Kommunikation & självledarskap

Föredrag med Modig Kommunikation

Grupputveckling som ger resultat

Att lära sig kommunicera bättre med sig själv och andra stärker både gemenskapen och företagskulturen. Grupputveckling hjälper er att nå bättre resultat tillsammans. Boka in en föreläsning med Modig Kommunikation i samband med konferensen på Vår Gård.

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

PRESENTATION & UPPLÄGG

Bli modigare i er kommunikation med Anna och Anneli

MODIG KOMMUNIKATION består av duon Anna Eliasson och Anneli Hammarsten.
Anna är en erfaren utbildare inom kommunikation och ledarskap. Hon är certifierad integrativ coach, NPL-tränare, diplomerad samtalsterapeut och par- och relationsterapeut. Anna är uppskattad för sin värme, sin tydlighet och sitt engagemang.
Anneli är en rutinerad utbildare och processledare med lång erfarenhet av förändringsledning, konflikthantering och gruppdynamik. Hon är certifierad integrativ coach, NLP practitioner och även utbildad inom transaktionsanalys samt kommunikationsstilar. Anneli utbildar med mod, tydlighet och kärlek.
Läs mer om Modig Kommunikation här.

UPPLÄGG:
Föreläsning: Oavsett ämne erbjuds en matnyttig och praktiskt användbar föreläsning med såväl inspiration och teoriavsnitt som möjlighet att diskutera och praktiskt få träna på något konkret verktyg.

Halvdagsworkshop: Föreläsning varvas med diskussion och reflektion i såväl smågrupper som i helgrupp där även praktiska övningar av olika slag ingår. Dagen avslutas med fokus på reflektion och summering så att alla går hem med tankar kring vad just de kan ta med sig och använda i vardagen. Syftet är att det ska leda till en faktisk förändring och inte bara bli förströelse.

Heldagsworkshop: Samma innehåll och upplägg som på våra halvdagsworkshops, men ni hinner gå mer på djupet på varje delmoment och stanna upp längre i diskussioner och övningar. Stora möjligheter finns att skräddarsy upplägg efter behov och önskemål.

Information

Föreläsning

Förslag på tema;

1. Självledarskap
2. Det effektfulla och kreativa teamet
3. Proaktiv konflikthantering
4. Konsten att ge återkoppling som får effekt

LÄS MER OM VARJE TEMA HÄR

Prissättning:

Föreläsning 1-1,5 timme: 12 000 kr
Halvdag 3-4 timmar: 20 000 kr
Heldag: 30 000 kr

Ovanstående priser gäller oavsett antal personer.
Förfrågan

För personlig service ring 08-7487760

eller maila bokning@vargard.se

Mail

Meddelande

Kopiera länk

Kalender

Måndag - fredag

Januari

After work

Från 16:00

Nu startar vi upp After Work hos Tant Grön varje fredag. Eleganta drinkar, speciella erbjudanden i baren och skön musik blir början på helgen. Välkommen på fest.

Måndag - Söndag

Januari

Yoga & Breathwork

Välkommen på sköna träningspass hos oss på Vår Gård i vår mysiga yogastudio vid havet. Våra erfarna instruktörer erbjuder Vinyasa, Yin och Hatha yoga samt breathwork och meditation. Boka online.

Lördag & Söndag

Januari

Vinterbad & Bastu

Njut av vinterbad & bastu varje söndag. I bastupaketet ingår lån av badrock, tofflor och handduk samt tillgång till relaxavdelning och brygga. Boka online.

Torsdag

16

Februari

Torsdagsdans

18:00

Maria Bild från Let's Dance är tillbaka och håller en fartfylld Torsdagsdans med start den 16 februari. Dansa till toner av cha-cha, samba, salsa och jive. Inga förkunskaper krävs.

Söndag

26

Februari

Konstvisning

11:00 - 12:00

Upplev Vår Gårds storslagna konstsamling under en konstvisning med vår kunniga guide. Välkommen i januari för nästa visning. Boka online.

Måndag

27

Februari

Sportlov
vecka 9

Under sportlovet öppnar vi upp vår populära vinterbadspaket hela veckan. Boka in en härlig vistelse med familjen och njut av kallbad, bastu, relaxavdelning och goda måltider.

Torsdag

16

Mars

Föreläsning

17:00

Presterar ert team på sin högsta potential? Välkomna på en intressant föreläsning med Anna Hummel-Gumealius om samarbete där både teori och verktyg ingår. Boka biljetter här!