Närvarande Mental Träning

Stresshantering med Kristina Persson

Se på stress med
nya ögon

Lär dig hantera och se på stress ur ett energiperspektiv. Genom föreläsningen Närvarande Mental Träning med stresscoach Kristina Persson ges motivation till att göra små förändringar i vårt förhållningssätt till dagliga utmaningar som livspussel, karriär och förväntningar för att kunna optimera energianvändning och fokus. Boka in under mötet på Vår Gård.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Närvarande mental träning

Redo för en dimension till med Kristina Persson?

FÖRELÄSARE KRISTINA PERSSON är licenserad mental tränare och stresscoach genom SLH (Skandinaviska Ledarhögskolan) och har under de senaste 10 åren jobbat med mental träning i Stockholm. I sitt arbete har hon lagt till en extra dimension EI (emotionell intelligens) för presterande företag, genom Närvarande, Mental Träning. Detta skapar hållbarhet och utveckling för alla parter, både människor och företag. Hon har även skrivit boken Mental Eco-Driving som får dig att se på stress ur ett nytt energiperspektiv - vår kraftkälla och inre motor.
Läs mer om Närvarande Mental Träning AB

OM FÖRELÄSNINGEN:
Alla vet idag hur träning, sömn, kost, stress påverkar oss, tyvärr är det få som lever som vi lär. Detta vill Kristina ändra på genom en inspirerande, forskningsbaserad och reflekterande föreläsning. Genom Närvarande Mental Träning lär ni er att varva upp när vi skall prestera och varva ned när möjlighet ges. Detta för att spara energi så att vi når våra mål snabbare och blir mer hållbara. Föreläsningen tar två timmar och passar för alla typer av företag och grupper som vill bli bättre på självledarskap och bygga vinnande team.

Information

Föreläsning 2h

Närvarande, Mental Träning

Innehåll:

 • Stress ur ett energiperspektiv - vår inre motor och kraftkälla en tillgång
 • Hur påverkar varvtalet / stresspåslaget vår hjärna för att skapa motivation, glädje, driv och balans
 • Förståelse för hur vi fungerar som människor ur ett helhetsperspektiv, baserat på forskning
 • Tips på hur ni kan balansera era stressbägare för att minska gångerna den rinner över

  Pris:
  15 000 kr upp till 12 person (för fler deltagare kontakta oss för offert)
 • Förfrågan

  För personlig service ring 08-7487760

  eller maila bokning@vargard.se

  Mail

  Meddelande

  Kopiera länk

  Kalender

  Måndag - fredag

  Januari

  After work

  Från 16:00

  Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

  Måndag - Söndag

  Januari

  Yoga & Breathwork

  Välkommen på sköna träningspass hos oss på Vår Gård i vår mysiga yogastudio vid havet. Våra erfarna instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt breathwork och meditation. Boka online.

  Lördag & Söndag

  Januari

  Vinterbad & Bastu

  Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

  Torsdag

  16

  Februari

  Torsdagsdans

  18:00

  Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

  Söndag

  26

  Februari

  Konstvisning

  11:00 - 12:00

  Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

  Måndag

  27

  Februari

  Sportlov
  vecka 9

  Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

  Torsdag

  16

  Mars

  Föreläsning

  17:00

  Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!