Lunch med Utsikt

Lunch i Skärgården

Boka din Lunch

En lunch hos oss på Vår Gård i skärgården blir en härlig smakupplevelse i naturskön miljö. Här känner du doften av havet, vinden i håret och inte minst, den goda maten. Vi serverar alltid säsongens bästa råvaror och erbjuder en vällagad lunch från eget kök och bageri.

För personlig service ring 08-7487700

eller maila hovmastare@vargard.se

Mat möter Hav

Det är något speciellt med skärgården

En lunch hos oss på Vår Gård i skärgården blir en härlig smakupplevelse i naturskön miljö. Här känner du doften av havet, vinden i håret och inte minst, den goda maten. Vi serverar alltid säsongens bästa råvaror och erbjuder en vällagad lunch från eget kök och bageri. God mat i ljuvlig skärgård är en kombination som är svår att slå. Under sommaren flyttar restaurangen ut och serverar en somrig lunch på innergården. Vår restaurang är belägen längst ut i Saltsjöbaden. Avskilt, men ändå nära stan. Här hittar du en unik lunchservering där vällagad mat, varm service och rogivande miljöer blir en del av upplevelsen. Vårt kök brinner för att laga god hållbar mat av hög kvalitet med fokus på ekologiskt och lokalt. Vi har drop in för härliga luncher under sommaren med gott om plats på uteserveringen eller i Vincaféet om det regnar. Kom och njut av en fantastisk lunch i skärgården här hos oss!

Information

Info och meny

Lunch serveras i Bageri & Vincaféet året runt
Sommartid finns uteservering på innergården.

Måndag - lördag kl 11:30 - 14:00
SE MENY

För personlig service ring 08-7487700

eller maila hovmastare@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Fredag

Februari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Februari

Yoga & Breathwork

Välkommen på träningspass hos oss i vår nya yogasal vid havet. Våra instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt Breathwork och meditation. Boka klass eller klippkort online.

Lördag & Söndag

Februari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!