Håll igång på Vår Gård

Gymmet ingår för alla gäster

Träna när du vill

Att kunna träna och röra på sig även när man är på konferens eller semester ser vi som en självklarhet. Vårt gym ligger i en separat byggnad på gården och är öppet för alla gäster.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

LITET MEN KOMPAKT

Vårt gym är inte så stort, men har allt som behövs för en ordentlig workout.

En träningscykel och ett löpband för kondition finns och även skivstänger, bänkar, fria vikter och kettlebells. Då det är högt i tak finns praktiska järnbalkar för pull ups och upphängning av gummiband. Utmana dina vänner och kollegor i ett svettigt pass eller sätt i hörlurarna och försvinn in i träningen för dig själv ett litet tag.

Information och öppettider

- Gymmet öppnar kl 07:00 och stänger kl 22:00
- Kostnadsfritt för alla gäster
- Dusch, bastu och omklädningsrum ligger i huset Strandtofta

För personlig service ring 08-7487700

eller maila reception@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Tisdag

27

Oktober

Ungdomsyoga

14:00 - 15:00

Välkomna på yoga för ungdomar med Sabina. På höstlovet finns möjlighet att ha kul med kompisarna och samtidigt få ett skönt yogapass tillsammans. Drop in från 12 år på tisdag och torsdag.

Onsdag

28

Oktober

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev vår konst och historia på en guidad konstvisning genom huset. Spännande och rolig aktivitet under höstlovet som tar er med på en resa i tiden.

Onsdag

28

Oktober

Boot camp

14:00 - 16:00

Utmana dig själv på höstlovet och häng med på vårt Boot Camp. Rolig och pulshöjande utomhusträning med Emelie Fogelberg. Passar alla nivåer från 12 år och uppåt.

Torsdag

29

Oktober

Bakskola
för barn

15:00 - 16:00

Endast fåtal platser kvar på torsdag. Bageriet lär ut hur man bakar chokladbollar för alla barn från 6 år. En kladdigt god aktivitet under höstlovet. Välkomna att boka.

Fredag

30

Oktober

Pysselverkstad & spökbesök

16:00 - 18:00

På Alla helgons afton blir det pysselverkstad i caféet. Barnen får göra pumpor i marsipan och måla läskiga teckningar. För dom som vågar ingår en historievandring med spökbesök. Välkomna!

Söndag

8

November

Fars dag

12:00

Vi firar alla pappor med en härlig söndagslunch i vår mysiga restaurang. Njut av en skön förmiddag tillsammans och ge pappa lite extra kärlek.
Boka bord idag.

Fredag

27

November

Julmiddag

18.00

Välkomna på årets första Julmiddag som serveras i anrika Restaurang Skärtofta. Maten serveras vid bordet för en personlig och trygg upplevelse. Njut av julens smaker i stämningsfull miljö.

Lördag

26

December

Klassisk kalkonmiddag

18:00

Bryt av julhelgen med en klassisk kalkonmiddag i vår anrika restaurang Skärtofta. Låt oss servera en härlig middag med mustiga smaker och lämna hemmets julstök åt sidan.

Torsdag

31

December

Nyårsafton

19:00

Fira in det nya året med oss och slipp all planering och stress. Vi erbjuder ett komplett nyårspaket med övernattning och en välkomponerad nyårssupé för njutning på hög nivå.