Fars dag

12:00

Vi firar alla pappor med en härlig söndagslunch i vår mysiga restaurang. Njut av en skön förmiddag tillsammans och ge pappa lite extra kärlek.
Boka bord idag.

Fredag

27

November

Julmiddag

18.00

Välkomna på årets första Julmiddag som serveras i anrika Restaurang Skärtofta. Maten serveras vid bordet för en personlig och trygg upplevelse. Njut av julens smaker i stämningsfull miljö.

Lördag

26

December

Klassisk kalkonmiddag

18:00

Bryt av julhelgen med en klassisk kalkonmiddag i vår anrika restaurang Skärtofta. Låt oss servera en härlig middag med mustiga smaker och lämna hemmets julstök åt sidan.

Torsdag

31

December

Nyårsafton

19:00

Fira in det nya året med oss och slipp all planering och stress. Vi erbjuder ett komplett nyårspaket med övernattning och en välkomponerad nyårssupé för njutning på hög nivå.