Håll igång på Vår Gård

Gymet ingår för alla gäster

Träna när du vill

Att kunna träna och röra på sig även när man är på konferens eller semester ser vi som en självklarhet. Vårt gym ligger i en separat byggnad på gården och är öppet för alla gäster.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

LITET MEN KOMPAKT

Vårt gym är inte så stort, men har allt som behövs för en ordentlig workout.

En träningscykel och ett löpband för kondition finns och även skivstänger, bänkar, fria vikter och kettlebells. Då det är högt i tak finns praktiska järnbalkar för pull ups och upphängning av gummiband. Utmana dina vänner och kollegor i ett svettigt pass eller sätt i hörlurarna och försvinn in i träningen för dig själv ett litet tag.

Information och öppettider

- Gymmet öppnar kl 07:00 och stänger kl 22:00
- Kostnadsfritt för alla gäster
- Dusch, bastu och omklädningsrum ligger i huset Strandtofta.

Förfrågan

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Lördag

18

januari

Vinterlunch på lördagar

11:00-15:00

Nu öppnar vi upp för härliga vinterluncher på lördagar! På menyn hittar du bland annat värmande goda soppor och våfflor med smarriga tillbehör.

Premiär

24

januari

Familjefredag på Vår Gård

från 17:00

Kom och ät fredagsmiddagen hos oss! Vårt nya koncept Familjefredag ger mer tid till familj och vänner. Vuxna äter för 150 kr/person och barn under 12 år äter gratis.

Fredagar

Varje vecka

Gruppträning
på fredagar

07:00-07:45

Häng med på ett härligt morgonpass i vår vackra natur. Helt kostnadsfritt för våra gäster och hålls av duktiga instruktörer från SALT Studio.

Mån-fre

Varje vecka

After work
Mån - Fre

16:00-23:00

Kom och slappna av efter arbetsdagen på vår after work. Dämpad belysning, skön musik och en riktigt härlig barmeny! Happy hour på fredagar.

Fredag

31

Januari

Middag
utan svinn

19:00

No waste, just taste! Vår mest hållbara succé är tillbaka. Våra kockar serverar en kulinarisk middag lagad på enbart överblivna råvaror.

Fredag

14

Februari

Middag med årets kock 2018

19:00

Följ med på en nytänkande matupplevelse skapad av årets kock 2018, David Lundqvist. Vi garanterar en smaksensation att minnas länge!

Fredag

6-7

Mars

24h Upplyst
& Stark

15:00

Ett härligt och viktigt dygn för oss kvinnor som söker information, värme och kunskap för att hitta vårt bästa jag i klimakteriet.

Fredag

20-21

Mars

24h
Boot Camp

16:00

Ge dig själv en ordentlig energikick med vårt 24h boot camp. En helg med intensiv utomhusträning i vacker naturskön miljö.